اقتصادی 18:34 - 30 مهر 1399
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در خصوص گوجه فرنگی های مرجوعی از مرز عراق توضیحاتی ارائه داد.

قضیه گوجه فرنگی های مرجوعی چه بود؟

سید رضا نورانی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه گفته می شود گوجه فرنگی های صادراتی ایران به عراق به علت اشباع بازارهای این کشور از گوجه فرنگی ایران در مرز مرجوع و در نهایت فاسد شده اند و آیا این موضوع صحت دارد یا خیر؟  گفت: مقداری گوجه فرنگی به دلیل کیفیت پایین(سرمازدگی و باران خوردگی) و عدم بسته بندی مرجوع شده است.

وی اضافه کرد: هیچ بازاری اشباع نشده و صرفا سازمان حفظ نباتات و قرنطینه ای کشور عراق پس از بررسی،  بارهای گوجه فرنگی را برگشت داده است.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا در صادرات محصولات کشاورزی نظارتی صورت نمی گیرد تا محصولات با کیفیت تری صادر شود و مرجوع نشود،  گفت: سازمان توسعه تجارت و مسئولین جهاد کشاورزی باید نظارت کافی بر محصولات صادراتی کشور داشته باشند، زیرا محصولات صادراتی با پرچم ایران به کشورهای دیگر می رود  و اعتبار کشور است. اما متاسفانه هیچ نظارتی در این بین وجود ندارد و برخی افراد برای پر کردن جیب هایشان اعتبار صادرات را زیر سوال می برند؛ در حالی که صادرات باید برنامه ریزی شده باشد و برندسازی و بسته بندی مناسب نیز حرف اول را در صادرات می زند.

نورانی افزود: صادرکنندگانی که شناسنامه دار هستند عقب نشسته اند و کسانی که هیچ اطلاعات صادراتی ندارند وارد کار شده اند. به عبارت دیگر هرکس وارد جرگه صادرات شده  و با این اقدامات هم خودشان را از بین می برند و هم محصولات ایرانی را بی کیفیت جلوه می دهند.

وی در پایان با اشاره به اینکه صادرات از ریل خارج شده است، گفت: این اتفاق جدیدی نیست و در سال های قبل نیز برای سیب درختی،  پیاز و سیب زمینی نیز تکرار شد. صادرات باید به وسیله تشکل های صادراتی صورت بگیرند و آنها بایستی نظارت داشته باشند. هرکس که صرفا کارت بازرگانی دارد که صادر کننده نیست. صادرات چارچوب مشخص خود را دارد.

به  گزارش ایسنا روزهای گذشته ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می داد چندین کامیون حامل گوجه فرنگی کشاورزان ایرانی از مرز عراق مرجوع و در نهایت فاسد شده اند.

 انتهای پیام


10774796
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۳۰ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پارسی گفت:پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان در مراحل پایانی قرار دارد و با تأمین اعتبارات ویژه، پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی آن تا پایان سال جاری به اتمام برسد و بهره‌برداری رسمی در نیمه نخست سال آینده انجام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است