فرهنگی‌هنری 16:19 - 28 دی 1400
نشست نقد کتاب «مسکو ۲۰۴۲» نوشته ولادیمیر واینوویچ با ترجمه‌ زینب یونسی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

«مسکو ۲۰۴۲» نقد می‌شود

به گزارش ایسنا، نشست نقد این کتاب روز سه‌شنبه پنجم بهمن‌ماه ساعت ۱۴ با حضور رویا صدر، آبتین گلکار، احمد درخشان و زینب یونسی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را از اینستاگرام مرکز فرهنگی شهرکتاب، به نشانی ketabofarhang، کانال تلگرام bookcitycc و صفحه‌ این مرکز در سایت آپارات پیگیری کنند.

در خبر برگزاری این برنامه آمده است: کتاب «مسکو ۲۰۴۲» نوشته ولادیمیر واینوویچ با ترجمه‌ زینب یونسی و به‌همت نشر برج به‌تازگی منتشر شده‌است. داستانِ آن برای سال ۱۹۸۲ است. ویتالی کارتسف، نویسنده‌ تبعیدی روس، متوجه می‌شود یک آژانس مسافرتی در مونیخ، تور مسافرتی با تاریخی وسوسه‌انگیز برگزار می‌کند؛ سفر به مسکو سال ۲۰۴۲. چگونه می‌توان دست رد به سینه‌ سفر به آینده زد؟ سفر به میانه‌ قرن بیست‌ویکم سرشار از شگفتی است؛ در این ملغمه‌ مارکسیستی- ارتدوکسی، این مهمان ناخوانده به مرکز اتفاق‌ها پرت می‌شود و به چهره‌ ادبی تأثیرگذار انقلاب جدید بدل می‌شود. چهره‌های گوناگونی اینجا نقش بازی می‌کنند: تروریست‌ها، شیخ‌های عرب، جاسوس‌های کا گ ب، رهبران کرملین، روزنامه‌نگاران امریکایی و نویسنده‌ بزرگ و معتبری سوار بر آن اسب سفید؛ نویسنده‌ای که می‌خواهد ناجی مسکو در سال ۲۰۴۲ باشد.

انتهای پیام


11416013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه طرح پخش فیلم‌های دنباله‌دار سینمای جهان، از روز چهارشنبه ۱۴ آبان‌ماه دو قسمت از «خانه خراب‌کن» را پخش می‌کند و در ادامه سری فیلم‌های «سرگرد گروم»، «شبح» و «نبرد با طبیعت» از تاریخ ۱۶ الی ۲۱ آبان در جدول پخش این شبکه...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» تاکید کرد که واقعه ۱۳ آبان واکنشی به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، لایحه کاپیتولاسیون، حضور مستشاران سیاسی و اطلاعاتی در ایران و ... بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اشعری انتشار نام پژمان جمشیدی در رسانه‌ها را اقدامی نادرست دانست و تأکید کرد هدف رسانه باید حل مسئله باشد، نه آبرو‌ریزی و انتقام‌جویی.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس بین‌المللی «ایران‌شناسی» با حضور نزدیک به ۵۰ ایران‌شناس از ۲۱ کشور اواخر آبان‌ماه در تهران برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ادامه اکران انیمیشن سینمایی «یوز»، از نماهنگ «مادر» با صدای گرشا رضایی رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش «امشب»؛ شب‌نشینی فرهنگی و هنری شبکه یک با چهره‌های ادبی و هنری ایران، انتصاب مدیر رادیو فرهنگ، میزبانی رئالیتی شوی «شفرونی» از نصرالله رادش و مریم امیرجلالی از مهمترین اخبار امروز صداوسیما و نمایش خانگی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران به مناسبت روز ۱۳ آبان و مبارزه با استکبار جهانی، دو فیلم «شیلات» و «یتیم خانه ایران» را امشب و فرداشب ساعت ۲۴:۰۰ پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره بین‌المللی فیلم وایادولید اسپانیا، دو فیلم «مغر متفکر» از آمریکا و «ماژلان» از فیلیپین را به‌طور مشترک به عنوان برنده جایزه اصلی گندم طلایی بهترین فیلم معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) از برگزاری پانزدهمین جشنواره شعر ترکی رضوی در سطح بین‌المللی خبر داد و گفت که پیش‌نشست‌های این جشنواره در ترکیه برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگران نمایش «دوستان با محبت» به کارگردانی اسماعیل خلج معرفی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است