اقتصادی 13:13 - 20 بهمن 1404
مدیرکل دفتر میوه های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: بنابر آمار در ۹ ماهه امسال حدود ۱۰۰ هزار تن پسته به ارزش ۷۳۰ میلیون دلار به ۶۷ کشور دنیا صادر شده است.

صادرات ۱۰۰ هزارتن پسته به ۶۷ کشور

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - داریوش سالم پور مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک در برنامه رادیو اقتصاد گفت:  پسته  از جمله ارزآورترین محصول صادراتی است و از دیرباز ایران را به نام این محصول در دنیا می شناسند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۷۵ هزارتن پسته با ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شد، افزود: براساس آمار در ۹ ماهه امسال حدود ۱۰۰ هزار تن پسته به ارزش ۷۳۰ میلیون دلار به ۶۷ کشور دنیا صادر شده است و پیش بینی می شود که هر ماه ۱۵ هزار تن به این میزان اضافه شود.

سالم پور ادامه داد: بیشترین حجم صادرات پسته ایران در این مدت به ۱۸ کشور اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای دور و چین و آسیای میانه و آفریقا اختصاص داشته است.

مدیرکل دفتر میوه های سردسیری وزارت جهاد کیفیت بالای محصولات ایران را عامل اصلی رونق صادرات دانست و افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و اجباری شدن استانداردهای بین‌المللی امیدواریم این صادرات را پایدار نگه داریم.

به گفته وی، ما همچنان که نیاز ۱۰۰ درصدی داخلی و صنایع فرآوری بر براورد می کنیم، هرساله منابع متنابهی از این محصول را  صادر می‌کنیم. 

مدیرکل دفتر امور میوه‌های های سردسیری و خشک با اشاره به وضعیت تولید پسته بیان کرد: با وجود برخی چالش‌های اقلیمی و ناترازی‌ها، بخشی از این تولیدات در انبارها نگهداری و ذخیره‌سازی شده که به تدریج و بر اساس تقاضا، صادر و یا به بازارهای داخلی برای مصرف عرضه می‌شود.

سالم پور با بیان اینکه حوزه باغبانی یکی از مهمترین بخش‌های کشاورزی است، افزود: ۳۷ درصد اشتغال و ۵۰ درصد سهم ارزآوری کشور و ۲۰ درصد کل کشاورزی را برعهده دارد.

مدیرکل دفتر امور میوه‌های های سردسیری و خشک گفت: هیچ مشکلی در تولید و ذخیره‌سازی نداریم و شرایط موجود بهینه و متعادل است.


12258070
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با اجرای سیاست جدید ارزی دولت، معاملات ارزی شتاب بالایی گرفته و تامین ارز واردات به ۵۰ میلیارد و ۶۱۷ میلیون دلار از ابتدای سال تا امروز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بورس تهران امروز ۲۰ بهمن میزبان هشتمین عرضه اولیه از ابتدای سال تاکنون بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در حال حاضر به بیش از ۴۲۰۰ مگاوات رسیده و برنامه‌ریزی شده است این عدد تا پایان سال ۱۴۰۴ به حدود ۵۲۰۰ مگاوات افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امور مالیاتی کشور مالیات متعلقه بابت ساخت هر واحد مسکونی مهر را ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر میوه های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: بنابر آمار در ۹ ماهه امسال حدود ۱۰۰ هزار تن پسته به ارزش ۷۳۰ میلیون دلار به ۶۷ کشور دنیا صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: طبق آمار‌ها تعداد قطار‌های عبوری چین به ایران و اتحادیه اروپا، طی چند ماه اخیر روند افزایشی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با افزایش ظرفیت پرواز‌ها و بهبود شاخص‌های عملیاتی، رشد ۱۴ درصدی در پرواز‌های خارجی داشته و مسیر‌های استانی خود را توسعه داده است، اقدامی که بخشی از تعهدات هما در راستای ارائه خدمات به مردم به شمار می‌رود. ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های توسعه حمل‌ونقل ریلی و ایجاد دهکده‌های لجستیک بین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و سرمایه‌گذاران دهکده‌های لجستیک یزد، سیرجان و تبریز با هدف افزایش سهم حمل‌ونقل ریلی در جابه‌جایی بار کشور و توسعه زیرساخت‌های لجستیکی، امضا شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از آغاز صدور آنی کارت هوشمند سوخت در ۳۷ نقطه کشور خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌ها به ۲۵ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مالی مسکن از راه اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری ساختمان خبر داد و گفت: برای تقویت پروژه‌های ساختمانی ابزار‌های مالی مختلفی راه در نظر گرفته‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است