فرهنگی‌هنری 17:41 - 07 تیر 1401

سریال‌هایی که در هشتمین جشنواره فیلم شهر داوری می‌شوند/ یک انتصاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، طی حکمی از سوی مجید اکبرشاهی دبیر هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، مجتبی احمدی به عنوان مدیر روابط عمومی و ارتباطات این جشنواره منصوب شد.

مجتبی احمدی، دانش‌آموخته و کارگردان تئاتر بوده است، همزمان در رسانه ملی به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان برنامه‌های ترکیبی و مستند فعالیت می‌کند و ساخت برنامه‌های تلویزیونی چون مستند اجتماعی «شکلات تلخ»، «نگی که نگفتی»، «از من بپرس»، «عصر طلایی»، «بچه‌های مردم» و… را در کارنامه دارد. او همچنین این روزها برنامه «شهر امن» را روی آنتن شبکه پنج سیما دارد و در حوزه رسانه‌های خبری، دبیر فرهنگ و هنر خبرگزاری «برنا» است.

معرفی سریال‌های راه‌یافته به جشنواره فیلم شهر

سریال‌های شبکه نمایش خانگی راه یافته به این بخش شامل «خسوف» به کارگردانی مازیار میری و تهیه‌کنندگی همایون اسعدیان، «می‌خواهم زنده بمانم» به کارگردانی شهرام شاه حسینی و تهیه‌کنندگی محمد شایسته، «آقازاده» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا و «جناب‌عالی» به کارگردانی عادل تبریزی و تهیه‌کنندگی مصطفی رضوانی است.

همچنین آثار تلویزیونی راه یافته به این بخش از جشنواره به این شرح است: «سرجوخه» و «خانه امن» به کارگردانی احمد معظمی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری، «از سرنوشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و علیرضا بذرافشان و تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان، «فوق‌لیسانسه‌ها» به کارگردانی سروش صحت و تهیه‌کنندگی رضا جودی، «دادستان» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی و تهیه‌کنندگی محمد خزاعی، «نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور و تهیه‌کنندگی سعید سعدی، «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی، «بچه مهندس ۳» به کارگردانی علی غفاری و تهیه‌کنندگی سعید سعدی، «سرباز» به کارگردانی هادی مقدم دوست و حمید نعمت‌الله و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی، «زیر خاکی» به کارگردانی جلیل سامان و تهیه‌کنندگی رضا نصیری‌نیا، «دودکش ۲» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی، «احضار» به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیه‌کنندگی محمدرضا تخشید، «افرا»» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه‌کنندگی محمد کامبیز و «گاند و۲» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی مجتبی امینی

هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، به دبیری مجید اکبرشاهی تابستان سال جاری در تهران برگزار می‌شود.


11608232
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز ولادت امام رضا (ع) خدام آستان قدس رضوی در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی تهران حاضر شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تا ظهر دومین روز از برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۹۵ هزار و ۴۰۳ نفر از دانشجویان و طلاب برای دریافت بن در نمایشگاه کتاب ثبت‌نام کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسول صدرعاملی با حضور در بین سینماگران جوان درباره تجربه ساخت فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن» توضیح داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سومین روز نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کتاب «راز پرواز» به غرفه «رئیسی عزیز ما» می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی که امروز در غرفه «رئیسی عزیز ما» برگزار شد، دو کتاب جدید با عنوان‌های «روایت رئیسی» و «برای خدا، برای مردم» رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه دومین جشنواره تولیدات فضای مجازی نوجوون «آسمون» برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از چهار اثر تازه اعضای انجمن ادبی خورشید با مروری بر فعالیت‌های یک‌ساله این انجمن و گفت‌وگوی صمیمانه با دوستداران ادبیات و نقد، برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» میزگرد «شهید رئیسی و حکمرانی سلامت» در شبکه خبر با حضور کارشناسان برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز و در دومین روز از برگزاری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بخش بین الملل نمایشگاه بازدید و با شرکت‌کنندگان در این بخش گفت و گو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از کتاب «کلاه جدید فرنگی» کاری از انتشارات قدر ولایت، پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است