بین‌الملل 11:28 - 15 مهر 1401

تدابیر دوحه برای تامین امنیت جام جهانی فوتبال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، یک مقام امنیتی قطری به آخرین تدابیر امنیتی اتخاذ شده برای برگزاری امن جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در این کشور اشاره کرد و از آموزش ۴۹ هزار نفر در این زمینه خبر داد.

شیخ خلیفه بن حمد آل ثانی فرمانده عملیات امنیت جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گفت: کمیته عملیات امنیت مسابقات جام جهانی روی رسیدن به اوج آمدگی برای تامین امنیت این مسابقات در سطوح مختلف تاکید دارد.با برگزاری برنامه ها و دوره های آموزشی مختلف به دنبال بالا بردن پتانسیل کادر بشری در جریان این مسابقات هستیم.

فرمانده عملیات تامین امنیت جام جهانی قطر اعلام کرد: این برنامه ها شامل برنامه های آموزشی در زمینه های تامین امنیت ورزشگاهها، ایجاد احساس امنیت، مدیریت تجمعات، حقوق بشر، کمک های اورژانسی و همکاری با تماشاگران می شود و دراجرای این برنامه ها از کارشناسانی از پلیس اروپا و سازمان یوروپل کمک گرفته شده است.

این مقام قطری بیان کرد: در دورره های آموزشی برای تامین امنیت مسابقات جام جهانی ۳۲ هزار نفر از نیروهای امنیت دولتی و ۱۷ هزار نفر از بخش امنیت خصوصی مشارکت داشتند.

وی تاکید کرد: سلامت و امنیت شرکت کنندگان در جام جهانی از تیم ها گرفته تا تماشاگران و گردشگران یکی از اولویت های اساس ما محسوب می شود و بدون شک برگزاری این رویداد جهانی، اوج آمادگی را طلب می کند.


11704333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سومین نفتکش را در سواحل ونزوئلا در آب‌های بین‌المللی توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با ادعای تجدید تسلیحات حماس و حزب‌الله، بر خلع سلاح این گروه‌ها تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ با اختصاص بودجه بی‌سابقه، استخدام هزاران مأمور و تشدید عملیات میدانی، در حال آماده‌سازی سرکوب گسترده‌تر مهاجران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امانوئل مکرون از تصمیم فرانسه برای ساخت یک ناو هواپیمابر جدید خبر داد که قرار است در اواخر دهه ۲۰۳۰ جایگزین ناو هسته‌ای شارل دوگل شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس پستی دانمارک آخرین نامه خود را هفته آینده تحویل داده و به سنتی بیش از ۴۰۰ ساله پایان خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در ادامه نقض مکرر آتش‌بس، برای دومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته جنوب لبنان را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حادثه تیراندازی به جمعیت در ژوهانسبورگ که هنوز انگیزه آن مشخص نیست، ۹ نفر جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور سوئیس گفت که باید اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان و نوجوانان در برابر رسانه‌های اجتماعی انجام داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور نوار غزه پس از ریزش یک ساختمان در محله «شیخ رضوان» که به شهادت چهار شهروند انجامید، از جامعه بین‌المللی خواست برای ورود فوری مصالح ساختمانی و خانه‌های پیش‌ساخته جهت آغاز بازسازی و جلوگیری از تشدید بحران انسانی اقدام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سن پترزبورگ میزبان جلسه شورای عالی اقتصادی اوراسیا و مذاکرات غیررسمی رهبران کشور‌های مستقل مشترک المنافع در ۲۱ و ۲۲ دسامبر خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است