ورزشی 00:12 - 05 تیر 1401
با مذاکرات صورت گرفته به ا حتمال بسیار زیاد آقای گل فصل گذشته لیگ برتر دوباره پیراهن پرسپولیس را به تن خواهد کرد.

آقای گل لیگ برتر راهی پرسپولیس می‌شود؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، باشگاه پرسپولیس روز گذشته با سعید صادقی ستاره فصل گذشته تیم گل‌گهر سیرجان قرارداد امضا کرد تا عملکرد مؤثری در فصل نقل و انتقالات داشته باشد. سرخ‌پوشان پیش از این با علیرضا بیرانوند، محمدمهدی احمدی، مرتضی پورعلی‌گنجی، دانیال اسماعیلی‌فر، سروش رفیعی و گئورگی ولسیانی قرارداد امضا کرده بود. 

با جذب سعید صادقی که سهمیه لیگ برتری محسوب می‌شود پروژه جذب بازیکنان ایرانی در پرسپولیس تا حد زیادی به پایان رسید و حالا این باشگاه به دنبال جذب دو مهاجم خارجی است. یکی از این بازیکنان کاسیانو مهاجم برزیلی شاغل در لیگ پرتغال است و دیگر بازیکن خارجی گادوین منشا مهاجم نیجریه‌ای است که مورد توجه کادر فنی سرخ‌پوشان قرار دارد.

گادوین منشا که فصل موفقی با مس رفسنجان سپری کرده بود پیش از این سابقه حضور در پرسپولیس را در کارنامه دارد؛ او البته به تیم استقلال هم رفت، اما در نهایت فصل گذشته علاوه بر حضوری مؤثر در مس رفسنجان موفق شد با 14 گل به عنوان آقای گل لیگ برتر برسد. 

منشا به احتمال بسیار زیاد فصل آینده در پرسپولیس حضور خواهد داشت و در همین رابطه قرار است امروز مدیر برنامه‌های این بازیکن مذاکرات مهمی با مدیران این باشگاه انجام دهد که احتمال رسیدن به توافق زیاد است. در صورتی که منشا پرسپولیسی شود حضور دوباره این بازیکن در این تیم جذاب خواهد بود. با مذاکرات صورت گرفته به احتمال بسیار زیاد منشا را باید پرسپولیسی‌ بدانیم.

انتهای پیام/


11604858
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: به نظرم استقلال در هر ۲ نیمه نسبت به سرخپوشان با برنامه و منظم‌تر بازی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در دربی سرخابی‌ها در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فوتبال درباره همگروهی ایران با تیم‌های بلژیک، مصر و نیوزیلند در جام جهانی ۲۰۲۶ توضیحاتی را بیان کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا برگزار شد و بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه ایران شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مهمترین دیدار‌های هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال، گیتی پسند و مس سونگون مقابل حریفانشان به برتری رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان پرسپولیس می‌گوید: سنگ پرانی از سوی مردم ایران که فرهیخته هستند، بعید است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال پس از دربی گفت: وقتی در خانه حریف نمی‌بریم، نباید بازی را واگذار کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملوان با پیروزی مقابل مس رفسنجان پس از ۴ بازی موفق به کسب پیروزی شد و با ۱۷ امتیاز در رده ششم جدول لیگ برتر قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است