بین‌الملل 12:40 - 24 شهریور 1404
بازیگر برنده اسکار با تاکید بر موضع قاطع خود در قبال فلسطین، اعلام کرد در هیچ فیلمی که نسل‌کشی اسرائیل در غزه را توجیه کند، بازی نخواهد کرد.

حمایت «خاویر باردم» از فلسطین در مراسم اهدای جوایز امی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خاویر باردم، بازیگر اسپانیایی و برنده جایزه اسکار، اعلام کرد که حاضر به کار در هیچ فیلمی که نسل‌کشی رژیم تروریستی اسرائیل در غزه را حمایت یا توجیه کند، نیست.

این اظهارات او در جریان مصاحبه با مجله هالیوود ریپورتر، روز یکشنبه، در هفتاد و هفتمین دوره مراسم اهدای جوایز امی در لس‌آنجلس مطرح شد.

باردم برای ابراز همبستگی با مبارزات مردم فلسطین، با پوشیدن چفیه در مراسم حضور یافت. او تاکید کرد که با هیچ شرکت سینمایی یا تلویزیونی که نسل‌کشی در غزه را توجیه کند، همکاری نخواهد کرد.

این بازیگر اسپانیایی تاکید کرد که مسئله به همین سادگی است و ما نباید این کار را نه در این حرفه و نه در هیچ حرفه دیگری انجام دهیم. او خواستار اعمال تحریم‌های تجاری و دیپلماتیک علیه رژیم تروریستی اسرائیل شد و گفت: فلسطین آزاد است.  

در همین مراسم، مگان استالتر، کمدین آمریکایی، با کیفی که روی آن نوشته شده بود آتش‌بس ، حضور یافت. استالتر بر اهمیت بیان دیدگاه در این مراسم تاکید کرد و افزود: مهم‌ترین چیز در جهان این است که صلح حاکم شود. او با اشاره به نسل‌کشی در غزه، توضیح داد که صحبت در مورد رویداد‌های هولناک جهانی مهم‌تر از انتخاب لباس برای مهمانی‌هاست.

با حمایت آمریکا، رژیم تروریستی اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون نسل‌کشی در غزه را مرتکب شده که منجر به شهید شدن ۶۴ هزار و ۸۷۱ نفر و زخمی شدن ۱۶۴ هزار و ۶۱۰ فلسطینی شده است. اکثر قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند و صد‌ها هزار نفر نیز آواره شده‌اند. همچنین، قحطی در این منطقه جان ۴۲۲ فلسطینی از جمله ۱۴۵ کودک را گرفته است.

منبع: آناتولی


12226148
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه چین اظهار داشت که اگر کشور‌های ناتو تلاش کنند به بهانه خرید نفت روسیه تعرفه‌هایی را بر چین اعمال کنند، اقدامات متقابل قاطعی انجام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع خبری رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعتراف کرده است که حتی با وجود اشغال کامل شهر غزه، حماس از نظر نظامی یا سیاسی شکست نخواهد خورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا روز دوشنبه برای اولین بار سامانه موشکی میان‌برد تایفون خود را در ژاپن به نمایش گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پکن با اعتراض شدید به اظهارات وزیر خارجه آمریکا در مورد دریای چین جنوبی، از واشنگتن خواست از مداخله در این منطقه دست بردارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر برنده اسکار با تاکید بر موضع قاطع خود در قبال فلسطین، اعلام کرد در هیچ فیلمی که نسل‌کشی اسرائیل در غزه را توجیه کند، بازی نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک و نیم میلیون استرالیایی تا سال ۲۰۵۰ در معرض خطر افزایش سطح دریا و مرگ و میر ناشی از گرما هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار‌های جدید، نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت ژاپن بالای ۶۵ سال سن دارند که این کشور را به دارای بالاترین نسبت سالمندان در جهان تبدیل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش حملات پهپادی اوکراین به زیرساخت‌های نفتی روسیه، قیمت نفت در بازار‌های جهانی اندکی افزایش یافت و ثبات خود را حفظ کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که اجرای ایده ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین به معنای جنگ بین این اتحاد و روسیه خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر در اقدامی هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته HQ-۹B ساخت چین را در شبه‌جزیره سینا مستقر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است