اقتصادی 18:34 - 30 مهر 1399
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در خصوص گوجه فرنگی های مرجوعی از مرز عراق توضیحاتی ارائه داد.

قضیه گوجه فرنگی های مرجوعی چه بود؟

سید رضا نورانی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه گفته می شود گوجه فرنگی های صادراتی ایران به عراق به علت اشباع بازارهای این کشور از گوجه فرنگی ایران در مرز مرجوع و در نهایت فاسد شده اند و آیا این موضوع صحت دارد یا خیر؟  گفت: مقداری گوجه فرنگی به دلیل کیفیت پایین(سرمازدگی و باران خوردگی) و عدم بسته بندی مرجوع شده است.

وی اضافه کرد: هیچ بازاری اشباع نشده و صرفا سازمان حفظ نباتات و قرنطینه ای کشور عراق پس از بررسی،  بارهای گوجه فرنگی را برگشت داده است.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا در صادرات محصولات کشاورزی نظارتی صورت نمی گیرد تا محصولات با کیفیت تری صادر شود و مرجوع نشود،  گفت: سازمان توسعه تجارت و مسئولین جهاد کشاورزی باید نظارت کافی بر محصولات صادراتی کشور داشته باشند، زیرا محصولات صادراتی با پرچم ایران به کشورهای دیگر می رود  و اعتبار کشور است. اما متاسفانه هیچ نظارتی در این بین وجود ندارد و برخی افراد برای پر کردن جیب هایشان اعتبار صادرات را زیر سوال می برند؛ در حالی که صادرات باید برنامه ریزی شده باشد و برندسازی و بسته بندی مناسب نیز حرف اول را در صادرات می زند.

نورانی افزود: صادرکنندگانی که شناسنامه دار هستند عقب نشسته اند و کسانی که هیچ اطلاعات صادراتی ندارند وارد کار شده اند. به عبارت دیگر هرکس وارد جرگه صادرات شده  و با این اقدامات هم خودشان را از بین می برند و هم محصولات ایرانی را بی کیفیت جلوه می دهند.

وی در پایان با اشاره به اینکه صادرات از ریل خارج شده است، گفت: این اتفاق جدیدی نیست و در سال های قبل نیز برای سیب درختی،  پیاز و سیب زمینی نیز تکرار شد. صادرات باید به وسیله تشکل های صادراتی صورت بگیرند و آنها بایستی نظارت داشته باشند. هرکس که صرفا کارت بازرگانی دارد که صادر کننده نیست. صادرات چارچوب مشخص خود را دارد.

به  گزارش ایسنا روزهای گذشته ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می داد چندین کامیون حامل گوجه فرنگی کشاورزان ایرانی از مرز عراق مرجوع و در نهایت فاسد شده اند.

 انتهای پیام


10774796
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور گفت: با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش بینی می شود که قیمت تخم مرغ در ماه رمضان نوسانی نداشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید شیرخام از پیش‌بینی ۱۳ میلیون تن تا پایان سال بدلیل مشکلات تامین نهاده کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی در خصوص آخرین وضعیت پرونده جمهوری اسلامی ایران در FATF و نتایج نشست عمومی اخیر این نهاد که از ۲۲ تا ۲۴ بهمن در مکزیکوسیتی برگزار شد، بیانیه‌ای صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هفته آینده در نیمه شمالی افزایش وزش باد و کاهش دما رخ می دهد و در برخی مناطق مرکز، جنوب و جنوب شرق کشور افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک انتظار می رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران _ شمال ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و حرکت به سمت سازوکار‌های شفاف‌تر، موجب کاهش زمینه‌های سوءاستفاده و رانت‌جویی شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از خرید بیش از ۱۲۱ هزار میلیارد تومان کالای اساسی توسط مردم از طریق کالابرگ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی در اطلاعیه‌ای شرایط جدید ثبت‌نام و انتخاب خودرو‌های وارداتی را از فردا ۲۵ بهمن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران گفت: تمرکز بر تولید داخل و فعال‌سازی پروژه‌های متوقف‌شده، طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های صنعت برق تبدیل شده و همین رویکرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت شرایط دشوار شبکه ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ساله و بیشتر ۷.۴ درصد اعلام شده است که یک دهم درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است