اقتصادی 20:28 - 26 تیر 1405
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:در حال حاضر تردد در آزادراه تهران-شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران

باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - ایمان محرابی‌نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در محورهای شمالی و برخی آزادراه‌های کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر تردد در آزادراه تهران-شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

 محرابی‌نیا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور اظهار کرد: ترافیک در محور چالوس در مسیر شمال به جنوب، حدفاصل ماسال تا مکارود و محدوده‌های انارک، هزارچم، پل زنگوله، تونل کندوان، آدران و بیلقان سنگین گزارش شده است.

وی افزود: در محور هراز نیز در هر دو مسیر رفت و برگشت، به‌ویژه در محدوده‌های سه‌راهی چلاو، کلرد و مسیر شمال به جنوب در محدوده رینه، ترافیک سنگین جریان دارد.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور ادامه داد: در محور فیروزکوه در مسیر شمال به جنوب و محدوده گیلاوند نیز ترافیک سنگین مشاهده می‌شود.

محرابی‌نیا با اشاره به وضعیت آزادراه‌های منتهی به پایتخت گفت: ترافیک در آزادراه پردیس-تهران و همچنین محور قدیم بومهن-تهران در محدوده جاجرود سنگین است. همچنین تردد در آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت، محور فیروزکوه و محور قدیم تهران-بومهن و آزادراه تهران-پردیس در مسیر جنوب به شمال به‌صورت روان انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر تمامی محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و تردد در آن‌ها بدون مشکل ناشی از شرایط جوی برقرار است.

محرابی‌نیا درباره وضعیت سایر محورهای کشور نیز گفت: ترافیک در آزادراه قزوین-کرج-تهران، محدوده گلشهر تا حدفاصل پایانه شهید کلانتری و پل کلاک، سنگین است.

وی با بیان اینکه دو محور کشور همچنان مسدود هستند، افزود: محور بندرعباس-بندرخمیر و محور کهورستان-لار در هر دو مسیر رفت و برگشت تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و رانندگان باید از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

 


12293476
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های یکشنبه تا سه شنبه در غرب و جنوب‌غرب در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی تهران گفت: اصلاح نظام توزیع، عرضه مستقیم از طریق فروشگاه ها و حذف واسطه ها در دستور کار جهاد کشاورزی استان تهران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:در حال حاضر تردد در آزادراه تهران-شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مرکز بهبود محیط کسب‌وکار: سامانه نظارتی معاملات طلا هنوز راه‌اندازی نشده است و شرایط راه‌اندازی سکوهای معاملاتی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: ایجاد زنجیره تولید تا مصرف راه حلی برای تنظیم بازار گوشت و کنترل فاصله قیمت محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۶ تیر بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: در هفته کاری که گذشت شاخص کل با کاهش ۷.۴۳ درصدی به ۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۸۳۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی کشور گفت:افزایش قیمت مصالح ساختمانی کمتر از نرخ تورم عمومی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های متولی بخش معدن، دو چالش اساسی پیش‌روی این بخش را کمبود اطلاعات پایه اکتشافی و کاهش نیروی انسانی...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است