ورزشی 16:18 - 01 اردیبهشت 1400

فرصت سوزی کردم و مدال آسیایی از دستم پرید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت فدراسیون وزنه برداری، میرمصطفی جوادی ملی‌پوش دسته ۷۳ کیلوگرم کشورمان پس از کسب مدال برنز حرکت یکضرب رقابتهای قهرمانی آسیا که در تاشکند ازبکستان در جریان است، گفت: هر چند توانستم در یک ضرب به برنز برسم اما بدنم در شرایط مناسبی نبود و متأسفانه در حرکات دو ضرب فرصت سوزی شد و وزنه را انداختم.

وی اظهار داشت: مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان سطح بالایی دارد و البته توانایی این را داشتم تا در دو ضرب و مجموع نقره بگیرم، اما متأسفانه نشد و بدنم در شرایط مناسب نبود.

جوادی ادامه داد: خوشبختانه در حرکت یکضرب توانستم مدال برنز بگیرم. هرچند مسابقه خوبی برایم نبود. در دومین حرکت نیز وزنه از دستم افتاد و فرصت خوبی را از دست دادم. در مجموع سه حرکت زدم وکه می‌توانستم بهتر عمل کنم. به هر حال اگر وزنه ۱۸۷ کیلوگرم را می‌زدم، در دوضرب و مجموع نایب قهرمان می‌شدم که متأسفانه اینگونه نشد.

جوادی در حرکت اول یکضرب وزنه ۱۴۶ کیلوگرم را مهار کرد، اما در بار دوم نتوانست وزنه ۱۵۱ کیلویی را به ثبت برساند. در نهایت نماینده کشورمان در حرکت سوم یکضرب موفق به مهار وزنه ۱۵۱ کیلویی شد تا مدال برنز را از آن خود کند.

در پایان رقابتهای این دسته، ژیونگ‌شی قهرمان المپیک و جهان از چین ضمن کسب مدال طلا با مهار وزنه ۱۶۹ کیلوگرم رکورد حرکت یکضرب جهان را به نام خود ثبت کرد. چنگ فی دیگر وزنه‌بردار چین هم با مهار وزنه ۱۵۵ کیلوگرم به مدال نقره رسید.


11035806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الوصل امارات در هفته پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ امشب به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» راننده اتوبوس تیم الوصل امارات در مسیر ورزشگاه شهدای شهرقدس دچار اشتباه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم ایرانی تیم فوتبال المپیاکوس یونان در دیدار‌های اخیر این تیم توانسته آمار بسیار خوبی را از خود به جای بگذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الوصل امارات می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران هفته یازدهم فصل جاری لیگ برتر فوتبال کشور مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان از ۱۶ تا ۲۳ آذر ماه به میزبانی دبی برگزار می‌شود و نمایندگان کشورمان برای حضوری قدرتمند در این رویداد آماده می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته با اتفاقات جالبی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین دیدار تیم فوتبال نوجوانان ایران در مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷سال آسیا با تساوی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال زنان ایران به اولین برد خود در نخستین دوره جام جهانی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان ۲۰۲۵ از فردا پنج شنبه به میزبانی قاهره مصر برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است