ورزشی 10:01 - 26 شهریور 1403
کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال دو باشگاه استقلال خوزستان و پرسپولیس را محکوم کرد.

محکومیت پرسپولیس و استقلال خوزستان در کمیته تعیین وضعیت

آرای صادره کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

در پی شکایت علی تاج الدین از باشگاه پرسپولیس، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

در پرونده شکایت میلاد زرین از باشگاه هوادار، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۹ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

با توجه به شکایت محسن قربانی از باشگاه مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۴ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

در پی شکایت رحیم مهدوی زهیوی از باشگاه استقلال خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۸۰ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۵۶۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.


12093137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان وظیفه عمومی فراجا توضیحاتی درباره وضعیت مشمولیت خدمت سربازی دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین وضعیت مصدومیت امید عالیشاه را تشریح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال پسران ایران در چهارمین دیدار خود در بازی‌های آسیایی جوانان تیم امارات را گلباران کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال شمس آذر موفق شد با شکست فولاد خوزستان به اولین پیروزی فصل خود دست یابد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۸ سال ایران موفق به شکست اندونزی در بازی‌های آسیایی جوانان شد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در فینال مسابقات دوومیدانی بازی‌های آسیایی جوانان در دوی ۱۰۰ متر با ثبت رکورد ۱۱.۰۸ ثانیه در رده هشتم قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم پرسپولیس می‌گوید که رفتن وحید هاشمیان تصمیم کلان باشگاه است و من همیشه با اوسمار روابط برادرانه‌ای داشتم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس از خداحافظی وحید هاشمیان از این تیم اظهار بی‌اطلاعی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن معتقد است که وقتی این تیم نتوانست از موقعیت‌هایش استفاده کند، توسط پرسپولیس تنبیه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به خبر خداحافظی اش از سرخپوشان واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است