ورزشی 13:16 - 14 مرداد 1401
رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: اعتقادی به استفاده از بازیکن تبعه نداریم چون پتانسیل خودمان بالا است.

بازیکن تبعه در تیم ملی؟/رئیس فدراسیون بسکتبال: اعتقادی نداریم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، جواد داوری در مورد تقویت کادر فنی تیم ملی بسکتبال گفت: این موضوع را در دستور کار خود داریم و با ارمغانی سر مربی تیم ملی هم صحبت کردیم. البته در دو سه ماه کار نمی توان قضاوت کرد و باید فرصت داد.

وی در مورد شکست تیم ملی در کاپ آسیا عنوان کرد: دلایل مختلفی وجود دارد. از مسائل فنی تا روحی و روانی. البته مصدومیت بهنام یخچالی هم دلیل دیگری بود. کادر فنی تا یکی دو ساعت قبل از مسابقه نمی دانست که این بازیکن را در اختیا ر دارد یا خیر. از سوی دیگر اردن هم تیم قابل احترامی است و اگر بازیکن مصدوم نداشت شاید در فینال بازی می کرد.

رییس فدراسیون بسکتبال در خصوص اینکه بسکتبال ما می تواند بازیکن تبعه داشته باشد یا خیر، تاکید: اعتقادی به این کار نداریم،چون پتانسیل خودمان بالا است. ما قبلا با امکانات خیلی کم به المپیک و جام جهانی هم رسیدیم، پس نیازی به این کار نداریم. البته در سال‌های قبل از بازیکنان دو رگه استفاده کردیم و متاسفانه نتیجه ای نگرفتیم. در آغاز اردوها هم با یکی از آنها تماس گرفتیم اما جواب فدراسیون را هم ندادند که این خیلی بد بود. به نظر من کسی که به تیم ملی می آید باید عرق و تعصب داشته باشد.

داوری در مورد انتخاب دبیر فدراسیون گفت: طبق اساسنامه پست دبیری شغل محسوب می شود و من هم در انتخاب هایم سخت انتخاب هستم. در روزهای اخیر معزی فر را انتخاب کردیم که او هم فرد توانمندی است. البته من در انتخاب هایم مشورت زیادی می‌کنم و مشحون هم یکی از این افراد است.

وی در مورد جوانگرایی در تیم ملی گفت: برنامه ما همین است و آهسته آهسته این کار را انجام می‌دهیم. برنامه مان هم این است که از بازیکنی مانند حدادی تنها در مسابقات خیلی مهم استفاده کنیم.

انتهای پیام/


11645741
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم کشتی آزاد استقلال با استخدام حسن یزدانی قهرمان نامدار کشتی جهان، به دنبال فتح لیگ برتر در فصل جاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات بین‌المللی وزنه‌برداری جام فجر بعد از حدود هفت سال بار دیگر در ایران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیمار جونیور بازیکن مشهور برزیلی رقابت‌های فوتبال در سال ۲۰۲۵ را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: پلمب فدراسیون بدون حکم قضایی و از سوی حراست وزارت ورزش انجام شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز ۵ آذر مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری برگزار و محمود حیدری به مدت ۴ سال رئیس این فدراسیون شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نام باشگاه مس رفسنجان هم در میان باشگاه‌های ایرانی که با پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته مواجه هستند، به چشم می‌خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کریستیانو رونالدو بازیکن مشهور پرتغالی بالاخره مراسم عروسی خود را برگزار خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی ووشو بانوان گفت: من فکر می‌کنم نیاز است ورزشکاران جوان بیایند در این کمیسیون شرکت کنند بخصوص زمانی که ما ورزشکار بودیم توجه چندانی به ورزشکاران نمی‌شد و الان هم باید بگویم توجهی به مربیان هم نمی‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی نوجوانان و فوتسال بانوان ایران امروز ظهر ۲ دیدار حساس را در رقابت‌های آسیایی و جهانی برگزار می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است