اقتصادی 18:11 - 19 مرداد 1401
بر اساس اعلام وزارت نیرو ، با دستور وزیر نیرو 26 کیلومتر لوله انتقال آب در روز جاری برای اتصال منابع آب زیرزمینی به شبکه آب شرب چهارمحال و بختیاری ارسال شد.

ارسال 26 کیلومتر لوله انتقال آب به چهارمحال و بختیاری به دستور وزیر نیرو

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، با تشکیل کمیته بررسی و حل مسئله آب استان چهارمحال و بختیاری به دستور وزیر نیرو خدمت‌رسانی برای حل مسئله شدت گرفته است.

با توجه به دستور وزیر نیرو، در روز جاری 26 کیلومتر لوله 110 به منظور اتصال منابع آب زیرزمینی به شبکه آب شرب استان چهارمحال و بختیاری از استان‌های همجوار تامین می‌شود که از این میزان 16 کیلومتر تامین شده و 10 کیلومتر نیز در حال حمل به منطقه است.

با تامین این میزان لوله زمینه جایگزینی آب گل‌آلود با منابع آب زیرزمینی به منظور گذر از شرایط فعلی مهیا شده و شبکه به حالت پایدار خواهد رسید.

به گزارش پاون، بارش‌های سیل‌آسای روز 17 مرداد سال جاری موجب گل‌آلود شدن بخشی از منابع تامین آب استان چهارمحال و بختیاری شد که این مسئله روند آبرسانی این استان را با مشکلاتی مواجه کرد.

در حال حاضر شبکه آب شرب برخی از مناطق استان به شرایط پایدار رسیده و تلاش‌ها برای حل کامل مسئله در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.

انتهای پیام/


11650499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: «عسلویه به‌تنهایی بیش از ۷۰ درصد گاز کشور را تأمین می‌کند و با افزایش ظرفیت تولید نسبت به سال گذشته، امید داریم بتوانیم نیاز‌های گازی کشور را بدون وقفه تأمین کنیم.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک مدیرعامل راه آهن با دبیرکل شورای هماهنگی حمل‌ونقل اوراسیا و مدیرعامل شرکت RZD Logistics روسیه، برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور، «عدم جواز تعدیل» یا «اعلام عدم نیاز نیرو‌های دارای حداقل سه فرزند یا بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار» از سوی دستگاه‌های اجرایی را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی گفت: ادعای ابردزدی کشور‌های همسایه از ایران و مقصر دانستن آنها در خشکسالی ایران صحت ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۱۸ آبان‌ماه مرکز مبادله ارز و طلای ایران میزبان یکصد و سی‌وسومین حراج شمش طلا است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۱۸ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: :موضوع نصب و تخصیص آسانسور‌های خریداری شده برای واحد‌های مسکونی مهر حداکثر تا یک ماه آینده تعیین تکلیف می شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای طرح ملی «بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سال گذشته، ما شاهد کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها بودیم. پاییز امسال نیز یکی از خشک‌ترین پاییز‌های ۵۰ سال اخیر در کشور بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سال گذشته، ما شاهد کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها بودیم. پاییز امسال نیز یکی از خشک‌ترین پاییز‌های ۵۰ سال اخیر در کشور بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است