اقتصادی 16:12 - 30 خرداد 1403
رئیس خانه صنعت‌کاران حمل و نقل کشور گفت: همزمان با راه‌اندازی دفاتر خدماتی در ۱۳ کشور از جمله شرق اروپا واردات قطعات حمل و نقل عمومی از جمله هوایی و دریایی در کشور تسهیل شد.

دفاتر اروپایی در جهت واردات قطعات حمل و نقل عمومی کشور راه‌اندازی شد

علیرضا بنی هاشمی رئیس خانه صنعت کاران حمل و نقل در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به تلاش برای توسعه دیپلماسی اقتصادی بخش خصوصی ایران در کشور های مختلف گفت: بعد از کشورهای استرالیا، عمان، دبی، ترکیه، روسیه، افغانستان، ترکمنستان، آفریقا، سواحل عاج، تاجیکستان، آلمان، انگلیس و ایتالیا با همراهی فعالان بخش خصوصی سیزدهمین دفتر حمایت از اقتصاد تولیدی خانه صنعت کاران در خارج از کشور در شرق اروپا و حوزه بالکان افتتاح شد.

 بنی هاشمی ادامه داد: ماموریت‌هایی که به این دفاتر سپرده شده شامل توسعه و ایجاد بازار های پایدار صادراتی برای محصولات داخلی، جذب سرمایه‌گذاران، انتقال تکنولوژی‌های مورد نیاز، کمک به صادرات خدمات فنی و انتقال دانش فنی در حوزه محصولات دانش بنیان جهت صادرات می شود.

 رئیس خانه صنعت کاران  بیان کرد: کمک و تسهیل واردات مواد اولیه، حمل و نقل هوایی، دریایی و ریلی از دیگر خدماتی است که توسط دفاتر خارجی ما در اختیار تولید کنندگان، صنعت کاران و کار آفرینان کشور قرار خواهد گرفت .

وی افزود: علی تهمک با توجه به سبقه ی کاری در این حوزه به عنوان رئیس خانه صنعت کاران در شرق اروپا و حوزه بالکان منصوب شد.

او با اشاره به پتانسیل های موجود در این حوزه اظهار کرد: تمام توان مجموعه خانه صنعت کاران را برای بهبود شرایط کسب و کار و حمل و نقل راحت کالا بکار خواهیم گرفت تا گره‌ای از مشکلات همکاران در این بخش باز شود.

وی افزود : با توجه به پتانسیل بالای اقتصادی کشورهای شرق اروپا و حوزه بالکان، امیدواریم به زودی شاهد فعالیت گسترده اقتصادی بین این کشورها و ایران باشیم.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12065191
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به شرایط تولید و ذخایر در سردخانه ها، کمبودی در عرضه میوه شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: مدیریت مصارف نامتعارف، برخورد قاطع با استخراج غیرمجاز رمزارز و حضور میدانی شرکت‌های توزیع، امکان عبور از تابستان را بدون خاموشی گسترده فراهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش میزان مصرف گاز هستیم که در این شرایط اجرای طرح الگوی مصرف گاز بسیار ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان بورس از اول دی ماه حجم مبنا در بورس و فرابورس برابر یک خواهد بود تصمیمی که بسیاری از کارشناسان بر این باورند می‌تواند باعث افزایش کارایی و تحرک بازار سهام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیا می‌دانید تغذیه مناسب برای گربه‌ها چقدر می‌تواند بر سلامت و طول عمر آنها تأثیر بگذارد؟ طبق آمار، بیش از ۷۰٪ از صاحبان گربه‌ها به دنبال بهترین گزینه برای تغذیه‌ی حیوان خانگی خود هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که بارش برف و باران در ۹ استان همچنان ادامه خواهد داشت و دما تا دوشنبه هفته آینده؛ اول دی‌ماه به طور محسوسی کاهش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک اقتصاددان گفت: برای جلوگیری از افزایش نرخ تورم دولت باید کنترل رشد نقدینگی توسط بانک‌های خصوصی و ارسال بودجه بدون کسری را با جدیت در دستور کار داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: کاهش فرار‌های مالیاتی و مهار دلالی از طریق اجرای طرح مالیات بر سوداگری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نیمه شرقی کشور و نواحی زاگرس شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین حدفاصل گرمدره تا پل کلاک گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است