ورزشی 20:38 - 28 فروردین 1404
هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال ایران با سه دیدار در شهر‌های مختلف ادامه پیدا کرد که در مهم‌ترین دیدار نساجی برابر خیبر در خرم‌آباد شکست خورد.

نساجی یک قدم دیگر به سقوط نزدیک شد/ ۳ امتیاز برای ذوب‌ آهن با درخشش مجدد قاضی‌پور

باشگاه خبرنگاران جوان - پنجشنبه‌ شب در ادامه هفته بیست‌وهفتم فوتبال ایران سه دیدار در شهر‌های خرم‌آباد، اراک و اصفهان برگزار شدند که در مهم‌ترین بازی، تیم فوتبال نساجی مازندران مهمان خیبر خرم‌آباد بود و با تک گل محمدجواد محمدی از روی نقطه پنالتی شکست خورد تا یک قدم دیگر به سقوط به دسته یک فوتبال ایران نزدیک‌تر شود. خیبر هم با این برد خیالش را از ماندن در لیگ برتر آسوده کرد و در این رقابت‌ها ماندگار شد.

نساجی با این شکست ۲۱ امتیازی و در رده پانزدهم باقی ماند و فاصله‌اش با مس رفسنجان رده‌ چهاردهمی به شش امتیاز رسید.

تیم فوتبال ذوب‌آهن توانست در خانه با تک گل پدرام قاضی‌پور استقلال خوزستان را شکست دهد و به رده هفتم برسد.

همچنین دیدار دو تیم آلومینیوم اراک و چادرملو برنده‌ای نداشت و دو تیم در اراک به تساوی بدون گل رضایت دادند.

منبع: ایسنا


12179707
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ونزالو گارسیا جایزه بهترین گلزن جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ را به خودش اختصاص داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است