فرهنگی‌هنری 14:24 - 09 مهر 1401

معرفی داوران بخش‌های مختلف جشنواره «امید»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره، دبیرخانه یازدهمین جشنواره امید اعضای هیات داوران بخش فیلم، عکس و فیلمنامه ساخته نشده این دوره از جشنواره را معرفی کرد.

بهرام توکلی، روح الله حجازی، روزبه رایگا، امیر نوروزی، میلاد سعیدی و محمد نجاریان فیلم‌های منتخب یازدهمین جشنواره امید را داوری می‌کنند. همچنین مجتبی آقایی، محمد بابایی و حبیب مجیدی به عنوان اعضای هیات داوران بخش عکس و محمدباقر قهرمانی، امید شمس و پدرام پورامیری به عنوان اعضای هیات داوران بخش فیلمنامه ساخته نشده یازدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید معرفی شدند.

نمایشگاه آنلاین بخش عکس جشنواره امید از طریق سامانه FestivalOmid.irfest.ir برای مخاطبان جشنواره در دسترس است و برگزیدگان جشنواره روز ۱۲ مهر از طریق اختتامیه آنلاین قابل دسترسی در وب‌سایت جشنواره به آدرس FestivalOmid.ir معرفی خواهند شد.

یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر و به دبیری مسعود مکاری برگزار می‌شود و برگزیدگان این دوره از جشنواره روز ۱۲ مهر معرفی خواهند شد.


11700077
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در پی استقبال مخاطبان امشب چهاردهم بهمن در سانسی فوق‌العاده روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آندو» به کارگردانی مرتضی رحیمی و تهیه‌کنندگی علیرضا سبط احمدی به جشنواره فیلم فجر پیوست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس رسانه نوشت: مرز میان طنز و شوخی و نقد با استهزا و توهین و تخریب به باریکی تار مویی است، کوچک‌ترین لغزش می‌تواند سقوط به وادی دیگر و راه بردن به ناکجاآباد را در پیش داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید برای
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرود انقلابی «خمینی‌ای امام» از شبکه تهران برای نخستین بار پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه اعیاد شعبانیه «رفیق» با تمرکز بر پویش «به خاطر تو» از یکشنبه ۱۲ بهمن تا چهارشنبه ۱۵ بهمن، هر شب ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه امید روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «گلدسته‌های ایران» از ۵ بهمن‌ به‌صورت شناور و مقطعی از شبکه‌های مختلف سیما روی آنتن رفته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌های حاضر در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر همزمان با پخش در سینما‌های مردمی در سالن‌های میلاد، ملت و خانه هنرمندان نیز روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو در آستانه سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز ولایت امام زمان (عج)، کتاب گویای «شجره طوبی» را پیرامون ظهور و قیام امام زمان (عج) تولید و منتشر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در میان تولیدات سال‌های اخیر سینمای ایران فیلم «اسکورت» ساخته‌ی یوسف حاتمی‌کیا تلاشی قابل توجه برای پیوند دادن سینمای اکشن با درامی انسانی و اجتماعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است