فرهنگی‌هنری 17:41 - 19 اردیبهشت 1400
در سلسه گفت‌وگوهای جهانی بحث می‌شود
در آستانه ورود به قرن پانزدهم شمسی و تحول چهار دهه جریان ایرانشناسی، سلسله گفت‌وگوهای جهانی ایرانشناسی در سده پانزدهم، با عنوان «ایران و تمدن‌سازی جهانی» برگزار می‌شود.

ایرانشناسی در آستانه ورود به قرن پانزدهم

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی، نخستین برنامه این گفت‌وگوها با مشارکت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی و دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبایی، تهران و تربیت مدرس و انجمن اساتید زبان فارسی و اندیشکده هویت و پیشرفت ایرانی ـ اسلامی مرکز مطالعات راهبردی فرهنگی ژرفا، در آستانه روز ملی ایرانشناسی، ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر سیدعبدالمجید میردامادی، دبیر علمی همایش بین‌المللی «ایران و تمدن سازی جهانی»، ‌ توضیح داد: سلسله گفت‌وگوهای جهانی ایرانشناسی در سده پانزدهم با موضوع «ایران و تمدن‌سازی جهانی» برای  نخستین‌بار، با نگرشی علمی- تحلیلی، با حضور و سخنرانی حضرت آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای ـ رییس بنیاد ایرانشناسی ـ و استادان برجسته ایرانشناس داخلی و خارجی در عرصه مطالعات ایران‌پژوهی برگزار خواهد شد و در آن ایرانشناسان از کشورهای مختلف دنیا به ارائه مقاله و سخنرانی در هشت محور اصلی می‌پردازند.

نقش فرهنگ ایرانی- اسلامی در تمدن‌سازی جهانی، نقش زبان فارسی در تمدن‌سازی جهانی، نقش جغرافیای ایران فرهنگی در تمدن‌سازی جهانی، نقش ادیان، ‌ مذاهب و دیانت ایرانیان در تمدن‌سازی جهانی، نقش مفاخر و مشاهیر ایرانی در تمدن‌سازی جهانی، نقش هنر و معماری ایرانی در تمدن‌سازی جهانی، نقش علوم و دانشمندان ایرانی در تمدن‌سازی جهانی و نقش پیوندهای مشترک ایران و اسلام در تمدن‌سازی جهانی از جمله محورهای مورد بحث مقاله‌ها خواهد بود.

هدف اصلی بنیاد ایرانشناسی از برگزاری این همایش، بیان نقش فرهنگ و تمدن ایران و اسلام و جایگاه تمدن ایرانی و تأثیر این تمدن بزرگ در قیاس با دیگر تمدن‌های جهانی است.

علاقه‌مندان به شرکت در همایش بین‌المللی «ایران و تمدن سازی جهانی»، می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی همایش به آدرس: https://conversation.iranology.ir مراجعه کرده و اخبار گفت‌وگوها را پیگیری کنند و یا  برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۸۸۶۰۸۷۸۸ تماس بگیرند.

انتهای پیام


11059156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین افتتاحیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» ساعت ۱۵ امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در سالن ۹ پردیس ملت برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عابدینی گفت: شهیدان کسانی هستند که جان خود را در راه خدا فدا می‌کنند و خونشان، استمراردهنده انقلاب اسلامی و چراغ راه آینده است
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی در گفت‌و‌گو‌های روزمره پیش می‌آید که فرد چیزی را با چشم دیده، اما همان را انکار می‌کند و به روایتی تکیه دارد که از شبکه‌ای مجازی یا یک کانال تلگرامی شنیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش سریال شیش ماهه مهران مدیری طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده پایان آذرماه ۱۴۰۴ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیمان جبلی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصاره مطالبات صنفی و اجتماعی جامعه است و مأموریت اصلی آن تحقق عدالت اجتماعی و ارتقای رفاه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نسیم در ماه‌های پیش‌رو با تمرکز بر شادی و سرگرمی، مجموعه‌ای از برنامه‌های دنباله‌دار و تازه خود را با تغییر دکور و مجریان مطرح، از جمله هومن حاجی‌عبداللهی در هزار و یک و بازیگر جدیدی در کودک شو، آماده می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «خردل» شبکه نسیم این هفته به مناسبت روز زن با دو چهره شناخته شده تلویزیون همراه می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد» با صدای حامد زمانی از ۲۶ آذرماه اکران خود را در سینما‌های سراسر کشور آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «مدیرکل» پس از ریمستر کامل (ارتقا کیفیت و وضوح تصویر)، روی آنتن شبکه تماشا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیمان جبلی به مناسبت روز دانشجو پاسخگوی سوالات و مطالبات دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است