اقتصادی 16:58 - 26 فروردین 1403
سخنگوی جایگاه داران سوخت گفت: برنامه‌ای برای جمع آوری کارت‌های سوخت وجود ندارد و متناسب با میزان مصرف و تقاضا کارت سوخت در جایگاه‌ها قرار می‌گیرد.

برنامه‌ای برای جمع آوری کارت‌های سوخت نداریم

رضا نواز سخنگوی  جایگاهداران سوخت گفت: پیش از عید بسیاری از جایگاه ها  فقط یک کارت سوخت داشتند.  به جز کلان شهرها و اکثر جایگاه های پر تردد  و برخی از استان های مرزی که معمولا  بیشتر در معرض  آسیب بودند، کارت سوخت در  جایگاه ها کلا وجود نداشت.

او بیان کرد: کارت سوخت جایگاه ها جمع نمی شود و از این پس هم متناسب با میزان مصرف و تقاضا و پیک های شلوغی کارت سوخت در جایگاه ها قرار می‌گیرد.

وی یاد آور شد: ساماندهی در عرضه کارت های سوخت انجام می شود و شرایطی مشابه  پیش از عید ایجاد می شود اما این موضوع که کارت سوخت کامل جمع می شود فعلا رد می شود.

نواز اظهار کرد:   افرادی مازاد مصرف دارند که  باید تعیین تکلیف شود چرا که ممکن است برخی از افراد از سهمیه خود استفاده کرده و نیاز به استفاده از کارت سوخت جایگاه ها داشته باشند که در این بین جایگاه  داران بیشترین افراد در معرض پاسخ گویی هستند.

 


12047260
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس بازار سرمایه با تشریح سازوکار صندوق‌های صدور و ابطالی طلا، این ابزار مالی را گزینه‌ای مناسب برای سرمایه‌گذارانی دانست که به‌دنبال حفظ ارزش دارایی خود در برابر تورم هستند، اما تمایلی به خرید و نگهداری فیزیکی طلا ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی عملکرد توزیع سود جاری (مجامع) شرکت‌های عضو بورس و فرابورس در ۱۰ ماه امسال حاکی از آن است که حدود ۱۰۷.۵ همت سود از زمان برگزاری مجامع به حساب سهام‌داران واریز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:: بر اساس الگو‌های فعلی، وضعیت جوی در فصل بهار نیز تقریباً مشابه زمستان خواهد بود و میزان بارش‌ها در محدوده نرمال ارزیابی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به آنکه بخشی از برنج مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود، عقب ماندن از برنامه واردات آثار خود را در عدم تأمین برنج مورد نیاز برای عرضه از طریق کالابرگ و افزایش مستمر قیمت برنج ایرانی نشان داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به آنکه بخشی از برنج مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود، عقب ماندن از برنامه واردات آثار خود را در عدم تأمین برنج مورد نیاز برای عرضه از طریق کالابرگ و افزایش مستمر قیمت برنج ایرانی نشان داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار صادرات ماه قبل از میانگین ۱۶ هزارتن به ۹ هزارتن کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نمایندگان مجلس با اصلاح سیاست‌های ارزی کشور شاهد حذف رانت‌های گسترده در کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه‌های تولید، قیمت تمام‌شده محصولات طیور بر اساس نرخ نقدی نهاده‌ها در تاریخ ۲۶ بهمن محاسبه و اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت:اساس اعلام رسمی دولت، نرخ مبنای تسعیر ارز در بودجه ۱۲۳ هزار تومان تعیین شد. همچنین میزان صادرات نفت حدود ۷۷۰ هزار بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: بعد از اصلاح نرخ ارز، قیمت هرکیلو گندم با شاخص تولید و احتساب سود متعارف ۵۲ هزارتومان برآورد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است