بین‌الملل 11:23 - 30 دی 1403
محافل و کارشناسان صهیونیستی از جمله تامیر پاردو، رئیس اسبق موساد، با انتقاد از استراتژی شکست خورده کابینه و ارتش این رژیم در جنگ، اعلام کردند که آتش بس شکستی آشکار برای اسرائیل بوده و به این معناست که حماس در غزه می ماند و اسرائیل رفتنی است.

خشم و ناامیدی صهیونیست‌ها بعد از آتش‌بس؛ حماس در غزه ماند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه واکنش‌های انتقادی و ناامیدانه صهیونیست‌ها به توافق آتش بس در نوار غزه، رسانه‌های عبری گزارش دادند که ارتش اسرائیل به هیچ یک از اهداف اساسی که برای جنگ در غزه اعلام کرده بود، نرسید و مجبور به پذیرش آتش بس شد.

حماس همچنان روی پای خودش ایستاده است

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این راستا گزارش داد: یکی از اهداف جنگی که کابینه اسرائیل تعیین کرده بود مربوط به نابودی کامل حماس می‌شد اما می‌بینیم که حماس بعد از گذشت حدود یک سال و سه ماه از جنگ هنوز روی پای خودش ایستاده و باقی مانده است.

از طرف دیگر، «تامیر پاردو» رئیس اسبق سرویس جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه 12 این رژیم، وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی در غزه را با وضعیت آمریکا بعد از جنگ ویتنام مقایسه و اعلام کرد: در آخرین روز جنگ ویتنام، دو افسر؛ یک آمریکایی و دیگری ویتنامی با یکدیگر گفتگو کردند و افسر آمریکایی به افسر ویتنامی گفت: در کل جنگ ما حتی یک نبرد را هم نباخته‌ایم. افسر ویتنامی به این افسر آمریکایی پاسخ داد: ممکن است این درست باشد اما فردا صبح شما می‌روید و ما اینجا می‌مانیم.

وی افزود: جنگ فقط پیروزی در میدان نبرد نیست، بلکه میدان نبرد بخش اول جنگ بوده و بخش مهم آن پایان جنگ است. کابینه اسرائیل همواره اصرار داشت تا نحوه پایان جنگ را اعلام نکند و همین مسئله به ارتش آسیب زد و خسارات زیادی به ما وارد کرد؛ زیرا هنوز هم اسرائیل نگفته که چگونه می‌خواهد جنگ را به پایان برساند.

«عیناو تسنگاوکر» مادر یکی از اسرای صهیونیستی در نوار غزه با انتقاد از انعقاد دیر هنگام توافق آتش بس و تاکید بر اینکه اگر این توافق زودتر اتفاق می‌افتاد، تعداد بیشتری از اسرای اسرائیلی زنده می‌ماندند، گفت: اگر اسرائیل هر قصدی برای از سرگیری جنگ و نقض توافق آتش بس داشته باشد، این به معنای حکم اعدام اسرای اسرائیلی در غزه است.

«دنیل لیپشیتز» نوه یکی از اسرای صهیونیستی در نوار غزه هم در همین زمینه گفت: ما اجازه نخواهیم داد که جنگ از سر گرفته شود. همه دنیا هم به دنبال پایان این جنگ هستند و همه باید از پایان این جنگ حمایت کنند.

«رونن مانلیس» سخنگوی اسبق ارتش رژیم صهیونیستی هم به نوبه خود، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم را به دروغگویی متهم کرده و گفت که نتانیاهو به آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها دروغ می‌گوید.

حماس بعد از آتش‌بس قوی‌تر می‌شود

اما «تامیر هایمان» رئیس موسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در دانشگاه تل‌آویو اظهار داشت که آتش بس در غزه به معنی توقف جنگ نیست؛ زیرا حماس همچنان حاکمیت خود را در غزه حفظ کرده و این موضوع با اهداف جنگی اسرائیل تناقض دارد و ممکن است به حماس اجازه دهد که خودش را تقویت و بازسازی کند. این بدان معناست که ما با آتش بس تنها صورت مسئله را پاک کرده‌ایم و حل مشکل را به تعویق انداخته‌ایم.

«هیلر بیتون» خبرنگار امور نظامی در شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در این زمینه اعلام کرد که متاسفانه حماس همچنان در غزه پابرجاست و توافق آتش بس تنها قدرت آن را تقویت می‌کند و این جنبش می‌تواند توانمندی‌های خود را بازیابی و نیروهای بیشتری را در غزه و کرانه باختری برای حمله به اسرائیل جذب کند.

«یوسی یهوشه» تحلیلگر امور نظامی در شبکه آی 24 رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که نتیجه این توافق، بیانگر شکست نتانیاهو در سطح سیاسی و شکست ارتش و هرتزی هالیوی، رئیس ستاد آن در اجرای ماموریت خود برای شکست حماس است.

انتهای پیام/


12142926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در پی حملات عصر امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسید و یک نفر دیگر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سومین نفتکش را در سواحل ونزوئلا در آب‌های بین‌المللی توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با ادعای تجدید تسلیحات حماس و حزب‌الله، بر خلع سلاح این گروه‌ها تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ با اختصاص بودجه بی‌سابقه، استخدام هزاران مأمور و تشدید عملیات میدانی، در حال آماده‌سازی سرکوب گسترده‌تر مهاجران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امانوئل مکرون از تصمیم فرانسه برای ساخت یک ناو هواپیمابر جدید خبر داد که قرار است در اواخر دهه ۲۰۳۰ جایگزین ناو هسته‌ای شارل دوگل شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس پستی دانمارک آخرین نامه خود را هفته آینده تحویل داده و به سنتی بیش از ۴۰۰ ساله پایان خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در ادامه نقض مکرر آتش‌بس، برای دومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته جنوب لبنان را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حادثه تیراندازی به جمعیت در ژوهانسبورگ که هنوز انگیزه آن مشخص نیست، ۹ نفر جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور سوئیس گفت که باید اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان و نوجوانان در برابر رسانه‌های اجتماعی انجام داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور نوار غزه پس از ریزش یک ساختمان در محله «شیخ رضوان» که به شهادت چهار شهروند انجامید، از جامعه بین‌المللی خواست برای ورود فوری مصالح ساختمانی و خانه‌های پیش‌ساخته جهت آغاز بازسازی و جلوگیری از تشدید بحران انسانی اقدام کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است