علمی فناوری 19:50 - 14 اردیبهشت 1404
معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت با شناخت کامل چالش‌ها و دغدغه‌ها و باور به اینکه سرمایه‌گذاری در تعلیم و تربیت سودمندترین سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است، تمام توان خود را برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان به کار خواهد بست.

دولت همه توان خود را برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان به‌کارمی‌گیرد

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد جعفر قائم‌پناه امروز یکشنبه در مراسم تجلیل از معلمان نمونه تهران ضمن گرامیداشت یاد معلمان شهید، اظهار کرد: روز معلم پاسداشت مقام افرادی است که آموخته‌اند و با فداکاری می‌آموزند و در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند.

وی افزود: در روزگاری که مرز‌های فرهنگی کمرنگ می‌شود، نقش معلم در بازتولید فرهنگ ملی بی‌بدیل است. معلمان معماران هویت ملی و اسلامی هستند که با سه عنصر تاریخ، زبان و فرهنگ شخصیت فرزندان را پی‌ریزی می‌کنند. زبان فارسی در دستان پرمهر معلمان از آسیب‌ها مصون می‌ماند و به نسل بعدی منتقل می‌شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه دولت چهاردهم توسعه عدالت آموزشی را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است، افزود: هیچ توسعه‌ای بدون عدالت آموزشی پایدار نخواهد بود. می‌خواهیم هر کودک ایرانی از آموزش با کیفیت مناسب برخوردار باشد و عدالت آموزشی مفهومی متعالی است که برابری در فرصت‌ها، منابع، امکانات و پیامد‌های آموزشی را شامل می‌شود که معلمان فرهیخته در این مسیر نقش بی‌بدیلی ایفا می‌کنند.

قائم پناه یادآورشد: معلمان در خط مبارزه با نابرابری‌های آموزشی و رفع تحریم‌ها قرار دارند؛ معلم در نقاط دوردست کلاس درس را با امید، خلاقیت و نشاط اداره می‌کند.

وی با بیان اینکه مدارس استثنایی جلوه‌ای از تحقق عدالت آموزشی هستند، گفت: با ظهور پدیده‌های نوین در این عرصه، معلمان باید با خلاقیت و بهره‌گیری از راهکار‌های جدید شکاف‌ها را به حداقل برسانند.

وی خطاب به معلمان با بیان اینکه شما زمینه‌ساز آزادی انسان از بند جهل و تبعیض هستید؛ افزود: با فراهم کردن فرصت‌های برابر آموزشی تحقق جامعه عدالت‌محور را نوید می‌دهید همچنین با تلاش مستمر نگاه مردسالارانه را حذف کنید تا دختران احساس تبعیض نکنند و باور کنند که در دولت اسلامی دختران مانند مردان نقش‌آفرین تحقق سرنوشت خود هستند.

معاون اجرایی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هرچند مسیر تحقق عدالت آموزشی دشوار است، اما با عزم معلمان فداکار این آرمان دیرینه دست‌یافتنی خواهد بود؛ معلمان در نظریه‌های جدید تعلیم و تربیت علاوه بر انتقال دانش، مهارت‌های چندبعدی را نیز پرورش می‌دهند.

قائم پناه اظهار کرد: دانش‌آموزان نیازمند مهارت‌های کاربردی هستند؛ باید تفکر انتقادی، مهارت گفت‌و‌گو و تحمل نظر مخالف، خلاقیت، حل مسئله، همزیستی مسالمت‌آمیز در خانه و خانواده، یادگیری مستمر و خودراهبری مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه معلمان فرزانه باید کلاس درس را از محیط انتقال صرف به محیط کشف و حل مسئله تبدیل کنند؛ توضیح داد: معلمان باید به دانش‌آموزان بیاموزند چگونه استدلال و شواهد را ارزیابی کنند. مهارت‌های ارتباطی و همدلی که سنگ بنای روابط انسانی سالم هستند نیز باید با شیوه‌های خلاقانه تقویت شود.

قائم پناه خطاب به معلمان گفت: به دانش‌آموزان آموزش دهید چگونه با شکست‌ها مواجه شوند، مهربانی کنند، از ایجاد خشونت جلوگیری کنند و در مسیر رشد فردی پشتکار و انعطاف‌پذیری نشان دهند.

در این مراسم از ۱۱ معلم نمونه استان تهران قدردانی شد.


12186277
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بر توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های فناوری‌های نوین به ویژه در حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد و نیز رفع چالش‌های زیست‌محیطی تاکید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجویان در مراسم گرامیداشت مقام استاد، مطالبات خود را با وزیر علوم در میان گذاشتند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با توسعه تکنولوژی، شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان ابزاری قدرتمند، روایت‌های مسلط را به چالش کشیده و عرصه‌ای نوین برای بازگو کردن حقایق فراهم کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: شهید استاد مطهری در تمام آثار خود به دنبال رفع نیازی از جامعه و پاسخ به یک مسئله بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ازافزایش ۳۵ درصدی جوایز جشنواره خبر داد و گفت: ایستگاه پایانی نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در روز‌های ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اجرای پروژه‌ای جدید با عنوان «طرح نوآفرین صنعت‌ساز» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت با شناخت کامل چالش‌ها و دغدغه‌ها و باور به اینکه سرمایه‌گذاری در تعلیم و تربیت سودمندترین سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است، تمام توان خود را برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان به کار خواهد بست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نظام‌های سلامت با رشد سریع جمعیت سالمندان در جهان و ایران با چالش‌های متعددی در ارائه مراقبت کارآمد، پایدار و انسانی مواجه هستند. در این میان هوش مصنوعی (Artificial Intelligence, AI) به‌عنوان ابزاری نوین و تحول‌آفرین در حوزه مراقبت سالمندی ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از سنجش سلامت ۳۴ هزار نفر از نوآموزان اتباع خارجی خبر داد و گفت: از اتباع درخواست داریم برای سنجش فرزندانشان مراجعه کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از رژیم‌های فستینگ سبب بهبود عملکرد کبد می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است