بین‌الملل 12:19 - 05 فروردین 1404
یک رسانه هندی نوشت آمریکا در آستانه تغییر سیاست خود در برابر طالبان قرار دارد و حتی ممکن است سفارت خود را در کابل نیز بازگشایی کند.

نشریه هندی:آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه هندی «نیوز 18» نوشت آمریکا در آستانه تغییر سیاست خود در برابر طالبان قرار دارد، از این‌ رو واشنگتن در حال آماده‌سازی برای از سرگیری روابط با طالبان است و حتی ممکن است سفارت خود را در کابل نیز بازگشایی کند.

بر اساس این گزارش، منابع در کاخ سفید می‌گویند این حرکت نشان‌دهنده «حسن نیت فزاینده» بین طالبان و ترامپ است.

گزارش با اشاره به کارت‌های برنده طالبان نوشت کابل همواره هشدار داده فروپاشی اقتصادی در افغانستان می‌تواند موجی از مهاجرت به سمت غرب را به دنبال داشته باشد؛ استدلالی که به نظر می‌رسد در واشنگتن محبوبیت پیدا کرده و انگیزه‌ای برای ارائه کمک و تعامل دیپلماتیک شده باشد.

این رسانه هندی با اشاره به زندانیان آمریکایی در افغانستان، افزود تبادل زندانیان میان طالبان و آمریکا، مسیر تعاملات دیپلماتیک میان آن‌ها را هموار کرده است.

 

نیوز 18 حذف نام حقانی و سه نفر دیگر از اعضای خانواده‌اش از فهرست پاداش‌های میلیونی وزارت خارجه آمریکا را نشانه‌ای بارز در تغییر رویکرد واشنگتن در قبال کابل دانست.

انتهای پیام/.

 

12170498
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» شبکه المیادین بخش هایی از محتوای کلی پاسخ ایران به نامه ترامپ را به نقل از خبرنگار خود در تهران منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله با چاقو در نزدیکی میدان مرکزی دام در آمستردام، پنج نفر زخمی شدند. پلیس از بازداشت یک مظنون خبر داده، اما انگیزه این حمله هنوز مشخص نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد که پلیس صبح پنجشنبه یک
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از سفر یک هیات مصری به دوحه به منظور رایزنی در مورد آتش بس غزه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از وقوع حادثه برای یک زیردریایی تفریحی در مصر و غرق شدن پنج تبعه روس و یک تبعه مصری خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه بیانیه‌های بین‌المللی درباره بازداشت شهردار استانبول و اعتراضات پس از آن را «مغرضانه» خواند و این در حالی است که مقامات این کشور تاکنون حدود یک هزار و ۹۰۰ نفر را بازداشت کرده‌اند!
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد: این کشور در حال مذاکره با ترکمنستان برای خرید گاز طبیعی این کشور از مسیر ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش در اظهاراتی محرمانه پیشنهاد اعدام کودکان فلسطینی در غزه را مطرح و تهدید کرد اگر اتحادیه اروپا به سرمایه‌گذاری در غزه بیاندیشد، تلاش‌ها در زمینه بازسازی‌ها را مختل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی ان ان در گزارشی اعلام کرده است که کره شمالی با اعزام سرباز به روسیه از جنگ روسیه علیه اوکراین حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه عالی برزیل تصمیم گرفت که ژایر بولسونارو به اتهام تلاش برای کودتا محاکمه شود. در صورت محکومیت، ممکن است تا ۲۸ سال زندان بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است