سیاسی 12:59 - 16 بهمن 1403
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) گفت: قطعاً ارتش و سپاه پاسداران خطای محاسباتی دشمن را در میدان عمل تغییر خواهند داد.

ارتش و سپاه خطای محاسباتی دشمن را تغییر خواهند داد

سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در جمع فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی در جامعه ایران با مشارکت تمام اقشار ملت به رهبری امام خمینی (ره)، ارتش ایران را نیز از درون متحول کرد و عملکرد ارتش ما به نقطه تعیین کننده برای حفظ یا سقوط نظام ظالمانه شاه تبدیل شد.

سردار رشید با بیان اینکه انتخاب آگاهانه و تاریخی بدنه مسلمان و عظیم ارتش، مسیر انقلاب را از یک جنگ داخلی و طولانی به یک پیروزی سریع و بدون خونریزی تبدیل کرد، گفت:ارتش ما، انقلاب اسلامیِ ملتِ ایران را به رسمیت شناخت و با پیوستن به انقلاب در حقیقت با رهبری انقلاب حضرت امام خمینی (ره) پیمان بست.

وی افزود: اگر سران ارتش در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷به درون ارتش و پیوستن ارتش به انقلاب توجه کرده و آن‍را رسماً اعلام می‍کردند، آسیب‍های اولیه در ایام بعد از پیروزی انقلاب به ارتش ما وارد نمی‌شد.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) تصریح کرد: نظام رسانه‍ای غرب، بویژه آمریکا و انگلیس با وجود سقوط شاه و پیروزی انقلاب اسلامی علیه شاه و حامیانش، همچنان بر تضعیف قدرت نظامی ایران یعنی ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید می‍کرد و صدام و رژیم بعث عراق را برای اقدام علیه ایران و تضعیف ارتش ما تحریک کرد.

وی با بیان اینکه آمریکایی‍ها محاسبات صدام را از حمله به ایران با وجود ارتش وفادار به انقلاب و ملت ایران، تغییر دادند و این تصور غلط را در ارتش متجاوز صدام ایجاد کردند که پیروزی سریع در راه است، بیان کرد: حمله نظامی صدام به ایران با حمایت غرب و شرق، قدرت نظامی ایران یعنی ارتش جمهوری اسلامی ایران را که به غلط تصور می‌شد تضعیف شده به آزمون گذاشت، اما ترکیب ارتش وفادار جمهوری اسلامی و مردم امکان شکست ارتش متجاوز عراق را فراهم کرد.

سردار رشید گفت: بدون حضور نیرو‌های مردمی در کنار ارتش و نقش ارتش جمهوری اسلامی ایران با فداکاری‍های عظیم خود در دفاع از تمامیت ارضی ایران اسلامی، امکان شکست ارتش متجاوز عراق وجود نداشت؛ بنابراین تحول در قدرت نظامی ایران با انقلاب اسلامی بر پایه شالوده باور‌های اعتقادی دینی و انقلابی و مشارکت مردمی و سازماندهی آنها در درون نهاد بسیج و سپاه در کنار ارتش شکل گرفت و برای حامیان منطقه‍ای و جهانی صدام روشن شد چرا محاسبات صدام اشتباه بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با اشاره به اینکه امروز هم به صورت دیگری نظام رسانه‍ای غرب و رژیم صهیونیستی با باور غلط، سخن از تضعیف قدرت نظامی ایران می‍گویند و با اشاره به تحولات منطقه و نتیجه‍گیری از آن برای تضعیف قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران یک عملیات رسانه‍ای روانی شروع کرده‌اند، یادآور شد: قطعاً ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این خطای محاسباتی دشمن را در میدان عمل تغییر خواهند داد، همان‍گونه که بار‌ها در صحنه‍های رویارویی متعدد از آغاز پیروزی انقلاب به ویژه در هشت سال دفاع مقدس، ارتش ما اثبات کرد که قدرتمند است و هم در دفاع و هم در تهاجم و این بار هم شاخ دشمن را خواهد شکست.

سردار رشید گفت: دشمن غدار می‍خواهد با تضعیف اراده ما، به زعم باطل به پیروزی بدون جنگ دست یابد، ما نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی باید با نمایش اراده، به‍ کارگیری قدرت، هزینه اشتباه در محاسبه دشمن را آشکار کنیم و با آمادگی رزمی کامل آماده‌ایم محاسبات دشمن را تغییر و با تحمیل هزینه بر دشمن او را به بازدارندگی برسانیم.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با بیان اینکه حیات عزتمندانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و پویایی آن در درون، اراده مقابله با دشمن و ایجاد آمادگی‍ها شکل می‍گیرد، خاطرنشان کرد: موجودیت، هویت و موقعیت استراتژیک ایران اسلامی به اعتبار تجربه تاریخی با برخورداری از قدرت نظامی با ارتش و سپاه همیشه آماده قابل تضمین است.

منبع: روابط عمومی ارتش


12150952
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر کالابرگ یک میلیونی برای همه و حمله غیرقانونی ترامپ به ونزوئلا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان می‌گوید با دستگاه‌های مرتبط که در حفر تونل در تهران همکاری و یا تساهل داشته‌اند برخورد لازم انجام خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب پرداخت اعتبار ماهانه یک‌میلیون تومانی به همه دهک‌های جامعه خبر داد و گفت: این اعتبار به‌صورت اعتباری و برای خرید اقلام مشخص پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر تداوم تعاملات دیپلماتیک و پیگیری حقوق و منافع کشورمان در سازمان‌های بین‌المللی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ساخت مسکن همواره یکی از اولویت‌های دولت‌ها بوده است، گفت: با تامین منابع لازم باید سرعت بیشتری به تامین مسکن محرومین بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر لزوم ارتباط مستمر، شفاف و صادقانه مسئولان با مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت وزیران با هدف تضمین امنیت غذایی، حمایت از معیشت خانوار‌ها و حفظ قدرت خرید مصرف‌کنندگان نهایی، آیین‌نامه‌ای جامع را تصویب کرد که بر پایه آن، سازوکار‌های پرداخت کالابرگ الکترونیکی، تأمین پایدار کالا‌های اساسی، حمایت از تولید و نظارت مستم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است