اوساسونا ۲ - ۱ رئال مادرید/ لغزش کهکشانیها فرصت را به بارسلونا داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - درچارچوب هفته بیست و پنجم لالیگا اسپانیا تیم فوتبال اوساسونا میزبان رئال مادرید بود.
در دقیقه ۳۴ آنته بودیمیر در محوطه جریمه با برخورد به آسنسیو و تیبو کورتوا، روی زمین افتاد. داور در ابتدا به مهاجم اوساسونا کارت زرد نشان داد و او را به تمارض متهم کرد، اما پس از بازبینی صحنه با کمک VAR این صحنه را پنالتی تشخیص داد و بودیمیر در دقیقه 37 از روی نقطه پنالتی دروازه کورتوا را باز کرد.
نیمه اول با برتری یک گل اوساسونا به پایان رسید.
در نیمه دوم موج حملات کهکشانیها برای زدن گل تساوی شدت پیدا کرد تا اینکه در دقیقه ۷۲ فدریکو والورده یکه تنه به دفاع اوساسونا زد و با ارسال روی دروازه توپ را به وینیسیوس جونیور رساند و توانست قفل دروازه میزبان را باز کند.
در دقیقه ۸۹ رائول گارسیا دفاع رئالیها را به هم ریخت و دروازه کورتوا را باز کرد.
در وقتهای اضافه رئالیها تلاش کردند از این شکست فرار کنند، اما در نهایت اوساسونا با نتیجه ۲ - ۱ به برتری رسید.
رئال مادرید با این شکست ۶۰ امتیازی ماند و در صدر جدول قرار دارد.
بارسلونا با ۵۸ امتیاز و یک بازی کمتر در رده دوم قرار گرفته است. آبی و اناریها فردا در خانه میزبان لوانته هستند و با پیروزی در این دیدار میتوانند به صدر جدول برسند.
اوساسونا با پیروزی ارزشمند مقابل کهکشانیها ۳۳ امتیازی شد و به رده نهم صعود کرد.
12260876
مهمترین اخبار ورزشی











