ورزشی 02:22 - 06 فروردین 1404
یک منبع فرانسوی مدعی شد که ستاره خط حمله تیم فوتبال رئال مادرید در صورت ماندن در تیم سابقش، صاحب درآمدی هنگفت می شد.

درآمد ۲۵۰ میلیون یورویی که امباپه از دست داد!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه اکیپ چاپ فرانسه در گزارشی ادعا کرده است که کیلیان امباپه در صورت تمدید قراردادش با پاری‌سن‌ژرمن در تابستان سال گذشته می‌توانست درآمد خود را در این تیم به میزان 250 میلیون یورو افزایش دهد.

در قراردادی که امباپه سه سال قبل با پاریسی‌ها بست، بندی وجود داشت که به صورت یکطرفه به او اجازه می‌داد در پایان سال دوم قراردادش را فسخ کند و به تیمی دیگر برود. در واقع امباپه تنها نیاز داشت یک فصل دیگر در پارک دو پرنس به کار خود ادامه دهد تا مشمول پاداشی هنگفت شود که در قراردادش به آن اشاره شده بود اما او ترجیح داد هر چه زودتر به تیم محبوبش رئال مادرید ملحق شود.

 

طبق جزئیات ارائه شده در گزارش اکیپ، ماندن امباپه در پاریس تا پایان فصل جاری، علاوه بر 70 میلیون یورو حقوقی که سالانه از این تیم دریافت می‌کرد – 20 درصد بیشتر از فصل قبل – او را واجد شرایط دریافت پاداشی 180 میلیون یورویی می‌کرد که این مبلغ شامل درآمدهای حاصل از فعالیت‌های تبلیغاتی باشگاه استفاده از چهره بازیکن نیز می‌شد.

امباپه در حالی روی فرصت کسب درآمدی 250 میلیون یورویی در PSG چشم بست که در حال حاضر از رئال مادرید 32 میلیون یورو در سال حقوق می‌گیرد؛ اگرچه که همین رقم هم بالاترین حقوق پرداختی به یک بازیکن در میان تمام فوتبالیست‌های شاغل در اروپا محسوب می‌شود. البته نباید فراموش کرد که رئال مادرید 100 میلیون یورو هم به عنوان پاداش عقد قرارداد به عنوان بازیکن آزاد برای امباپه در نظر گرفته که قرار است این مبلغ طی 5 سالی که ستاره فرانسوی در کنار رئالی‌ها خواهد بود به او پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/

 


12170921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع فصل گذشته خیبر خرم آباد مدعی شد که توافقات لازم با پرسپولیس صورت گرفته و سال بعد در خدمت هواداران سرخپوش هستم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید هاشمیان مهاجم سابق پرسپولیس در صورت منتفی شدن حضور برانکو به عنوان سرمربی سرخپوشان انتخاب می شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس مدعی شد با مربیان خوب داخلی و خارجی و تمرین دهنده خوب می‌توان پرسپولیس را قهرمان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم پیشین الشباب، النصر و الاتحاد عربستان به الهلال پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا فغانی قضاوت یکی از مهمترین بازی‌های یک چهارم نهایی جام باشگاه‌های جهان را بر عهده گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول قهرمان لیگ برتر انگلیس، پیشنهاد بایرن مونیخ برای مهاجم ملی‌پوش کلمبیایی خود را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول قهرمان لیگ برتر انگلیس، پیشنهاد بایرن مونیخ برای مهاجم ملی‌پوش کلمبیایی خود را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نونو مورایس که قرار است دستیار اول ساپینتو در استقلال باشد، سابقه حضور در چلسی و بازی زیر نظر ژوزه مورینیو را در کارنامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استیون انزونزی که در فهرست خرید استقلالی‌ها قرار داشت، به دلیل مخالفت سپاهان با صدور رضایت‌نامه در این تیم ماندنی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه چلسی با انتشار ویدئویی خبر از جذب ژائو پدرو از برایتون با مبلغ ۶۰ میلیون پوند داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است