اقتصادی 12:12 - 23 تیر 1403
سخنگوی مرکز مبادله در رابطه با چرایی عدم برگزاری حراج سکه و شمش طلای مرکز مبادله نکاتی را مطرح کرد.

حراج سکه و شمش طلای مرکز مبادله این هفته برگزار نخواهد شد

اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: حراج شمش طلا که در روز‌های یکشنبه و سه‌شنبه برگزار و حراج سکه که در روز‌های دوشنبه هر هفته برگزار می‌شود، این هفته به علت مصادف بودن با روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی و تعطیلات رسمی در کشور، برگزار نمی‌شود و ادامه این حراج‌ها از هفته آینده از خواهد بود.



این مقام مسئول می گوید: تا کنون ۳۷ حراج شمش طلا برگزار شده و حجم کل معاملات شمش در این مرکز به ۶۶۲۵ کیلوگرم رسیده است همچنین تاکنون در مجموع ۱۵ حراج سکه برگزار شده ۲۷۸ هزار و ۶۸۹ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است.


12072731
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: شرکت‌های کشت و صنعت کوچک خانوادگی می‌تواند از خرد شدن اراضی کشاورزی جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز پنجشنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر و در نوار شمالی کشور افزایش دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: افزایش حجم ترانزیت ریلی بین ایران و پاکستان به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد و در ۵ماه گذشته ۲۳۴ هزار تن بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بازرگانی و تجارت پاکستان از توافق در خصوص کمیسیون مشترک ایران و پاکستان خبر داد و گفت: تقویت روابط مشترک بین و پاکستان اولویت ما است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت: توافق برای تحقق ترانزیت تا ۱۰ میلیارد دلار بین ایران و پاکستان انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: توافق برای تحقق ترانزیت تا ۱۰ میلیارد دلار بین ایران و پاکستان انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۵ مربوط به شهریورماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار، از حذف هزینه‌های غیرقانونی تاکسی‌های اینترنتی و اتصال مرکز وکلا و کانون وکلای دادگستری به درگاه ملی مجوز‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس، عضویت در نهاد بین‌المللی FEAS را بستری برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای، تبادل دانش و افزایش اعتماد عمومی به بازار سرمایه کشور عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است