ورزشی 16:25 - 12 آذر 1403
یک عضو کمیته مدیریت کنفدراسیون دوچرخه‌سواری آسیا و اتحادیه جهانی گفت: المپیک جوک نیست و امیدوارم دوچرخه‌سواری ایران نمایندگان بیش‌تری در المپیک لس‌آنجلس داشته باشد.

عضو اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری: امیدوارم ایران نمایندگان بیش‌تری در المپیک داشته باشد

آمارجیت، رییس فدراسیون دوچرخه سواری مالزی و عضو کمیته مدیریتی کنفدراسیون دوچرخه سواری آسیا و اتحادیه جهانی در مراسم اختتامیه  لیگ‌های دوچرخه‌سواری بیان کرد: عملکرد فدراسیون دوچرخه سواری ایران در سال ۲۰۲۴ بسیار خوب بوده است. این رشته در ایران در این یک سال عملکرد خیلی خوبی داشته است.

او که در سال ۲۰۰۷ سرداور تور  بین‌المللی ایران -  آذربایجان بود با اشاره به المپیک پاریس گفت: دوچرخه سواری ایران در المپیک پاریس یک نماینده داشت و درباره این که گفته می‌شود عبور دوچرخه‌سوار از خط پایان کار مهمی نیست باید بگویم که المپیک جوک نیست! امیدوارم دوچرخه سواری ایران در المپیک سال ۲۰۲۸ لس آنجلس نمایندگان بیش‌تری داشته باشد.

این عضو کمیته مدیریت کنفدراسیون دوچرخه سواری آسیا خاطرنشان کرد: انتشار برنامه‌های فدراسیون دوچرخه سواری نشان از  فصل جدیدی از دوچرخه سواری ایران دارد و قطعا حضور دولت و اسپانسرها و حامیان مالی و حمایت این بخش‌ها برای موفقیت این رشته ضروری است.

منبع: ایسنا


12122767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره پرونده‌های لیگ برتری صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون والیبال ایتالیا (FIPAV) در واکنش به حواشی اخیر لیگ قهرمانان اروپا، دستورالعمل جدیدی را برای مقابله با سرویس‌های فریبنده و مکث‌های غیرمتعارف صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمد بنا سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی ایران قرار است به زودی هدایت تیم آذربایجان را بر عهده بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی گیر سنگین وزن ایران به احتمال زیاد برای کشور همسایه کشتی خواهد گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال امروز در هفته پانزدهم از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال میزبان تیم گل گهر سیرجان است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یوونتوس با پیروزی ۲-۰ برابر پیزا به رکورد ۴ برد پیاپی رسید تا از بحران فاصله بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس می‌گوید که من نگران اتفاق عجیب و غریب در فوتبال هستم که وفاق تبدیل به نفاق و دورویی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در صفحه اجتماعی خود به هک سیستم‌های این باشگاه واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حقوقی فوتبال می‌گوید که متاسفانه در اظهارات مالک  باشگاه تراکتور مسائلی مطرح شد که در شان باشگاه داری ما نیست.  
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال درباره عملکرد ۳ نماینده کشورمان در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا توضیحاتی را بیان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است