اقتصادی 13:09 - 15 مرداد 1403
معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر گفت: با وجود رشد مصرف برق، شبکه برق کشور پایدار است، اما نیاز به مدیریت مصرف بخش غیرمولد داریم.

با وجود رشد مصرف، شبکه برق کشور پایدار است

محمد اله‌داد معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر در خبر اقتصاد و بازار گفت: تا پایان هفته روز‌های گرمی را پیش رو داریم و دمای ۴۰ درجه و بیشتر در خیلی از نقاط کشور رخ می‌دهد. با افزایش دما با دو چالش روبرو هستیم که یکی افزایش مصرف است و به ازای هر درجه افزایش حداقل ۱۸۰۰ مگاوات رشد بار داریم. چالش دوم ما فشار گرما به تجهیزات صنعت برق است.

این مقام مسئول گفت: با افزایش دما و فعالیت تجهیزات دمای آنها نیز بالاتر خواهد رفت که میزان آسیب پذیری آنها را بیشتر می‌کند.

او افزود: به همین جهت از مردم تقاضا داریم مدیریت مصرف داشته باشند و وسایل سرمایشی را در دمای رفاه بگذارند و یا در محیطی که حضور ندارند سیستم‌های سرمایشی را خاموش کنند که کمک زیادی به صنعت برق خواهد کرد. در ساعات اوج مصرف نیز از وسایل پرمصرف مثل جاروبرقی و ماشین لباس‌شویی استفاده نکنند.

اله‌داد گفت: با این وجود شبکه برق کشور پایدار است، اما در تلاش هستیم در بخش‌های غیرمولد کشور اعم از بخش خانگی و اداری بتوانیم با مدیریت مصرف، تأمین برق بخش مولد کشور اعم از کشاورزی و تجاری را به شکل بهتری انجام دهیم.


12079968
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی از واگذاری مسئولیت برنامه‌ریزی، طراحی، بازسازی، بهسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و تأسیسات آسیب‌دیده سازمان صدا و سیما ناشی از جنگ دوازده‌ر...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی درباره مصوبه اخیر شورای اقتصاد که بر اساس آن شرکت‌های پالایشی می‌توانند مطالبات خود از دولت را از طریق عرضه فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی تسویه کنند، توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: اتخاذ سیاست و تصمیمات اشتباه وزارت جهاد، بازار برنج را با کمبود و نوسان قیمت رو‌به‌رو کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد با اشاره به تغییر در صدور مجوزهای وکالت و الزام وکلا به اتصال به سامانه‌های ملی، این اقدامات را مجموعه‌ای در حال اجرا دانست که می‌تواند آینده حرفه وکالت را متحول کرده و اعتماد عمومی به این حرف...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: در تلاش هستیم که در یکی دو هفته آینده تمام درخواست‌های کارت سوخت را به دست هم‌وطنان برسانیم و با توجه به ظرفیت تولیدی که داریم و میزان تقاضا، پیشرفت خوبی حاصل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: به صورت عمومی افت فشار را در تمامی مناطق بیست و دوگانه شهرداری اعمال می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل تعاونی‌های لبنی گفت: روزانه قیمت شیرخام ناشی از جذابیت صادرات شیرخشک ناشی از نوسان نرخ ارز افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طی هفته‌های اخیر قیمت لبنیات با نوسانات چشمگیری رو‌به‌رو بود که هریک از فعالان دلایلی برای این موضوع مطرح کردند که با ابلاغ قیمت مصوب ۴ قلم محصول لبنی و قیمت گذاری دیگر کالا‌ها بر مبنای آن انتظار می‌رود که بازار به تعادل برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس گفت: یکی از اقدامات مثبت و همسو با تحقق اهداف وام اشتغال، ورود منابع وام اشتغال مددجویان به سرمایه‌گذاری در ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی جدید است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است