بین‌الملل 11:31 - 30 شهریور 1403
معاون وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی سیاست تحریم و تهدید آمریکا را نتیجه یک سیستم تجزیه شده خواند.

ریابکوف: تنها تحریم‌ها و تهدید‌ها در زرادخانه سیاست خارجی آمریکا باقی مانده است

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در حاشیه مجمع زنان اوراسیا به ریانووستی در مورد برنامه‌های آمریکا برای تشدید تحریم‌ها بر عرضه نفت روسیه اظهار نظر کرد.

به گفته ریابکوف، اقدامات واشنگتن عنصر دیگری از فشار سیاسی و روانی بر تجارت روسیه است.

ریانووستی به نقل از او گفت: در زرادخانه سیاست خارجی آمریکا چیزی به جز تحریم، تهدید، فشار باقی نمانده است. این بازتاب یک سیستم کاملاً تجزیه شده است که در نهایت فرو خواهد ریخت.

ریابکوف خاطرنشان کرد که بخش‌های کلیدی بخش انرژی روسیه مدت‌هاست که تحت تحریم‌ها قرار دارند، اما این محدودیت‌ها نامشروع هستند.

پیشتر کاخ سفید اعلام کرده بود که واشنگتن قصد دارد تحریم‌ها علیه نفت روسیه را تشدید کند.

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه گفت که واشنگتن باید به هشدار‌های مسکو در مورد خطرات ادامه تشدید تنش در اوکراین توجه بیشتری داشته باشد.

این مقام روسی در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز مذاکره با اوکراین پس از پایان انتخابات ایالات متحده در نوامبر، اظهار داشت که «تقویم سیاسی داخلی اهمیتی ندارد»، زیرا ایالات متحده باید «رفتار خود را تغییر دهد [و]به طور واقع بینانه آنچه را که در حال رخ دادن است ارزیابی کند.»

در همین حال، ریابکوف در پاسخ به این سوال که آیا سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه قصد دارد با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار کند، خاطرنشان کرد که چنین دیداری برنامه ریزی نشده است.

مترجم: پورکند


12094552
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بمب‌افکن‌های دوربرد روسیه بر فراز دریای بالتیک پرواز کرده و در طول ماموریت، با جت‌های کشور‌های دیگر همراهی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان در بیرجند به کار خود پایان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردن تصویب اولیه دو پیش‌نویس قانون توسط اسرائیل برای الحاق کرانه باختری اشغالی و مشروعیت بخشیدن به حاکمیت بر یک شهرک غیرقانونی را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به تصویب پیش‌نویس دو طرح قانونی در کنست رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری و تحمیل حاکمیت بر شهرک «معالیه ادومیم» این اقدامات را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان بین‌المللی دادگستری تأکید کرد که (رژیم) اسرائیل حق ندارد از گرسنگی دادن به مردم غزه به‌عنوان ابزار جنگی استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر سوئد اعلام کرد که سوئد و اوکراین تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرده‌اند که می‌تواند منجر به خرید ۱۵۰ جت جنگنده گریپن E توسط کی‌یف شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ۵۸۳۴ مورد یورش و حمله توسط شهرک‌نشینان در سراسر کرانه باختری به ثبت رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه سازمان ملل می‌گوید حجم آوار موجود در نوار غزه آنقدر زیاد است که می‌توان با آن ۱۳ بار هرم جیزه را ساخت. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه وارد اراضی اشغالی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که «ما تعهد کامل خود را به توافق آتش‌بس اعلام می‌کنیم و پایبندی دشمن به آن را رصد خواهیم کرد.»

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است