ورزشی 14:34 - 10 مهر 1401

«یامگا» همچنان خطرناکترین استقلالی/ دور از دروازه هم گل می‌زند

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در حالی در هفته هفتم مقابل گل گهر به پیروزی رسیدند که این برد شیرین به لطف پنالتی به دست آمد که در لحظات پایانی بازی نصیب شاگردان ساپینتو شد.

کوین یامگا بازیکن گل زن آبی‌ها که از فصل گذشته تبدیل به پنالتی زن اول آنها شد، مثل معمول پشت این ضربه پنالتی قرار گرفت و با دقت دروازه گل گهر را برای بار دوم در این بازی گشود تا استقلالی‌ها به یکی از با ارزش‌ترین و شیرین‌ترین پیروزی‌های خود در این فصل دست یابند.

یامگا که تجربه گل زنی حتی از روی نقطه پنالتی را به همین تیم گل گهر در سیرجان داشت، با این چسباندن این توپ به تور سومین گل خود را در این فصل برای آبی پوشان زد تا با پیشی گرفتن از محمد محبی بازیکن دو گله آبی‌ها، به تنهایی عنوان گلزن‌ترین بازیکن فصل تیمش را در هفته هفتم به دست آورد.

کوین یامگا در حالی در این فصل هم خوب برای تیمش گلزنی می‌کند که شرح وظایف او با توجه به پست بازی‌اش تغییر کرده و نسبت به گذشته که در خط حمله آبی پوشان حضور داشت، حالا از دروازه فاصله گرفته است. وی روز گذشته و در غیاب صالح حردانی در عمده ترین دقایق بازی نقش مدافع راست را بازی کرد.

با توجه تعداد بالای مهاجمان استقلال در این فصل، ساپینتو ترجیح می‌دهد از نفراتی مثل قایدی، محبی و حتی میرزایی در پست وینگر و مهاجم کاذب استفاده کند و از یامگا بیشتر در پست‌هایی استفاده کند که فاصله‌ای بیشتر با دروازه دارد.

تیم فوتبال استقلال در هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر و در ورزشگاهی خالی از تماشاگر میهمان گل گهر سیرجان بود و با گل‌های محمد محبی و کوین یامگا میزبان خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد. تنها گل تیم میزبان نیز توسط مهدی تیکدری به ثمر رسید.


11700745
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس به اخباری مبنی بر حضور پرتعداد این تیم در اردوی قطر واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار امید‌های ایران برابر کره جنوبی با نتیجه صفر - صفر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه تمام قد از وحید شمسایی حمایت می‌کنیم گفت: به کادر فنی تیم ملی فوتسال اعتقاد قلبی دارم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاح موزه ملی کشتی امروز (چهارشنبه) همزمان با ۱۷ دی ماه سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: آن چیزی که ما دنبالش هستیم این است که تلاش کنیم تا ورزشگاه آزادی بعد از پایان جام جهانی آماده شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال زیر ۲۳ سال ایران از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه در اولین دیدار از جام ملت‌های آسیا به مصاف کره جنوبی می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال امید گفت: بازیکنان حرفه‌ای تیم امید چکیده استعدادهای کشور هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان در جمع ملی‌پوشان تیم امید گفت: خود را در المپیک و جام جهانی ببینید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷ دی ماه بود، خبر به سرعت پیچید؛ جسد جهان پهلوان تختی در هتل آتلانتیک پیدا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاروان اعزامی کشورمان به بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلان (میلان - کورتینا) با رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک دیدار کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است