گلرو: منتظر پاسخ طرف مقابل هستیم/ طرح هفتمادهای ایران روی میز مذاکره

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به تجربه دو جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی، تثبیت دستاوردهای میدانی ایران از مسیر «مذاکرات عزتمندانه» را ضروری دانست و گفت طرح هفتمادهای ایران در نشست با وزیر خارجه بررسی شده است.
عباس گلرو، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با نمایندگان، در ارزیابی روند سیاسی کشور گفت: روند سیاسی موجود روندی رو به جلو و مثبت است و باید در فضای امیدآفرینی از شکلگیری ثبات و آرامش صحبت کنیم.
nmna.ir/xhKw
وی افزود: گرچه دو جنگ با رژیم آمریکا و رژیم صهیونیستی داشتهایم و باید همواره آماده باشیم، اما آنچه امروز اهمیت دارد این است که این مذاکرات بر اساس اصل عزتمندانه انجام شده است؛ اصلی که توصیه رهبر شهید بوده و رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تأکید دارند.
nmna.ir/xhKw
طرح هفتمادهای روی میز
این نماینده مجلس با اشاره به طرح پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران گفت: یک طرح هفتمادهای پیشنهاد شده و در نشستی که با وزیر امور خارجه داشتیم، بررسی شد. به نظر میرسد طرح خوبی است، شروط جمهوری اسلامی ایران اعلام شده و منتظریم طرف مقابل پاسخ دهد.
گلرو اظهار کرد: در داخل کشور نیز نظرات طرف آمریکایی که از طریق واسطهها به دست ما رسیده، در حال بررسی است. امیدواریم با انسجام داخلی و اتخاذ تصمیم درست، کار به سمت راهحلهای سیاسی پیش برود.
nmna.ir/xhKw
«آماده هر سناریویی هستیم»
وی با اشاره به دو جنگ اخیر خاطرنشان کرد: پیروزیهای میدانی جمهوری اسلامی ایران در این دو جنگ، شگفتیساز شد و تحسین جهانی را برانگیخت؛ چراکه ایران توانست در مقابل ابرقدرت آمریکا بایستد. این دستاوردهای میدانی باید به واسطه مذاکرات عزتمندانه تثبیت شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی در پایان تصریح کرد: مردم ما هوشیارند و نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر میبرند و کشور برای هر سناریویی آماده است؛ ولی امید ما این است که کار به سمت حلوفصل سیاسی و نهایتاً ثبات و سربلندی جمهوری اسلامی ایران پیش برود.
nmna.ir/xhKw











