بین‌الملل 11:31 - 30 شهریور 1403
معاون وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی سیاست تحریم و تهدید آمریکا را نتیجه یک سیستم تجزیه شده خواند.

ریابکوف: تنها تحریم‌ها و تهدید‌ها در زرادخانه سیاست خارجی آمریکا باقی مانده است

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در حاشیه مجمع زنان اوراسیا به ریانووستی در مورد برنامه‌های آمریکا برای تشدید تحریم‌ها بر عرضه نفت روسیه اظهار نظر کرد.

به گفته ریابکوف، اقدامات واشنگتن عنصر دیگری از فشار سیاسی و روانی بر تجارت روسیه است.

ریانووستی به نقل از او گفت: در زرادخانه سیاست خارجی آمریکا چیزی به جز تحریم، تهدید، فشار باقی نمانده است. این بازتاب یک سیستم کاملاً تجزیه شده است که در نهایت فرو خواهد ریخت.

ریابکوف خاطرنشان کرد که بخش‌های کلیدی بخش انرژی روسیه مدت‌هاست که تحت تحریم‌ها قرار دارند، اما این محدودیت‌ها نامشروع هستند.

پیشتر کاخ سفید اعلام کرده بود که واشنگتن قصد دارد تحریم‌ها علیه نفت روسیه را تشدید کند.

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه گفت که واشنگتن باید به هشدار‌های مسکو در مورد خطرات ادامه تشدید تنش در اوکراین توجه بیشتری داشته باشد.

این مقام روسی در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز مذاکره با اوکراین پس از پایان انتخابات ایالات متحده در نوامبر، اظهار داشت که «تقویم سیاسی داخلی اهمیتی ندارد»، زیرا ایالات متحده باید «رفتار خود را تغییر دهد [و]به طور واقع بینانه آنچه را که در حال رخ دادن است ارزیابی کند.»

در همین حال، ریابکوف در پاسخ به این سوال که آیا سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه قصد دارد با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار کند، خاطرنشان کرد که چنین دیداری برنامه ریزی نشده است.

مترجم: پورکند


12094552
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز به نقل از دو محقق می‌گوید که روسیه در حال مستقر کردن موشک‌های مافوق صوت جدید خود در شرق بلاروس است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امید به پایان جنگ اوکراین، در کنار پیش‌بینی مازاد عرضه ۴ میلیون بشکه‌ای در سال آینده، قیمت نفت را به کمترین سطح سالانه کشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان با رد پیشنهاد اعزام نیرو‌های آلمانی به اوکراین تحت پرچم اتحادیه اروپا، این اقدام را کشاندن اروپا به جنگ با روسیه توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت نیویورک قانونی تصویب کرده که شبکه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند روی قابلیت‌های اعتیادآور خود برچسب هشدار سلامت روان بزنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازماندگان جامعه مسیحی غزه اولین کریسمس خود را پس از دو سال نسل‌کشی جشن می‌گیرند درحالیکه اکثرشان همچنان در محوطه کلیسا‌ها پناه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد: اگر روسیه با آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کند، طرح صلح ترامپ را در اوکراین به همه‌پرسی می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه نجف با غیرقانونی دانستن عادی‌سازی روابط با اسرائیل، سکوت در قبال حذف جولان از نقشه سوریه را نشانه تبانی منطقه‌ای با تل‌آویو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسلامی علویان با متهم کردن مستقیم حاکمان سوریه در وقوع انفجار خونین مسجد حمص نسبت به عواقب تداوم تروریسم سازمان‌یافته هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اوکراین و اتحادیه اروپا را به تلاش برای خرابکاری در مذاکرات صلح متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله فردی مسلح به چاقو و مواد شیمیایی در یک کارخانه تولید لاستیک در مرکز ژاپن، ۱۵ کارگر مجروح و راهی بیمارستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است