ورزشی 07:53 - 10 مهر 1401

وضعیت اورژانسی برای پست کلیدی پرسپولیس/ آماده‌باش به یک بازیکن

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی امروز مقابل تراکتور تبریز به میدان می‌رود که همچنان تکلیف دروازه این تیم نامشخص است.

مصدومیت علیرضا بیرانوند از ناحیه کمر در اردوی اخیر تیم ملی ایران تشدید شد تا این بازیکن پس از حضور در دیدار با اروگوئه احساس درد کرده و غایب تمرینات گروهی شود و در بازی با سنگال حضور پیدا نکند.

یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس نیز با آگاهی از این آسیب دیدگی احمد گوهری را برای تقابل با تراکتور به حالت آماده‌باش در آورده است اما حساسیت بازی با تراکتور و نزدیکی امتیازات تیم‌های مدعی قهرمانی باعث شد تا گل محمدی از کادر پزشکی بخواهد شرایط بیرانوند را ظهر امروز نیز مورد ارزیابی قرار دهند تا در صورت امکان بتواند بازی کند.

وضعیت اورژانسی برای پست کلیدی پرسپولیس/ آماده‌باش به یک بازیکن

این در حالی است که دروازه‌بان تیم ملی ایران پس از بازگشت از اردوی تیم ملی در تمرینات تاکتیکی حضور نداشت و به انجام تمرینات اختصاصی زیر نظر فیزیوتراپ تیم پرداخت.

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتور تبریز ساعت ۱۷:۳۰ بدون حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.


11700371
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شجاع خلیل زاده مدافع ملی پوش تراکتور به خاطر استوری جنجالی‌اش از مردم عذرخواهی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش تراکتور راهکاری برای سربازی نرفتن در نظر گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلال الدین ماشاریپوف از پیشنهاد تیم‌های استقلال و پرسپولیس به ایگور سرگیف ستاره ازبکستانی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال ایران با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال ازبکستان در فینال تورنمنت العین امارات می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیما عالمیان ملی‌پوش تنیس روی میز کشورمان، در مرحله دوم مقدماتی، استار کانتندر مسقط، موفق شد حریف لهستانی خود را شکست دهد و راهی مرحله سوم شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال مصر با پیروزی مقابل کیپ‌ورد در ضربات پنالتی، عنوان سوم تورنمنت چهارجانبه العین امارات را به خود اختصاص داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان کشورمان روز‌های ۲۹ و ۳۰ آبان ماه به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات کشتی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح فردا در شهر ریاض عربستان و با برگزاری مسابقات ۴ وزن نخست کشتی فرنگی آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون تکواندو با ابراز رضایت از عملکرد تیم اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی تاکید کرد سرمایه گذاری روی جوان‌ها ادامه خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ۳ نفره زنان ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی مقابل مصر پیروز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است