ورزشی 00:05 - 08 مرداد 1400
سرمربی فولاد خوزستان معتقد است سرنوشت سهمیه گرفتن این تیم دست خودشان است.

نکونام: امیدوارم فردا شاهد فوتبال پاک ۱۶ تیم لیگ برتری باشیم

به گزارش ایسنا، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد در نشست خبری پیش از دیدار با پدیده اظهار کرد: شرایط تیم‌ها در جدول مشخص است. ۲ تیم برای قهرمانی تلاش می‌کنند و۳ تیم برای کسب سهمیه می‌جنگند و ۳ تیم هم از سقوط فرار می‌کنند.

وی ادامه داد: شرایط همه تیم‌ها حساس است و تمام بازی‌ها مهم است. بعضی از تیم‌ها شاید نیاز به امتیاز نداشته باشند اما نیاز هست که حیثیت فوتبال پاک ایران حفظ شود و امیدوارم تیم‌ها به آن‌چه لایقش هستند برسند. تلاش می‌کنیم فردا نتیجه لازم را بگیریم و همچنین دوست دارم نساجی از گل‌گهر امتیاز بگیرد تا ما بتوانیم با کسب ۳ امتیاز، امیدوار به کسب سهمیه باشیم‌.

نکونام اضافه کرد: پدیده تیمی است که خوب فوتبال بازی می‌کند و بازی سازی آن‌ها در ایران مثال‌زدنی است. دوستان من در کادر فنی این تیم هستند و خیلی خوب برنامه‌های لازم را در زمین ایجاد می‌کنند. نکته پایانی صحبت‌های من این است که امیدوارم تمام تیم‌های ایرانی به خاطر فوتبال پاک خوشحال باشند.

انتهای پیام


11167197
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الوصل امارات در هفته پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ امشب به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» راننده اتوبوس تیم الوصل امارات در مسیر ورزشگاه شهدای شهرقدس دچار اشتباه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم ایرانی تیم فوتبال المپیاکوس یونان در دیدار‌های اخیر این تیم توانسته آمار بسیار خوبی را از خود به جای بگذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الوصل امارات می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران هفته یازدهم فصل جاری لیگ برتر فوتبال کشور مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان از ۱۶ تا ۲۳ آذر ماه به میزبانی دبی برگزار می‌شود و نمایندگان کشورمان برای حضوری قدرتمند در این رویداد آماده می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته با اتفاقات جالبی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین دیدار تیم فوتبال نوجوانان ایران در مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷سال آسیا با تساوی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال زنان ایران به اولین برد خود در نخستین دوره جام جهانی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان ۲۰۲۵ از فردا پنج شنبه به میزبانی قاهره مصر برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است