ورزشی 00:05 - 08 مرداد 1400
سرمربی فولاد خوزستان معتقد است سرنوشت سهمیه گرفتن این تیم دست خودشان است.

نکونام: امیدوارم فردا شاهد فوتبال پاک ۱۶ تیم لیگ برتری باشیم

به گزارش ایسنا، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد در نشست خبری پیش از دیدار با پدیده اظهار کرد: شرایط تیم‌ها در جدول مشخص است. ۲ تیم برای قهرمانی تلاش می‌کنند و۳ تیم برای کسب سهمیه می‌جنگند و ۳ تیم هم از سقوط فرار می‌کنند.

وی ادامه داد: شرایط همه تیم‌ها حساس است و تمام بازی‌ها مهم است. بعضی از تیم‌ها شاید نیاز به امتیاز نداشته باشند اما نیاز هست که حیثیت فوتبال پاک ایران حفظ شود و امیدوارم تیم‌ها به آن‌چه لایقش هستند برسند. تلاش می‌کنیم فردا نتیجه لازم را بگیریم و همچنین دوست دارم نساجی از گل‌گهر امتیاز بگیرد تا ما بتوانیم با کسب ۳ امتیاز، امیدوار به کسب سهمیه باشیم‌.

نکونام اضافه کرد: پدیده تیمی است که خوب فوتبال بازی می‌کند و بازی سازی آن‌ها در ایران مثال‌زدنی است. دوستان من در کادر فنی این تیم هستند و خیلی خوب برنامه‌های لازم را در زمین ایجاد می‌کنند. نکته پایانی صحبت‌های من این است که امیدوارم تمام تیم‌های ایرانی به خاطر فوتبال پاک خوشحال باشند.

انتهای پیام


11167197
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای فدراسیون بین المللی فوتبال، میزان پاداش پرداختی به تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ذوب آهن و شمس آذر در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف این رشته ورزشی صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با رئیس و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا نمایندگان ایران را مجموعا ۶۰ هزار دلار جریمه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی ایران سرانجام پس از مذاکرات با فدراسیون آذربایجان، برای هدایت این تیم به توافق رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم فوتبال سپاهان بعد از جدایی از الوحده امارات، هدایت تیم الشارجه این کشور را بر عهده گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های کوهنوردی، باشگاه‌ها، گروه‌ها و علاقه‌مندان به فعالیت‌های کوهستانی، تا اطلاع ثانوی از هرگونه صعود و فعالیت در ارتفاعات و قلل، به‌ویژه مناطق مرتفع و برف‌گیر، خودداری کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر فوتسال زنان با پیروزی مدعیان قهرمانی و لغو دیدار استقلال صدرنشین به دلیل شرایط جوی تیم میزبان همراه بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است