استانی 19:56 - 14 فروردین 1400

یک داوطلب برای انتخابات میاندوره مجلس خبرگان در قم ثبت نام کرد

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی حیدری عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز نام نویسی از داوطلبان کاندیداتوری دومین انتخابات میاندوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از دیروز در قم گفت: طی ۲ روز گذشته فرایند ثبت نام یک نفر برای حوزه انتخابیه قم تکمیل شده است.

فرماندار قم با اشاره به اینکه داوطلبان کاندیداتوری مجلس خبرگان برای حوزه‌های انتخاباتی دیگر هم می‌توانند در قم ثبت نام کنند گفت: تاکنون تنها چهار نفر برای حوزه انتخابیه تهران ثبت نام کرده‌اند و برای سایر حوزه‌های انتخابیه داوطلبی در قم ثبت نام نکرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه تنها راه ثبت نام انتخابات مجلس خبرگان رهبری حضوری است داوطلبان واجد شرایط قانونی به همراه مدارک مورد نیاز به فرمانداری قم مراجعه کنند.

گفتنی است ثبت نام کاندیداتوری دومین انتخابات میاندوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از روز ۱۳ فروردین آغاز شده و تا نوزدهم فروردین ماه ادامه دارد.


11009721
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، توانمند سازی و رفع مشکل مسکن و اشتغال مددجویان را از رویکرد‌ها و سیاست‌های اصلی این نهاد حمایتی و خدماتی عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است