اقتصادی 16:58 - 26 فروردین 1403
سخنگوی جایگاه داران سوخت گفت: برنامه‌ای برای جمع آوری کارت‌های سوخت وجود ندارد و متناسب با میزان مصرف و تقاضا کارت سوخت در جایگاه‌ها قرار می‌گیرد.

برنامه‌ای برای جمع آوری کارت‌های سوخت نداریم

رضا نواز سخنگوی  جایگاهداران سوخت گفت: پیش از عید بسیاری از جایگاه ها  فقط یک کارت سوخت داشتند.  به جز کلان شهرها و اکثر جایگاه های پر تردد  و برخی از استان های مرزی که معمولا  بیشتر در معرض  آسیب بودند، کارت سوخت در  جایگاه ها کلا وجود نداشت.

او بیان کرد: کارت سوخت جایگاه ها جمع نمی شود و از این پس هم متناسب با میزان مصرف و تقاضا و پیک های شلوغی کارت سوخت در جایگاه ها قرار می‌گیرد.

وی یاد آور شد: ساماندهی در عرضه کارت های سوخت انجام می شود و شرایطی مشابه  پیش از عید ایجاد می شود اما این موضوع که کارت سوخت کامل جمع می شود فعلا رد می شود.

نواز اظهار کرد:   افرادی مازاد مصرف دارند که  باید تعیین تکلیف شود چرا که ممکن است برخی از افراد از سهمیه خود استفاده کرده و نیاز به استفاده از کارت سوخت جایگاه ها داشته باشند که در این بین جایگاه  داران بیشترین افراد در معرض پاسخ گویی هستند.

 


12047260
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است