اقتصادی 18:34 - 30 مهر 1399
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در خصوص گوجه فرنگی های مرجوعی از مرز عراق توضیحاتی ارائه داد.

قضیه گوجه فرنگی های مرجوعی چه بود؟

سید رضا نورانی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه گفته می شود گوجه فرنگی های صادراتی ایران به عراق به علت اشباع بازارهای این کشور از گوجه فرنگی ایران در مرز مرجوع و در نهایت فاسد شده اند و آیا این موضوع صحت دارد یا خیر؟  گفت: مقداری گوجه فرنگی به دلیل کیفیت پایین(سرمازدگی و باران خوردگی) و عدم بسته بندی مرجوع شده است.

وی اضافه کرد: هیچ بازاری اشباع نشده و صرفا سازمان حفظ نباتات و قرنطینه ای کشور عراق پس از بررسی،  بارهای گوجه فرنگی را برگشت داده است.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا در صادرات محصولات کشاورزی نظارتی صورت نمی گیرد تا محصولات با کیفیت تری صادر شود و مرجوع نشود،  گفت: سازمان توسعه تجارت و مسئولین جهاد کشاورزی باید نظارت کافی بر محصولات صادراتی کشور داشته باشند، زیرا محصولات صادراتی با پرچم ایران به کشورهای دیگر می رود  و اعتبار کشور است. اما متاسفانه هیچ نظارتی در این بین وجود ندارد و برخی افراد برای پر کردن جیب هایشان اعتبار صادرات را زیر سوال می برند؛ در حالی که صادرات باید برنامه ریزی شده باشد و برندسازی و بسته بندی مناسب نیز حرف اول را در صادرات می زند.

نورانی افزود: صادرکنندگانی که شناسنامه دار هستند عقب نشسته اند و کسانی که هیچ اطلاعات صادراتی ندارند وارد کار شده اند. به عبارت دیگر هرکس وارد جرگه صادرات شده  و با این اقدامات هم خودشان را از بین می برند و هم محصولات ایرانی را بی کیفیت جلوه می دهند.

وی در پایان با اشاره به اینکه صادرات از ریل خارج شده است، گفت: این اتفاق جدیدی نیست و در سال های قبل نیز برای سیب درختی،  پیاز و سیب زمینی نیز تکرار شد. صادرات باید به وسیله تشکل های صادراتی صورت بگیرند و آنها بایستی نظارت داشته باشند. هرکس که صرفا کارت بازرگانی دارد که صادر کننده نیست. صادرات چارچوب مشخص خود را دارد.

به  گزارش ایسنا روزهای گذشته ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می داد چندین کامیون حامل گوجه فرنگی کشاورزان ایرانی از مرز عراق مرجوع و در نهایت فاسد شده اند.

 انتهای پیام


10774796
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدامات نظارتی ویژه «شب یلدا» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصدومین نشست کمیته حمایت از کسب‌وکار مقرر شد زمینه واردات گندم توسط بخش خصوصی به منظور تأمین نیاز صنف و صنعت و ظرفیت خالی موجود، فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند در برخی محصولات بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و در برخی دیگر تنها تولیدکننده داخلی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ادعای بلوبانک مبنی بر تاخیر در سامانه‌های ساتنا و پایا را تکذیب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:به تازگی در منطقه ۱۸ تهران فروریزش اتفاق افتاده که می‌تواند تهدیداتی برای حوزه ریلی به دنبال داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، اخبار منتشرشده درباره بروز اختلال در سامانه‌های ملی پرداخت را تکذیب کرد و از فعالیت عادی پایا و ساتنا در شبکه بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از آغاز عملیات اجرایی پروژه برقی کردن قطار تهران - مشهد تا پایان امسال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است