سیاسی 11:08 - 23 مهر 1403
امیر موسوی گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ثمرات بسیاری در تقویت ارکان معنوی و ارتقای روحیه رزم در اجرای ماموریت‌های متعدد و موفق ارتش داشته است.

سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ارتقای روحیه رزم نظامیان ثمرات بسیاری داشته است

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست هم افزایی فرماندهان عالی‌رتبه آجا که در آستانه ۲۴ مهر، سالروز تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و به میزبانی این سازمان برگزار شد، گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش که با فرمان حضرت امام خمینی (ره)، در روز‌های حساس تثبیت و تحکیم انقلاب شکوهمند اسلامی تاسیس شد، برکات و ثمرات بسیاری در تقویت ارکان معنوی و بصیرتی و ارتقای روحیه رزم در اجرای ماموریت‌های متعدد و موفق ارتش داشته است.

وی افزود: این نهاد مقدس که به فرموده رهبر حکیم انقلاب اسلامی «یکی از الهامات الهی بر امام امت» قدس الله نفسه الزکیه بوده، با حضور روحانیان عالم و جهادی و کارکنان متدین برآمده از ارتش انقلابی، از روز تکوین تا جایگاه منیع امروز، بنیان عقیدتی و سیاسی آحاد ارتش مقتدر را با همدلی فرماندهان و کارکنان ولایی و ایثارگر ارتش به گونه‌ای مستحکم ساخته که این رکن دفاعی و ترجمان زیبای «اشداء علی کفار رحماء بینهم» در اندیشه ژرف حضرت امام خامنه‌ای عزیز، از روز‌های اول به مراتب متدین‌تر و انقلابی‌تر بوده، به مرتبت رفیع حزب الله و شجره طیبه ارتقاء یافته و مایه امید ملت و اعتماد امام امت شده است.

فرمانده کل ارتش با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و شهید آیت‌الله آل هاشم، ضمن ارج نهادن به خدمات مخلصانه سابقون از پیروزی انقلاب و سال‌های دفاع مقدس تا امروز، بیان کرد: از راهبری مدبرانه حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین آقای عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مجاهدت‌های روحانیان و افسران جنگ نرم آن سازمان در فضای پرتلاطم و خطیر جنگ شناختی، همچنین پیشرفت‌ها و توفیقات پرشمار در عرصه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، ارتقاء بینش و بصیرت انقلابی و سیاسی و تعلیم، تعمیق و ترویج معارف جان بخش قرآن و عترت در خانواده بزرگ ارتش انقلابی، قدردانی می‌نمایم.

در این نشست، علاوه بر فرمانده کل ارتش و حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده آجا، امیر سرتیپ قادر رحیم‌زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) کشور، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش، امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ عباس جعفری‌نیا معاون اطلاعات ارتش و امیر سرتیپ مسعود مقدس معاون طرح، برنامه و بودجه ارتش نیز حضور داشتند.


12104264
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و عمان در تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای، وضعیت امنیت دریانوردی و تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و خلیج فارس گفت‌وگو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء نوشت: بلیت‌های رایگان و مستقیم به جهنم را برایتان تدارک دیده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پایان نشست وزیران خارجه سازمان شانگهای گفت: ایران نشان داده زیر بار قلدری آمریکا نخواهد رفت و به هیچ وجه به زبان زور و فشار و تهدید پاسخ نمی‌دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه ایران گفت: انتظار از اروپا این است که پیشران دیپلماسی باشد و نه دنباله‌رو نیروی متجاوز.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و مصر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با وزیر مشاور در وزارت کشور هند دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور در حاشیه اجلاس وزیران کشور کشور‌های عضو بریکس در دهلی‌نو، با وزیر شرایط اضطراری روسیه و همکاری‌های اضطراری آفریقای جنوبی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و چین در حاشیه اجلاس وزرای امور خارجه شانگهای با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران اعلام‌کرد: اقامتگاه نظامیان آمریکایی و چند جنگنده در اردن، سامانه پدافند هوایی پاتریوت، یک بالن جاسوسی و اقامتگاه تروریست‌های آمریکایی در اربیل منهدم شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و ازبکستان در حاشیه نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است