اقتصادی 19:01 - 28 بهمن 1403
همزمان با رسیدن به پایان سال و افزایش پروازهای نوروزی خدمات این صنعت افزایش خواهد یافت

خدمات در حوزه صنعت هوایی کشور  افزایش می یابد

افزایش خدمات صنعت هوایی یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه هوایی کشور به شمار می رود که باید در این زمینه شرکت‌های هواپیمایی پای کار بیاید تااین صنعت در آستانه پروازهای نوروزی بتواند خدمات بهتری را ارائه کند.

در همین راستا  امروز  مراسم رسمی تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت هواپیمایی قشم، انجام و  سیامند عبدالله‌زاده با سابقه‌  تخصص مهندسی، تعمیرات و مدیریت در سازمان‌های مهمی نظیر ایران ایر، شرکت هواپیمایی نفت و همچنین تجربه ۱۰ ساله در قشم‌ایر جایگزین رامین حمزه شد.

 عبدالله‌زاده  با تأکید بر اهمیت همبستگی و تلاش‌های جمعی همکاران، بر ضرورت ادامه مسیر توسعه، پیشرفت و ارتقای کیفیت خدمات شرکت تأکید نمود و ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مستمر تمامی اعضا، اهداف بلندمدت سازمان به بهترین نحو محقق شود.

حال با توجه به آنکه در آستانه پروازهای نوروزی هستیم امیدواریم تمام شرکت های هواپیمایی بتوانند با ارائه خدمات بهتر به مسافران کیفیت پروازهای خود را افزایش دهند 


12156575
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت:از آغاز عملیات تا شامگاه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، ۳۵ پرواز از ایستگاه‌های تهران، ساری و رشت به مقصد مدینه منوره انجام شده و طی آن، ۸۵۸۸ زائر راهی سرزمین وحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، طراحی ابزار‌های نوین مالی در بورس کالا، با هدف سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تحقق سرمایه‌گذاری مولد انجام می‌شود و گواهی سپرده خودرو نیز در همین مسیر تعریف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:همزمان با برنامه ریزی صورت گرفته و فرهنگ سازی میزان خود اظهاری در سامانه دوبرابر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های خروجی ته آن به ویژه کرج _ قزوین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: همکاری‌های گازی ایران و ترکمنستان مقدمه تجارت منطقه‌ای گاز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای از رفع محدودیت صادرات سیب زمینی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: با شروع زود هنگام قطعی برق، از اواسط فروردین ماه امسال به طور میانگین ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی اعمال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی روز‌های جمعه و شنبه نیز برخی مناطق در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است