علمی فناوری 08:41 - 08 اردیبهشت 1404
مهلت انتخاب رشته در آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ امروز از طریق سازمان سنجش آموزش کشور پایان می‌یابد.

امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری

باشگاه خبرنگاران جوان - نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار دارد و داوطلبان این آزمون تا امروز دوشنبه، هشتم اردیبهشت ماه می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. 

در آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ تعداد ۱۷۳ هزار و ۵۱۴ متقاضی ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۷۱ هزار و ۴۹۷ نفر در رشته‌های روزانه و ۶۵ هزار و ۳۸۲ نفر در رشته‌های غیر روزانه هستند و در مجموع ۱۳۶ هزار و ۸۷۹ نفر مجاز به انتخاب رشته شده‌اند.

آن‌دسته از افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه، مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، باید تا هشتم اردیبهشت ماه نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش اقدام کنند.

متقاضیان باید ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌های مرتبط با آن اقدام کنند، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را از کدرشته‌محل‌های مربوط به مجموعه امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه مرتب و پس از آن نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور از بعد از ظهر روز یکشنبه ۳۱ فروردین در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله دوم آزمون) دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت حضوری انجام خواهد شد.

دانشگاه‌ها و مؤسسات مجری مقطع دکتری چگونگی تشکیل پرونده متقاضیان، زمان و مکان برگزاری آزمون، نحوه مصاحبه علمی یا برگزاری آزمون تخصصی را از طریق درگاه اطلاع رسانی خود به متقاضیان اعلام خواهند کرد.

در صورت نیاز و همچنین تشخیص مؤسسه مبنی بر برگزاری آزمون تخصصی، مواد آزمون و ضرایب امتحانی از طریق درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی در مؤسسه برای هر متقاضی صرفاً یک بار انجام می‌شود و عدم مراجعه متقاضیان در این مرحله، به منزله انصراف تلقی شده و برگزاری مجدد مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی برای این متقاضیان امکانپذیر نخواهد بود.

نمره مصاحبه (ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی و همچنین طرح‌واره در رشته محل‌های پژوهش محور) بر اساس شیوه نامه ابلاغی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارسال می‌شود، لحاظ خواهد شد و دانشگاه‌ها برای همه افراد معرفی شده که در مصاحبه شرکت کرده‌اند، نمره‌ای مطابق با شیوه نامه مذکور تعیین و برای گزینش نهایی به این سازمان ارسال می‌کنند.

با توجه به ابلاغیه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در پذیرش مقطع دکتری (نیمه متمرکز) از سال ۱۴۰۳ به بعد اختیار دارند برای نمره کل نهایی پذیرش که شامل مجموع نمرات آزمون متمرکز، سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری و مصاحبه و همچنین طرح‌واره (در رشته محل‌های پژوهش محور) است، حدنصاب برای هرکدرشته محل تعیین کنند.

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری آزمون کتبی و شفاهی از متقاضیان معرفی شده برای مرحله دوم بوده و نمره آن در مقدار نمره مصاحبه علمی و سنجش عملی لحاظ می‌شود.

منبع: ایسنا


12184288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که هر روز با بحران‌های مختلف رو‌به‌رو هستیم، استرس به یک جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق رفاه دانشجویان گفت: تعیین نرخ ژتون غذا و اجاره‌بهای خوابگاه دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در دستور کار این صندوق قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خواب آلودگی در طول روز معضلی است که بسیاری از افراد را به خصوص در محل کار درگیر می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل در حال آزمایش روشی هوشمندانه‌تر برای مدیریت دانلود برنامه‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به جای دور انداختن شارژر‌های شکسته تلفن همراهتان، راه‌هایی برای استفاده مجدد از آنها وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چگونه می‌توان کودکان را از ابتلا به ذات الریه محافظت کرد؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در ماه ژوئیه (تیرماه) تعدادی طوفان ژئومغناطیسی رخ خواهد داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد، گفت: برنامه ریزی‌ها را انجام دادیم که از مدرسه تلویزیونی ایران به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی حوزه آموزش استفاده کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور دانشجویان، بر ایجاد فضای امن و مساعد برای تحصیل دانشجویان و ارتباط مستمر با آنها برای رفع چالش‌های روحی و روانی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است