فرهنگی‌هنری 12:58 - 08 بهمن 1400
مراسم بزرگداشت مجتبی مینوی (نویسنده، مصحح، مورخ و مترجم فقید) به مناسبت سالروز درگذشت او به صورت مجازی برگزار می‌شود.

بزرگداشتی برای مجتبی مینوی

‌به گزارش ایسنا، بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار با اعلام خبر برگزاری این برنامه نوشته است: استاد مجتبی مینوی زاده ۱۹ بهمن‌ماه ۱۲۸۱ و درگذشته ۷ بهمن‌ماه ۱۳۵۵ از چهره‌های شناخته‌شده فرهنگ و تاریخ ایران است که در مجامع بین‌المللی چهره‌ای شناخته‌شده و صاحب‌نظر به شمار می‌رفت.

در این برنامه که برای پاسداشت یاد استاد مجتبی مینوی، در چهل‌وپنجمین سالگرد درگذشت آن استاد فرزانه فرهنگ ایران‌زمین برگزار می‌شود، برآنیم تا در گفت‌وگو با شماری از استادان و صاحب‌نظران، با شخصیت و آثار آن یگانه روزگار، بیش از پیش آشنایی یابیم.

زمان‌بندی تقریبی سخنرانی‌ها:



علی‌اشرف صادقی (۲۰- ۲:۳۰)

محمد دهقانی (۲۰:۳۰- ۲۱)

بهرام پروین گنابادی (۲۱- ۲۱:۲۰)

شهرام جلیلیان (۲۱:۲۰- ۲۲)



شنبه، ۹ بهمن‌ماه ۱۴٠٠

ساعت ۲٠ به وقت ایران



در لایو اینستاگرام مؤسسه نیمروز:



https://instagram.com/nimruz.ir»

انتهای پیام


11430143
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های دریافت جوایز نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر ضرورت تقویت مدیریت استانی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و بودجه‌ای موجود، گفت: تحقق تحول در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گرو برنامه‌محوری، تعامل مؤثر با استان‌ها و تم...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما پژوهشگران را پیشران تولیدات رسانه ملی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های بخش جایزه شهید آوینی، ایران و مستند‌های دانشجویی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از میان ۱۱۸ چکیده مقاله ارسالی به هفتمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران با محوریت اقتباس، ۱۶ مقاله برای ارائه نهایی و چاپ در کتاب همایش انتخاب شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «گانا»؛ روایت عاشورا در قلب هندوها، شب گذشته در حاشیه جشنواره بین‌المللی «حقیقت» رونمایی و برای نخستین‌بار اکران شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیتکس ۲۰۲۶ همزمان با دهه فجر و با تمرکز بر رسانه و هنر انقلاب در فضای مجازی برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین شب از رویداد «اوج هنر» با محوریت بزرگداشت جعفر دهقان سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ با حضور جمعی از هنرمندان و چهره‌های فرهنگی برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی گفت: ثبت میراث ناملموس انحصاری نیست و هر کشوری می‌تواند پرونده ثبت داشته باشد و ثبت اثر ناملموس توسط یک کشور به معنای نفی یک کشور دیگر نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از برگزاری جایزه جهانی امام خمینی (ره) در آذرماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است