فرهنگی‌هنری 21:53 - 14 شهریور 1403
شبکه نسیم با اتمام ماه محرم و صفر و شروع ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل بیت علیهم السلام، برنامه‌های این شبکه را تغییر می‌دهد.

بازگشت فضای شادی و نشاط به شبکه نسیم با آغاز ماه ربیع الاول

شبکه نسیم، سری جدید برنامه‌های خوش نمک، کودک شو، نسیم آوا، منتخب برنامه بگو بخند و مهمانی را برای پخش در این ایام در نظر گرفته است.

سری جدید خوش نمک همزمان با اغاز ماه ربیع الاول به تهیه کنندگی مقداد مومن نژاد و مسعود رجبیان با اجرای آقایان علی فریادی و علی زرگر از پنج‌شنبه ۱۵ شهریور ماه ساعت ۲۰ به روی آنتن می‌رود و از روز شنبه ۱۷ شهریور ماه ساعت ۲۲ تا سه شنبه به پخش خود ادامه می‌دهد.

کودک شو به تهیه کنندگی حسین ربانی غریبی و به کارگردانی رضا مهرانفر و اجرای ملیکا شریفی نیا با ایتم‌های استنداپ کمدی و گروه سرود چهارشنبه ۱۴ شهریور تا جمعه ۱۶ شهریور ماه ساعت ۲۲ از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

مهمانی به تهیه کنندگی حسن خدادادی، نویسنده و کارگردانی ایرج طهماسب از ۱۴ شهریور ماه ساعت ۲۱ به کنداکتور شبکه نسیم اضافه می‌شود این برنامه هر شب از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

نسیم آوا به تهیه کنندگی و با اجرای محمدرضا محبی ۱۵ و ۱۶ شهریور ماه با پخش موسیقی‌های شاد و متناسب با ایام ربیع الاول ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

همچنین، منتخب برنامه بگو بخند از روز شنبه ۱۷شهریور ماه ساعت ۲۰ از شبکه نسیم به روی انتن می‌رود و فصل جدید این برنامه از اول مهر به کنداکتور شبکه نسیم اضافه خواهد شد.

لازم به ذکر است طی نشست خبری با اهالی رسانه برنامه‌های فصل پاییز و زمستان نسیم توسط مدیران ارشد شبکه اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: روابط عمومی سیما 


12089656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با حلول ماه مبارک رمضان، شبکه نسیم با شعار «نسیم بندگی» مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع و متناسب با حال‌وهوای این ایام را تدارک دیده و روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مداح سرشناس کشورمان همزمان با ایام پایانی ماه شعبان و ماه رمضان، در مساجد تهران به ویژه مساجد آسیب دیده و سوخته در اتفاقات تروریستی دی‌ مناجات‌خوانی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دخیل بودن کودکان و نوجوانان در گرداندن امور مسجد بسیار مفید و پسندیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم برنامه تلویزیونی «جبهه» از ابتدای ماه رمضان به‌عنوان ویژه‌برنامه افطار، روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش ویژه‌برنامه رمضانی «سرسفره خدا» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از شبکه کودک آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید برنامه رئال عروسکی «بابابام» به کارگردانی مجید غفاری در ۲۶ قسمت برای پخش از رسانه ملی آماده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرایی با تأکید بر جایگاه همکاران نویسنده در بدنه رسانه ملی گفت: پاسداشت نویسندگان فرهیخته سازمان، نه یک رویداد مقطعی، بلکه مسیری آگاهانه برای حفظ سرمایه‌های فکری و فرهنگی رسانه ملی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران سیما با آغاز ماه مبارک رمضان و در آستانه ولادت امام حسن مجتبی (ع)، شب‌های قدر و روز جهانی قدس، با تولید و پخش نزدیک به ۳۰۰ برنامه ویژه از گروه‌های مختلف، میزبان مخاطبان در این ایام معنوی خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی در ماه مبارک رمضان، با پخش ۳ هزار ساعت برنامه شنوندگان را در سحر، افطار و شب‌های قدر همراهی می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱ تا ۱۵ اسفند در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است