بین‌الملل 19:24 - 24 دی 1398
سخنگوی نیروهای واکنش سریع سودان روز سه شنبه اعلام کرد که این کشور تعداد نظامیان سودانی حاضر در ائتلاف سعودی در جنگ یمن را کاهش می‌دهد.

سودان تعداد نظامیانش در یمن را کاهش می‌دهد

جمعه آدم، سخنگوی رسمی نیروهای واکنش سریع سودان در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی گفت که مقامات این کشور تصمیم گرفته اند حضور نظامیان سودانی در یمن را به طور چشم گیری کاهش دهند و از تعداد پنج هزار نفر به ۶۵۷ نفر برسانند. وی به زمان دقیق خروج نظامیان سودان از یمن اشاره‌ای نکرد.

عبدالله حمدوک، نخست وزیر سودان آذرماه، از کاهش نظامیان این کشور در ائتلاف سعودی از ۱۵ هزار نفر به ۵ هزار تن خبر داده بود.

طبق این گزارش، حدود چهار تیپ از نیروهای سودانی، آذرماه ساحل غربی یمن را ترک کردند و  دو تیپ از  این نیروها در این منطقه باقی ماندند.

انتهای پیام


10345876
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد حملهٔ پهپادی اوکراین به یک اقامتگاه ریاست‌جمهوری در نووگورود، روند مذاکرات صلح را تهدید کرده و موضع روسیه را در مذاکرات آتی سخت‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه در حالی که ترامپ به ایران در مورد حمله احتمالی هشدار می‌دهد، خواستار خویشتنداری شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلاروس استقرار موشک‌های هسته‌ای‌قابلیت‌دار «اورشنیک» روسیه را در خاک خود به نمایش گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ، اعلام کرد که واشنگتن به‌طور جدی در حال بررسی فروش جنگنده‌های پیشرفته اف-۳۵ به ترکیه به رغم مخالفت های اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اسرائیل، ادعای دونالد ترامپ مبنی بر گفت‌و‌گو درباره صدور بخشش برای بنیامین نتانیاهو را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق تحلیل رسانه ها ترامپ و زلنسکی «نزدیک به توافق» برای صلح هستند اما اختلافات سرزمینی و امنیتی همچنان پابرجاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انصارالله یمن هشدار داد که هرگونه حضور اسرائیلی در منطقه جدایی‌طلب سومالی‌لند را به عنوان هدفی مشروع نظامی تلقی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ نعیم قاسم دبیرکل جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان در یک پیام ویدئویی به مناسبت سالگرد درگذشت آیت‌الله مصباح یزدی، از این عالم فقید به عنوان «صاحب اندیشه اصیل» یاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در مصاحبه‌ای با خبرنگاران اعلام کرد که تضمین‌های امنیتی ایالات متحده برای اوکراین به مدت ۱۵ سال تعیین شده و امکان تمدید آن نیز وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحولات سال ۲۰۲۵ نشان می‌دهد که طرح صلح ترامپ ریسک تبدیل آمریکا به شریک اشغالگر غزه را دارد و همزمان حمایت داخلی و بین‌المللی از اسرائیل کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است