ورزشی 00:05 - 08 مرداد 1400
سرمربی فولاد خوزستان معتقد است سرنوشت سهمیه گرفتن این تیم دست خودشان است.

نکونام: امیدوارم فردا شاهد فوتبال پاک ۱۶ تیم لیگ برتری باشیم

به گزارش ایسنا، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد در نشست خبری پیش از دیدار با پدیده اظهار کرد: شرایط تیم‌ها در جدول مشخص است. ۲ تیم برای قهرمانی تلاش می‌کنند و۳ تیم برای کسب سهمیه می‌جنگند و ۳ تیم هم از سقوط فرار می‌کنند.

وی ادامه داد: شرایط همه تیم‌ها حساس است و تمام بازی‌ها مهم است. بعضی از تیم‌ها شاید نیاز به امتیاز نداشته باشند اما نیاز هست که حیثیت فوتبال پاک ایران حفظ شود و امیدوارم تیم‌ها به آن‌چه لایقش هستند برسند. تلاش می‌کنیم فردا نتیجه لازم را بگیریم و همچنین دوست دارم نساجی از گل‌گهر امتیاز بگیرد تا ما بتوانیم با کسب ۳ امتیاز، امیدوار به کسب سهمیه باشیم‌.

نکونام اضافه کرد: پدیده تیمی است که خوب فوتبال بازی می‌کند و بازی سازی آن‌ها در ایران مثال‌زدنی است. دوستان من در کادر فنی این تیم هستند و خیلی خوب برنامه‌های لازم را در زمین ایجاد می‌کنند. نکته پایانی صحبت‌های من این است که امیدوارم تمام تیم‌های ایرانی به خاطر فوتبال پاک خوشحال باشند.

انتهای پیام


11167197
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ابوالفضل زندی و امیرمحمد اشرافی ۲ نماینده تیم تکواندوی پسران ایران با شکست رقبای خود راهی مرحله نیمه نهایی رقابت‌های زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ساعت برگزاری دربی پایتخت در ورزشگاه امام خمینی اراک (ره) تغییر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فیبا امتیاز آورترین بازیکنان دور دوم پنجره نخست انتخابی جام جهانی بسکتبال در قاره آسیا را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از سرمربی این تیم قدردانی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک دفاعی استقلال به خاطر حضور در جام ملت‌های آفریقا حداقل برای چهار دیدار همراه استقلال نخواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های والیبال دانش‌آموزی ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان وارد چین شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با دیدار دربی ۱۰۶ و مسائل مختلف صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن راگبی ایران با رئیس فدراسیون جهانی این رشته دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بلیت فروشی داربی ۱۰۶ فردا (پنجشنبه) آغاز خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «شهر آسفالت» با گویندگی ۳۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است