اجتماعی 17:38 - 14 اردیبهشت 1400

آزادسازی ۱۲۵ هکتار از اراضی زراعی در شهریار/ تخریب ۱۰۰۴ باغ ویلا

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عسگری پور، دادستان عمومی و انقلاب شهریار از قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغات به میزان حدود ۱۲۵ هکتار خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب شهریار خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی در سال ۱۳۹۹ صورت پذیرفت و در این رابطه احکام قضائی در مورد ۱۰۰۴ باغ ویلا به طور کامل اجرا شد.

وی تصریح کرد: در این راستا تعداد ۲۵ فقره دستور قضائی جهت رفع تصرف از حریم و بستر رودخانه صادر و بیش از ۵ هکتار از این اراضی آزاد شد.


11052634
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سالاری گفت: استرداد بانک رفاه و بازگشت آن به دست بازنشستگان و کارگران به عنوان صاحبان اصلی آن، رفع یکی از دغدغه‌های اساسی آنان را موجب شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور دادستانی تهران، به دلیل تخلف ایران خودرو در افزایش قیمت، سایت فروش محصولات این خودروساز مسدود شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی ۲۰ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از ورود سریع دستگاه‌های نظارتی به گزارش‌های احتکار روغن در برخی استان‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وقوع دو حادثه آتش سوزی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: تاکنون اسناد و مدارک متعددی از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا گردآوری شده و بر همین اساس، ۲۱۰ هزار دادخواست در مراجع ذی‌صلاح تنظیم و صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری بر اینکه هیچ ممنوعیت قانونی صریح یا ضمنی برای رانندگی بانوان با موتورسیکلت وجود ندارد، تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است