فرهنگی‌هنری 10:05 - 29 شهریور 1400

امی ۲۰۲۱ برگزار شد/ نتفلیکس با «تاج» و «گامبی وزیر» برنده بزرگ شب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، نتفلیکس با دو سریال «تاج» و «گامبی وزیر» که بهترین سریال‌های تلویزیونی شدند، برنده بزرگ مراسم اهدای جوایز امی ۲۰۲۱ شد.

نتفلیکس به جز این دو سریال برای «کبرا کای»، «امیلی در پاریس» و «متد کامینسکی» در بخش کمدی و در بخش درام برای «بریجترتون» نیز نامزد شده بود و در مجموع ۴۴ جایزه دریافت کرد.

در مراسم دیشب «تاج»، «تد لاسو» و «مِر از ایست‌تاون» بیشترین جوایز بازیگری را از آن خود کردند و ۱۰ جایزه از ۱۲ جایزه بازیگری به بازیگران این ۳ سریال اهدا شد.

اپل تی‌وی پلاس با «تد لاسو» و اچ‌بی‌او با «مر از ایست‌تاون» اولین جوایز شب را با دریافت جوایز بازیگران نقش مکمل از آن خود کردند و جیسون سادکیس جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی کمدی را برای بازی در «تد لاسو» از آن خود کرد و کیت وینسلت نیز جایزه بهترین بازیگر زن را برای سریال کوتاه «مِر» دریافت کرد.

«تاج» جایزه بهترین سریال درام را برد و همچنین برای بازی اولیویا کولمن و جاش اوکانر جایزه بهترین بازیگران زن و مرد و برای بازی گیلیان اندرسون و توبیاس منزیس جوایز بهترین بازیگران نقش مکمل را نیز دریافت کرد. همچنین پیتر مورگان جایزه نویسندگی و جسیکا هابس جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کردند.

«تد لاسو» نیز عنوان بهترین سریال کمدی را از آن خود کرد و «گامبی وزیر» بهترین سریال کوتاه شد.

«هکس» نیز چندین جایزه مهم در بخش کمدی را دریافت کرد و جین اسمارت چهارمین جایزه امی خود را برای بازی در این سریال گرفت. این سریال اچ‌بی‌اومکس همچنین جایزه نویسندگی و کارگردانی سریال کمدی را هم گرفت و موجب شد تا اچ‌بی‌او و اچ‌بی‌او مکس در مجموع ۱۹ جایزه را از آن خود کنند.

از دیگر برندگان دیشب اوان مک گرگور بود که به عنوان بازیگر مرد اصلی در سریال کوتاه یا فیلم برنده شد، هانا وادینگهام جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل سریال کمدی را برای «تد لاسو» برد و جایزه بهترین کارگردانی برای سریال کوتاه به اسکات فرانک برای «گامبی وزیر» از نتفلکیس رسید.

«ساتردی نایت لایو» بهترین برنامه شبانه و «لست ویک تونایت ویت جان اولیور» بهترین برنامه گفت و گو محور شد.

مراسم امی امسال برخلاف سال پیش که به دلیل کرونا به صورت مجازی برگزار شده بود، به صورت فیزیکی برگزار شد ولی مراسم محدود و با حدود ۶۰۰ مهمان و با رعایت همه پروتکل‌های سلامتی و بهداشتی کووید ۱۹ شکل گرفت.

«تاج» نتفلیکس و «مندالورین» دیزنی پلاس هر یک ۲۴ نامزدی کسب کرده بودند و پس از آن مارول و دیزنی پلاس برای «وندا ویژن» ۲۳ نامزدی و هولو برای «داستان ندیمه» در ۲۱ بخش نامزد جایزه شده بود. اچ‌بی‌او و اچ‌بی‌اومکس در مجموع با ۱۳۰ نامزدی در بخش‌های مختلف و نتفلیکس با ۱۲۹ نامزدی در مجموع بیشترین نامزد امسال را از آن خود کرده بودند.


11235970
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است