سیاسی 17:25 - 13 اسفند 1399
مجلس تصویب کرد
نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای برای تامین اعتبار مورد نیاز اتمام طرحهای عمرانی ٢٠٠ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفتند.

اختصاص ٢٠٠ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام طرحهای عمرانی

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی بعدازظهر امروز (چهارشنبه) و در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه در بخش هزینه‌ای بند الحاقی ۱ تبصره ١٨ را به تصویب رساندند که براساس آن، بانکهای عامل مکلفند نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز اتمام طرحهای عمرانی(با اولویت پروژه های نیمه تمام بالای هشتاد درصد(%۸۰) پیشرفت و پیشرانهای منطقه ای مناطق کم برخوردار) در سقف دو هزار میلیارد( ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۲) ریال بر اساس اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور در قالب ماده ۵۶ تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت با اصلاحات و الحاقات بعدی اقدام نمایند. اعتبار مذکور باید برای عملیات اجرایی و در قالب صورت وضعیتهای تنظیمی مربوط سال ۱۴۰۰ پرداخت شود.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است گزارش عملکرد این بند را هر سه ماه یکبار در اختیار کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی قرار دهد. در صورتی که یک بانک یا موسسه اعتباری غیر بانکی از پرداخت سهمیه تسهیلات تعیین شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خودداری نماید، بانک مرکزی موظف است متناسب با تعهد انجام نشده نسبت به افزایش سپرده قانونی آن بانک یا موسسه اعتباری غیربانکی اقدام و از طریق سایر بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی نسبت به پرداخت تسهیلات تعریف شده؛ اقدام کند.

طبق بند الحاقی ۳ تبصره ١٨ به بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی اجازه داده می شود از محل منابع خود از جمله منابع حاصل از واگذاری دارایی های مازاد در هر یک از پروژه های بزرگ زیربنایی و طرحهای تملک دارائی های سرمایه ای نظیر طرحهای آزادراهی و بزرگراهی و راههای اصلی، صنعتی و تولیدی در قالب تامین مالی و تملک و ایجاد شرکت و صندوق پروژه و حداکثر تا سقف ۴۰ درصد از سرمایه پایه خود (با احتساب سهم سرمایه گذاری در شرکت های مرتبط با فعالیت بانکداری) مشارکت کنند.

بانک ها و موسسات اعتباری موظفند حداکثر ظرف ۵ سال پس از بهره برداری از طرح های صنعت و تولیدی مذکور نسبت به واگذاری آنها اقدام نمایند. در غیر این صورت با گذشت ۵ سال از تاریخ بهره برداری مشمول جریمه های ماده ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور می شوند.

انتهای پیام


10976363
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: تصویب منشور ⁧کوروش⁩ در ⁧یونسکو⁩ نشانه‌ای است از استمرار حضور ایران در وجدان تمدن بشری. ایران، سرچشمه فرهنگ گفت‌وگو، مدارا، عدالت و همزیستی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر بازارچه‌های مرزی ایران و پاکستان توسعه یابند و تجارت رونق بگیرد، به‌طور قطع بخش عمده‌ای از ناامنی‌ها و چالش‌های مرزی دو کشور از بین خواهد رفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی پس از سفر سه روزه به کشور پاکستان با بدرقه مقامات ایالت سند پاکستان شهر کراچی را به مقصد تهران ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با کنایه به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه ما است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی نکنیم، روند سلطه‌جویی ادامه خواهد یافت و یا باید شاهد تحمیل صلحی نظیر طرح «آبراهام» که هدفش زانو زدن کشور‌های اسلامی و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است باشیم و یا جنگ تحمیلی.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ، نوشت: از همان آغاز روشن بود ایالات متحده در جنایت تجاوز اسرائیل علیه ملت ایران مشارکت کامل داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در جمع نمازگزاران شهر کراچی، گفت: امروز وحدت در امت اسلامی نه یک ضرورت بلکه سنت الهی است تا امت اسلامی یکپارچه و محکم در مقابل رژیم صهیونیستی خونریز بایستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه ایران گفت: تشکیل دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی در فلسطین ضرورتی قطعی و تاریخی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با نخست وزیر پاکستان، تاکید کرد: ما بیش از هر زمانی نیازمند توسعه همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی میان دو کشور هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نمازجمعه تهران با اشاره به سهم ۴۲ درصدی بانک آینده از ناترازی کل نظام بانکی، تصریح کرد: آیا تحریم باید اراده ما را برای دفاع از سرمایه بیت‌المال جدی‌تر می‌کرد؟

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است