تدابیر دوحه برای تامین امنیت جام جهانی فوتبال


تدابیر دوحه برای تامین امنیت جام جهانی فوتبال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، یک مقام امنیتی قطری به آخرین تدابیر امنیتی اتخاذ شده برای برگزاری امن جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در این کشور اشاره کرد و از آموزش ۴۹ هزار نفر در این زمینه خبر داد.

شیخ خلیفه بن حمد آل ثانی فرمانده عملیات امنیت جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گفت: کمیته عملیات امنیت مسابقات جام جهانی روی رسیدن به اوج آمدگی برای تامین امنیت این مسابقات در سطوح مختلف تاکید دارد.با برگزاری برنامه ها و دوره های آموزشی مختلف به دنبال بالا بردن پتانسیل کادر بشری در جریان این مسابقات هستیم.

فرمانده عملیات تامین امنیت جام جهانی قطر اعلام کرد: این برنامه ها شامل برنامه های آموزشی در زمینه های تامین امنیت ورزشگاهها، ایجاد احساس امنیت، مدیریت تجمعات، حقوق بشر، کمک های اورژانسی و همکاری با تماشاگران می شود و دراجرای این برنامه ها از کارشناسانی از پلیس اروپا و سازمان یوروپل کمک گرفته شده است.

این مقام قطری بیان کرد: در دورره های آموزشی برای تامین امنیت مسابقات جام جهانی ۳۲ هزار نفر از نیروهای امنیت دولتی و ۱۷ هزار نفر از بخش امنیت خصوصی مشارکت داشتند.

وی تاکید کرد: سلامت و امنیت شرکت کنندگان در جام جهانی از تیم ها گرفته تا تماشاگران و گردشگران یکی از اولویت های اساس ما محسوب می شود و بدون شک برگزاری این رویداد جهانی، اوج آمادگی را طلب می کند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنگنده‌ها و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی چندین منطقه در جنوب لبنان را هدف حمله قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پیشین حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان بازگشت به توافق اسلام‌آباد و گسترش مفاد آن را راهکار جلوگیری از ویرانی بیشتر منطقه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی واژگونی قایقی حامل حدود ۳۵۰ مهاجر در مسیر جیبوتی به یمن، دست‌کم ۱۰۹ نفر جان باخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل در ادامه گسترش محدوده‌های تحت کنترل خود در نوار غزه، خط زرد را در غرب محله شجاعیه تا نزدیکی خیابان صلاح‌الدین پیش برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد کی‌یف در صورت توقف حملات مسکو به زیرساخت‌های انرژی این کشور آماده توقف حمله به پالایشگاه‌های نفت روسیه است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وزیر خارجه سابق آمریکا آنتونی بلینکن گفت که «توافق ترامپ با ولادیمیر پوتین برای تأمین سوخت دیزل، یک بازی باخت-باخت (برای آمریکا و اوکراین) است.»
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» غرق شدن قایق حامل مهاجران که از جیبوتی به سمت یمن در حرکت بود، بار دیگر فاجعه آفرید و دست‌کم ۱۰۹ نفر از جمله ۱۵ کودک را به کام مرگ کشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه، با اشاره به درخواست ترامپ برای جایگزینی زلنسکی، پیش‌بینی کرد کشورهای اروپایی همچنان به حمایت مالی و تسلیحاتی از رئیس‌جمهور اوکراین ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور لهستان از دریافت اطلاعات درباره احتمال حمله به نخست‌وزیر و وزیر دفاع این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات کره جنوبی گزارش محدود شدن همکاری اطلاعاتی آمریکا به موضوع موشک‌های کره شمالی را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است