سیاسی 23:48 - 14 آبان 1403
فواد ایزدی گفت: اگر هریس در انتخابات ببازد به دلیل جنگ غزه باخته است، زیرا درصد قابل توجه افرادی که معمولا به دموکرات‌ها رای میدهند به هریس رای نخواهند داد.

هریس و ترامپ ارادتشان به رژیم صهیونیستی از خود صهیون ها بیشتر است/ اگر هریس در انتخابات ببازد قطعا به دلیل جنگ غزه باخته است

فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به انتخابات آمریکا بیان کرد: اگر کامالا هریس در انتخابات ببازد قطعا به دلیل جنگ غزه باخته است، زیرا درصد قابل توجهی از جوانانی که معمولا به دموکرات‌ها رای میدهند به هریس رای نخواهند داد و این به دلیل این نسل کشی رژیم صهیونی در غزه است و حمایتی که دموکرات‌ها در دفاع از نسل کشی رژیم صهیونیسیتی داشته اند.  در برخی از ایالات‌ها مانند میشیگان که هم جمعیت عرب و هم مسلمانان قابل توجه است و فراتر از آن هم بسیاری از جمعیتی که معمولا طرفدار دموکرات‌ها هستند به وی رای نخواهند داد.

معمولا صهیون‌ها در آمریکا به دموکرات‌ها رای می‌دهند

وی بااشاره به تمایل برخی صهیون‌ها به ترامپ ادامه داد: معمولا صهیون‌ها در آمریکا به دموکرات‌ها رای می‌دهند، اما در این سال‌های گذشته به دلیل خدمات گسترده‌ای که ترامپ به رژیم صهیونیستی داشته این عدد کاهش داشته است؛ اما به نظر میرسد بر اساس نظر سنجی‌هایی که وجود دارد همچنان هم حتی در این انتخابات نیز اکثر صهیون‌ها به دموکرات‌ها رای خواهند داد و این نکته‌ای بود که ترامپ هم به آن اشاره کرد و گفت که با اینهمه خدماتی که من به اسرائیل دادم اگر یک فرد صهیونیست به هریس رای دهد در اصل عقلش را از دست داده است؛ اما نظر سنجی‌ها هنوز نشان میدهد که برخی صهیون‌ها به هریس رای خواهند داد.

ایزدی درباره صحبت‌های متناقض هریس نیز بیان کرد: هریس به مخاطب توجه ویژه‌ای دارد و زمانی که حس میکند باید از صهیون‌ها دفاع کند آن را اعلام میکند، اما خب میگوید ضمن اینکه از اسرائیل حمایت میکنم خواهان اتمام جنگ غزه نیز هستم، زیرا به دنبال کاهش ریزش آرای خود است، اما بعید است که به این راحتی این موضوع حل شود.

ترامپ و هریس به دلیل دغدغه نسبت به موجودیت اسرائیل برخی اوقات با نتانیاهو اختلاف نظر دارند

کارشناس مسائل آمریکا تصریح کرد: چه هریس و چه ترامپ ارادتشان به رژیم صهیونیستی از خیلی از اسرائیلی‌ها بیشتر است و این نگرانی که ترامپ و هریس دارند این است که نتانیاهو به دلیل حل مشکلات شخصی خودش اقداماتی را انجام دهد که در اصل به ضرر اسرائیل تمام شود یعنی به دلیل دغدغه‌ای که نسبت به موجودیت اسرائیل دارند ممکن است برخی اوقات با نتانیاهو اختلاف نظر داشته باشند. از همین رو نیز در ضدیت با ایران و حمایت از نتانیاهو با هم رقابت دارند.

ایزدی در پایان درباره رویکرد این دو فرد نسبت به ایران نیز، گفت: این دو در اهداف خود نسبت به ایران با هم تفاوتی ندارند، زیرا هردو علاقه دارند تا ایران سرنگون شوند، اما در تاکتیک‌ها بله ممکن است که روش‌های مختلفی را دنبال کنند.

خبرنگار: فاطمه تورانلو


12112793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: افزایش قیمت بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار برخورد نهاد‌های نظارتی را در پی خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد ایران در رقابت‌های جوانان آسیا را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است