اقتصادی 13:09 - 15 مرداد 1403
معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر گفت: با وجود رشد مصرف برق، شبکه برق کشور پایدار است، اما نیاز به مدیریت مصرف بخش غیرمولد داریم.

با وجود رشد مصرف، شبکه برق کشور پایدار است

محمد اله‌داد معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر در خبر اقتصاد و بازار گفت: تا پایان هفته روز‌های گرمی را پیش رو داریم و دمای ۴۰ درجه و بیشتر در خیلی از نقاط کشور رخ می‌دهد. با افزایش دما با دو چالش روبرو هستیم که یکی افزایش مصرف است و به ازای هر درجه افزایش حداقل ۱۸۰۰ مگاوات رشد بار داریم. چالش دوم ما فشار گرما به تجهیزات صنعت برق است.

این مقام مسئول گفت: با افزایش دما و فعالیت تجهیزات دمای آنها نیز بالاتر خواهد رفت که میزان آسیب پذیری آنها را بیشتر می‌کند.

او افزود: به همین جهت از مردم تقاضا داریم مدیریت مصرف داشته باشند و وسایل سرمایشی را در دمای رفاه بگذارند و یا در محیطی که حضور ندارند سیستم‌های سرمایشی را خاموش کنند که کمک زیادی به صنعت برق خواهد کرد. در ساعات اوج مصرف نیز از وسایل پرمصرف مثل جاروبرقی و ماشین لباس‌شویی استفاده نکنند.

اله‌داد گفت: با این وجود شبکه برق کشور پایدار است، اما در تلاش هستیم در بخش‌های غیرمولد کشور اعم از بخش خانگی و اداری بتوانیم با مدیریت مصرف، تأمین برق بخش مولد کشور اعم از کشاورزی و تجاری را به شکل بهتری انجام دهیم.


12079968
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: پروژه اتصال نهایی خطوط باغستان، کردان و حیدرآباد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پایداری و کاهش فشار شبکه برق منطقه‌ای تهران در استان البرز با احداث یک کیلومتر مسیر ۶۳ کیلوولت جدید وارد مرحله نهایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه کشی ایران خودرو دوره ششم تیرماه ۱۴۰۴ اعلام و پیامک به برندگان این دوره ارسال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از اقدامات مهم صورت‌گرفته در حوزه مناطق آزاد کشور طی ماه‌های اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای از برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهسازی محور‌های روستایی در هفت استان محروم کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: به میانگین سرانه مصرف برق در کشور، اعلام کرد که این عدد به طور متوسط حدود ۳۰۰۰ کیلووات ساعت در سال به ازای هر انشعاب خانگی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون کیفیت سایپا گفت: پارس نوآ محصول جدید این شرکت به زودی وارد بازار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری و توسعه سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: با عزم جدی دولت و اعلام رسمی وزیر نیرو، قرار است بستر لازم برای مشارکت مردم در تولید برق خورشیدی فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: جوجه ریزی براساس ظرفیت مرغ مادری به کفایت وجود دارد که براین اساس نیازی به واردات نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون استخدام آموزش و پرورش ۹ و ۱۰ مرداد و دستگاه‌های اجرایی ۱۴ شهریور برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است