اقتصادی 19:01 - 28 بهمن 1403
همزمان با رسیدن به پایان سال و افزایش پروازهای نوروزی خدمات این صنعت افزایش خواهد یافت

خدمات در حوزه صنعت هوایی کشور  افزایش می یابد

افزایش خدمات صنعت هوایی یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه هوایی کشور به شمار می رود که باید در این زمینه شرکت‌های هواپیمایی پای کار بیاید تااین صنعت در آستانه پروازهای نوروزی بتواند خدمات بهتری را ارائه کند.

در همین راستا  امروز  مراسم رسمی تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت هواپیمایی قشم، انجام و  سیامند عبدالله‌زاده با سابقه‌  تخصص مهندسی، تعمیرات و مدیریت در سازمان‌های مهمی نظیر ایران ایر، شرکت هواپیمایی نفت و همچنین تجربه ۱۰ ساله در قشم‌ایر جایگزین رامین حمزه شد.

 عبدالله‌زاده  با تأکید بر اهمیت همبستگی و تلاش‌های جمعی همکاران، بر ضرورت ادامه مسیر توسعه، پیشرفت و ارتقای کیفیت خدمات شرکت تأکید نمود و ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مستمر تمامی اعضا، اهداف بلندمدت سازمان به بهترین نحو محقق شود.

حال با توجه به آنکه در آستانه پروازهای نوروزی هستیم امیدواریم تمام شرکت های هواپیمایی بتوانند با ارائه خدمات بهتر به مسافران کیفیت پروازهای خود را افزایش دهند 


12156575
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مواجهه با هر صرافی ارز دیجیتال خارجی، پیش از ثبت نام باید اعتبار آن را بررسی کنید. نباید تنها به ارائه خدمات صرافی خارجی به ایرانیان بسنده کنید. برای ارزیابی اعتبار صرافی‌های ارز دیجیتال، باید مهم‌ترین معیار‌های موجود در این زمینه را بشن...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی به نقشه صادرات غیرنفتی نگاه می‌کنیم، یک نام همیشه می‌درخشد. طبق آمار گمرک، فرش ایرانی همچنان یکی از مهم‌ترین سفیران فرهنگ ماست که به بیش از ۵۵ کشور جهان، از آلمان گرفته تا ژاپن، صادر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که هر کسب و کاری برای دیده شدن با ده‌ها رقیب کوچک و بزرگ رو به روست، تنها داشتن مهارت یا ارائه یک خدمت خوب کافی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه اینچه برون، استان گلستان را به دروازه ورودی شرق دریای خزر تبدیل می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: ۹۵ درصد بازار سرمایه، ۶۰ درصد از شبکه بانکی کشور و بیش از ۸۰ درصد صنعت بیمه را تحت حسابرسی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است