فرهنگی‌هنری 11:16 - 27 اردیبهشت 1404
شبکه دو سیما به مناسبت نخستین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور فقید، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و جمعی از مسئولان همراهش، ویژه‌برنامه‌هایی متنوع را پخش می‌کند.

بزرگداشت شهدای خدمت و رئیس جمهور فقید آیت الله رئیسی در ویژه‌برنامه‌های شبکه دو

باشگاه خبرنگاران جوان - مستند «ابراهیم» به‌عنوان یکی از تولیدات شاخص این ایام، با نگاهی متفاوت به زندگی شخصی، باور‌های دینی و مشی مدیریتی آیت‌الله رئیسی، برای نخستین‌بار از رسانه ملی پخش می‌شود. این مستند با بهره‌گیری از روایت‌های دست‌اول و کمتر شنیده‌شده، به بازسازی پرتره‌ای صادقانه و نزدیک از شهید رئیسی می‌پردازد. اعضای کابینه، مدیران نهاد ریاست‌جمهوری و یاران نزدیک وی، مقابل دوربین قرار گرفته‌اند تا از همراهی سالیان، ساده‌زیستی، روحیه جهادی و دغدغه‌مندی او سخن بگویند. این مستند از روز شنبه ۲۷ اردیبهشت تا روز روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت هر شب حوالی ساعت ۲۱:۳۰ روانه آنتن می‌شود.

مستند «پرواز اردیبهشت» عنوان مجموعه‌ای مستند است که با محوریت شهدای کادر پرواز بالگرد حامل رئیس‌جمهور در حادثه تلخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، در قرارگاه تبیین نیروی هوایی ارتش تهیه شده است. این اثر، نگاهی دارد به زندگی سه مرد بی‌ادعا، اما بزرگ؛ شهید سید طاهر مصطفوی، شهید محسن دریانوش و مهندس پرواز شهید بهروز قدیمی. مردانی که نه در میدان جنگ، که در میدان خدمت، بالاترین نشان رشادت را بر سینه زدند. این مستند روز شنبه ۲۷ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۶:۱۵ با موضوع زندگی شهید دریانوش و روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت با موضوع زندگی شهید مصطفوی روانه آنتن خواهد شد.

مستند «محافظ» روایتی صمیمی و تأثیرگذار از زندگی سردار شهید سیدمهدی موسوی، سرتیم حفاظت شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی یکشنبه ۲۸ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۶:۱۵ روانه آنتن شبکه دو سیما خواهد شد. این اثر مستند با تمرکز بر آخرین دیدار شهید موسوی با خانواده‌اش، نگاهی انسانی و شخصی به مردی دارد که در سکوت و سایه، حافظ جان رئیس‌جمهور و یار نزدیک او بود.

مستند «پرواز در مه»؛ روایت مستند ۲۴ ساعت پایانی زندگی آیت‌الله رئیسی است که با تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجتبی امینی، به بازخوانی مستندگونه آخرین سفر رئیس‌جمهور شهید به آذربایجان شرقی می‌پردازد. این مستند، علاوه بر جزئیات سفر و فرآیند تأمین بالگرد، با روایت‌هایی از همراهان نزدیک، به سانحه تلخ سقوط بالگرد و شهادت رئیس‌جمهور و جمعی از اعضای دولت و نیرو‌های همراه می‌پردازد. در «پرواز در مه» برای نخستین‌بار، تصاویر اختصاصی و منتشرنشده‌ای از لحظات اولیه حادثه، عملیات جست‌و‌جو و کشف پیکر این شهدای خدمت به تصویر کشیده شده است. این مستند روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۶:۱۵ از شبکه دو پخش خواهد شد.

همزمان با این ایام، برنامه‌های «صبحانه ایرانی»، «پاورقی» و «عصر خانواده» نیز با آیتم‌هایی متنوع، ابعاد مختلف شخصیت و سبک زندگی رئیس‌جمهور شهید و همراهان فداکارش را مورد توجه قرار می‌دهند؛ از مردمی‌بودن و ساده‌زیستی گرفته تا دیانت، عدالت‌خواهی و روحیه خدمت‌رسانی بی‌وقفه.

همچنین در طول هفته، مستند‌ها و نماهنگ‌های ویژه‌ای با محوریت شهادت آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت، از قاب شبکه دو پخش خواهد شد.

شبکه دو سیما با تدارک این مجموعه برنامه‌ها، تلاش دارد تا در سالگرد پرواز مردان خدمت، تصویری روشن، مستند و صادقانه از شخصیت، آرمان‌ها و خدمات رئیس‌جمهور شهید و یارانش ارائه دهد.


12190207
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) همزمان با موج جدید عملیات «وعده صادق ۳» با عنوان «منم سرباز ایران» رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رضا صادقی، خواننده موسیقی پاپ و ترانه‌سرا گفت: خدایا، جنگ نباشد، رنج نباشد، صدای انفجار نباشد. اما اگر وطن نباشد، می‌خواهم همه دنیا نباشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» زهرا سعیدی، بازیگر تلویزیون و سینما حمله رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی و مردم بی‌دفاع را چهره واقعی و زشت آن دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی و رسانه‌های نوین معاونت سیما از معرفی سه مدیر جدید برای تلویزیون خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط‌عمومی صداوسیما، با انتشار عکسی از پیمان جبلی در حساب کاربری خود نوشت: «رئیس سازمان صداوسیما در محل کار جدید پس‌از موشک‌باران دفترش در ساختمان شیشه‌ای!»
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بهادر زمانی گفت: به نظرم اصلاً نباید ایرانی جماعت را تهدید کرد. رهبر انقلاب نیز به‌خوبی گفتند که اسرائیل غلط بزرگی کرده و خودش هم می‌داند که چه تبعاتی برایش دارد. آنها بازنده این نبرد هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با هدف ارتقای تعامل با مخاطبان بازوی «۱۶۲» در پیام‌رسان بله راه‌اندازی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما از همکاران مجروحش در جریان حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای سازمان صداوسیما، عیادت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ از آمادگی این مجموعه برای حمایت آثار موسیقایی مبتنی بر اصول علمی، هنری و فنی برخاسته از فرهنگ ایرانی اسلامی خبر داد.  
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه «گواه تاریخ» مروری بر تاریخ تهاجم بیگانه بر کشور ایران عزیزمان است که از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است