سیاسی 11:08 - 23 مهر 1403
امیر موسوی گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ثمرات بسیاری در تقویت ارکان معنوی و ارتقای روحیه رزم در اجرای ماموریت‌های متعدد و موفق ارتش داشته است.

سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ارتقای روحیه رزم نظامیان ثمرات بسیاری داشته است

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست هم افزایی فرماندهان عالی‌رتبه آجا که در آستانه ۲۴ مهر، سالروز تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و به میزبانی این سازمان برگزار شد، گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش که با فرمان حضرت امام خمینی (ره)، در روز‌های حساس تثبیت و تحکیم انقلاب شکوهمند اسلامی تاسیس شد، برکات و ثمرات بسیاری در تقویت ارکان معنوی و بصیرتی و ارتقای روحیه رزم در اجرای ماموریت‌های متعدد و موفق ارتش داشته است.

وی افزود: این نهاد مقدس که به فرموده رهبر حکیم انقلاب اسلامی «یکی از الهامات الهی بر امام امت» قدس الله نفسه الزکیه بوده، با حضور روحانیان عالم و جهادی و کارکنان متدین برآمده از ارتش انقلابی، از روز تکوین تا جایگاه منیع امروز، بنیان عقیدتی و سیاسی آحاد ارتش مقتدر را با همدلی فرماندهان و کارکنان ولایی و ایثارگر ارتش به گونه‌ای مستحکم ساخته که این رکن دفاعی و ترجمان زیبای «اشداء علی کفار رحماء بینهم» در اندیشه ژرف حضرت امام خامنه‌ای عزیز، از روز‌های اول به مراتب متدین‌تر و انقلابی‌تر بوده، به مرتبت رفیع حزب الله و شجره طیبه ارتقاء یافته و مایه امید ملت و اعتماد امام امت شده است.

فرمانده کل ارتش با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و شهید آیت‌الله آل هاشم، ضمن ارج نهادن به خدمات مخلصانه سابقون از پیروزی انقلاب و سال‌های دفاع مقدس تا امروز، بیان کرد: از راهبری مدبرانه حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین آقای عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مجاهدت‌های روحانیان و افسران جنگ نرم آن سازمان در فضای پرتلاطم و خطیر جنگ شناختی، همچنین پیشرفت‌ها و توفیقات پرشمار در عرصه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، ارتقاء بینش و بصیرت انقلابی و سیاسی و تعلیم، تعمیق و ترویج معارف جان بخش قرآن و عترت در خانواده بزرگ ارتش انقلابی، قدردانی می‌نمایم.

در این نشست، علاوه بر فرمانده کل ارتش و حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده آجا، امیر سرتیپ قادر رحیم‌زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) کشور، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش، امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ عباس جعفری‌نیا معاون اطلاعات ارتش و امیر سرتیپ مسعود مقدس معاون طرح، برنامه و بودجه ارتش نیز حضور داشتند.


12104264
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: به سردمداران و هیئت حاکمه آمریکا توصیه می‌کنم مواردی را که قبلاً تجربه کرده و در آن تجربه شکست خورده‌اند، بار دیگر تکرار نکنند؛ چرا که آزموده را آزمودن خطاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد کل‌ نیروهای مسلح و قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) اعلام کردند: اظهارات خصمانه و تهدیدهای مکرر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران که با سوء استفاده از تریبون سازمان ملل متحد جهت موجه جلوه دادن تجاوز، ایجاد ناامنی و راهزنی در جهان همراه شده است، صرف...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد کل‌ نیروهای مسلح اعلام کرد: اظهارات خصمانه رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران که با سوء استفاده از تریبون سازمان ملل متحد جهت موجه جلوه دادن تجاوز، ایجاد ناامنی و راهزنی در جهان همراه شده است، صرفاً ابزاری برای تبلیغات داخلی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص)، از برگزاری «رزمایش ۴۰هزار موتور سوار جان‌فدای ایران» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای حضور آگاهانه مردم در خیابان‌ها را عامل خنثی کردن توطئه‌های دشمنان دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در پیامی خطاب به فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کردند: از مجاهدت‌های خود و همرزمان گمنام و مظلومتان خیلی کم نوشته‌اید؛ همچنانکه رفتار مخلصین همواره اینطور بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه یونان در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بلاروس در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از داده‌های معتبر در تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری، تصریح کرد: تخصیص درست منابع، توزیع عادلانه امکانات و جلب همراهی مردم، نیازمند تصمیم‌گیری بر پایه اطلاعات دقیق است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس با اشاره به تشدید خصومت‌ها و فشار‌های آمریکا علیه ایران تصریح کرد که ملت ایران در دفاع از حاکمیت و عزت خود استوار خواهد ماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است