ورزشی 10:01 - 26 شهریور 1403
کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال دو باشگاه استقلال خوزستان و پرسپولیس را محکوم کرد.

محکومیت پرسپولیس و استقلال خوزستان در کمیته تعیین وضعیت

آرای صادره کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

در پی شکایت علی تاج الدین از باشگاه پرسپولیس، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

در پرونده شکایت میلاد زرین از باشگاه هوادار، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۹ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

با توجه به شکایت محسن قربانی از باشگاه مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۴ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

در پی شکایت رحیم مهدوی زهیوی از باشگاه استقلال خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۸۰ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۵۶۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.


12093137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای صدور رای ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران، سه ورزشکار در رشته‌های ترای اتلون، پاورلیفتینگ و بسکتبال را با محرومیت ۶ ماه تا سه سال رو‌به‌رو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی رای خود را در خصوص دعوی باشگاه سپاهان اصفهان به طرفیت تیم خیبر خرم آباد اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان ایران شاید در مرحله بعدی رقابت‌های آسیا با هم رو‌به‌رو شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با وضعیت تیم فوتبال استقلال توضیحاتی داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جسد ورزشکار سه‌گانه آمریکایی، پس از یک هفته جست‌و‌جو در سواحل کالیفرنیا پیدا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون فوتبال از برخورد جدی با برهم زنندگان نظم ورزشگاه ها و فحاشی و شعار های قومیتی خبر دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حریفان تیم‌های استقلال و سپاهان ایران در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه الطلبه عراق با انتشار پیامی در فضای مجازی جذب بازیکن ایرانی را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل تراکتور گفت: همه مدیران فوتبالی اتفاقات ناشایستی که در ورزشگاه‌ها رخ می‌دهد، از جمله برخی شعار‌ها و رفتار‌هایی که مورد قبول هیچ‌کس نیست، را به‌صراحت تقبیح کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: تاکید می‌کنم ما تعارف نداریم و هر باشگاهی که در چهارچوب رفتار نکند جرایم سختگیرانه داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است