فرهنگی‌هنری 07:45 - 18 مرداد 1403
کتاب «همراه ما بود» شامل مجموعه سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ی دوست و همرزم بیست‌ساله‌ا‌ش حاج قاسم سلیمانی است.

صحبت‌های سید حسن نصرالله درباره شهید سلیمانی در کتاب «همراه ما بود»

کتاب «همراه ما بود»، شامل مجموعه‌ی سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ی دوست و همرزم بیست‌ساله‌ا‌ش حاج قاسم سلیمانی، بعد از شهادت ایشان، است. انتشارات مکتب حاج قاسم امسال در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از این کتاب رونمایی کرد و کتاب «همراه ما بود» با گردآوری و مترجم سید حسین مرکبی با تعداد ۳۶۸ صفحه روانه بازار شده است.

در توضیحات کتاب آمده است: «بدون شک یکی از نزدیک‌ترین دوستان شهید حاج قاسم سلیمانی سید مقاومت، سید حسن نصرالله است. رابطه‌ی این دو فرمانده محدود به میدان جنگ با اسرائیل نیست، این را خود سیدحسن نیز بار‌ها درباره‌ی حاج قاسم بیان کرده بود که او از همان نخستین دیدار، جای خود را دل‌های رزمندگان باز کرد تا حدی که درباره‌ی او گفتند: «او یکی از ما بود.». این کتاب شامل مجموعه‌ی سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ی دوست و همرزم بیست‌ساله‌ا‌ش حاج قاسم سلیمانی، بعد از شهادت ایشان، است که در روز‌های سخت جنگ سی‌وسه روزه و بعد از آن، همیشه همراهشان بود و هیچ‌گاه مقاومت را تنها نگذاشت».

پیشتر مئیر شفیق، متفکر فلسطینی در رونمایی کتاب «همراه ما بود» گفته بود، بنده شناختی از سلیمانی نداشتم، اما از آنجا که با رهبران فلسطین ارتباط خوبی دارم، درباره او زیاد شنیدم. آنها به من گفتند: او همواره برای فلسطین به عنوان فرمانده مقاومت خوب کار می‌کرد و همیشه از نقش بی‌بدیل او در عراق، سوریه، لبنان و بحرین صحبت می‌شد. نقش او را در عملیات طوفان الاقصی دیدیم و شنیدم که تونل‌ها و تسلیحاتی که فلسطینی داشتند از برکت وجود سلیمانی بود. او یک شخصیت استثنایی داشت و تاثیر نقش این شخصیت به آینده منتقل خواهد شد. به نظرم سلیمانی در مسأله فلسطین نقش اساسی داشت و او یکی از میوه‌های امام خامنه‌ای بود که او توصیه‌های امام را به صورت عملیاتی انجام می‌داد که ثمره خوبی هم داشت. ما (فلسطینی‌ها) و همه کشور‌های اعضای جبهه مقاومت باید تا ابد از نقش او در این جبهه بگوییم که پیروزی‌های مقاومت مدیون تلاش‌های این قهرمان بی‌نظیر هستیم.


12080850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره سینماحقیقت با معرفی برگزیدگان در تالار وحدت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جای خالی ژانر مذهبی در سینمای کشورمان حس می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هنری اوج در سومین شب اوج هنر از جعفر دهقان هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون تجلیل و تقدیر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حسین زارع‌زاده تاکید کرد که طبق توافق با دبیر رویداد، همچون دوره‌های پیشین مستندهای برتر «سینماحقیقت» را در شبکه مستند به نمایش درمی‌آوریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌برداری سریال فاخر و عظیم «سلمان فارسی» این روز‌ها در یکی از مهم‌ترین لوکیشن‌های خود جریان دارد؛ عمارت باشکوه بودخشان در شهرک سینمایی و تلویزیونی ایران.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش همزمان با زادروز مهدی فتحی، بازیگر ماندگار سینما و تلویزیون ایران، فیلم سینمایی «دستمزد» را روانه آنتن می‌کند؛ اثری که یکی از نقش‌آفرینی‌های شاخص این هنرمند فقید را در خود جای داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان مستند «مادر زمین زهرا خانم» از اهمیت و نگاه جشنواره نونزدهم سینما حقیقت به آثار حوزه میراث سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان مستند «مادر زمین زهرا خانم» از اهمیت و نگاه جشنواره نونزدهم سینما حقیقت به آثار حوزه میراث سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احسان آجورلو کارگردان مستند روزی روزگاری تابستان درباره شرایط ساخت و تجربه ساخت این مستند با محوریت فرزندان شهداء جنگ ۱۲ روزه سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مریم کاویانی با حضور در سریال جدید «بیگانگان» به کارگردانی راما قویدل و تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان، در یک اثر درام اجتماعی و هیجانی نقش‌آفرینی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است