مردم پلیس مقتدر، مهربان و هوشمند را دوست دارند

رئیس پلیس کشورگفت: نباید اقتدار خودتان را مورد خدشه قرار دهید، پلیسی که شان خود را بشکند، در نزد مردم پلیس نیست؛ مردم پلیس مقتدر اما مهربان را دوست دارند.

مردم پلیس مقتدر، مهربان و هوشمند را دوست دارند

به گزارش گروه انتظامی خبرگزاری فارس، سردار احمدرضا رادان فرمانده، کل انتظامی کشور در چهل و پنجمین مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: یکی از اساسی ترین،کلیدی ترین و پرسرمایه ترین‌ اقدامات ما برای کسب مقام آخرت و البته دعای دنیا، این فرمان حضرت آقا مقام معظم رهبری مدظله العالی که فرمودند؛ در مسیر خدمت؛ جلب رضایت خدا و در امتداد آن، مردم را رقم بزنید، باشد.

 لباس سبز خدمت، افتخاری گرانبها

رئیس پلیس کشور با تاکید بر اینکه چه نیکو سرنوشتی خداوند برای تک تک ما رقم زد خطاب به دانشجویان و دانش آموختگان بیان کرد: امروز افتخاریست لباس سبز انتظامی، لباسی توام با آرامش، مهربانی، اقتدار  بر تن دارید که اتوشه ای  برای ذخیره آخرت شود.

 راه شهدا را ادامه دهیم

سردار رادان خطاب به دانش آموختگان تاکید کرد: عزیزان، فرزندان ایران اسلامی مقتدر، فرزندان تمدن نوین اسلامی، بر خود ببالید و ببالیم  که خداوند بر تمام ما منت گذاشت تا لباس خدمت به تن‌ کنیم تا راه شهدا، از صدر اسلام تا به امروز را ادامه دهیم و از نسل سلیمانی‌ها باشیم.

 نسل سلیمانی ها ؛ عزت آفرین و اقتدار آفرین

وی اضافه کرد : عزیزان ، فرزندان عزیز ایران اسلامی،  امروز عهد بستید که  ضمن اینکه  سرباز ولی امر مسلمین  مقام معظم رهبری مدظله العالی هستید؛ نسل سپهبد شهید  سلیمانی هم باشید، نسل سلیمانی بایستی عزت آفرین، اقتدار آفرین، مهربان متواضع، هوشمند و پلیس در تراز انقلاب اسلامی و در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی باشد.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: امروز دهه فجر انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم، انقلابی که از آغازین روزش تمامی دشمنان، استکبار و کسانی که شعار استقلال  دینی و اسلامی ما را برنمی‌تابیدند، به توطئه  اقدام کردند.

 جبهه دشمن هر روز نا امیدتر

سردار رادان با بیان اینکه  دشمنان ایران اسلامی  هر روز به خودشان وعده‌ای از سقوط و سرنگونی ما را  دادند اما هر روز با اقتدار ما، از روز قبل نا امیدتر شدند، افزود: کار دشمن، دشمنی، عداوت و شک و تردید در دل انداختن است و کار ما هوشیاری و آمادگی روز افزون... کار ما عزم و اراده است؛ امروز هر روزی که از انقلاب می‌گذرد، ناامیدی در جبهه دشمن مشهودتر  و ملموس‌تر است.

 این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: و مادامی که چند عنصر گرانبها چون دلاورانی چونان شما، بسیجیان و سپاه عزیز، مردم عزیز و همواره در صحنه، در کنار نظام مقدس است؛ همواره دشمن مایوس و سر افکنده است.

توصیه سردار رادان  به دانش آموختگان

سردار رادان خطاب به دانش آموختگان دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پلیس  امام حسن مجتبی(ع)  اظهار کرد: هر روزی که از تولد خدمت شما می‌گذرد، باید مبناهای علمی، پرورشی و آمادگی شما بیشتر از روز قبل باشد؛ در واقع  شما آغازین  روزهای  تولد خدمتی  در مرکز  علمی را شروع و تا پایان باید خودتان را از جنبه های  مختلف به روز نگه دارید.

 استکبار ستیزی رزمندگان دوران دفاع مقدس

 وی خطاب به دانش آموختگان مطرح کرد: چهره  شما جوانان  عزیز با محاسن زیبا، آدمی را  به خاطرات اول انقلاب اسلامی و رزمندگانی می برد که جلوی تمام استکبار و عداوت ها ایستادند و  پاپس نکشیدند، خونشان در سنگر ریخت و سر سوزن عقب نکشیدند و این راه امام (ره) و آقاست، که ما در راه امام (ره) قدم و با راه مقام معظم رهبری مد ظله العالی   این راه  را ادامه دادیم تا  سرباز  شایسته حضرت  ولی عصر (عج) باشیم، این‌امر محقق نمی‌شود مگر با تلاش، استقامت، دانش و آگاهی روز افزون.

 وارث خون شهدا هستیم

وی خطاب به  افراد حاضر در میدان عنوان کرد: زنان و مردان قوی، شما امروز وارث خون شهدا هستید؛ وارث جانبازانی هستید که تعدادی در میدان شرف حضور دارند؛ قدر لحظه ها را بدانید.

 ماجرایی از جنس خوبی ها و ثواب ها

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: برای پلیس ایجاد امنیت، آسایش و آرامش  برای مردم، ماجرایی از جنس خوبی‌ها و ثواب ها است، ما همواره در بطن این ماجراها هستیم تا مسیر زشتی ها و پلشتی ها را ببندیم؛ در واقع ماجرایی از جنس خدمت و مجاهدت.

مجاهد و تلاش برای کسب رضایت خداوند و مردم

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری مدظله العالی پلیس را مجاهد فی سبیل الله نامیدند، گفت: مجاهد همواره بایستی مسیر جلب رضایت خداوند و آسایش  و امنیت مردم را فراهم کند. 

سردار رادان  با توصیه به دانش آموختگان که شان و اقتدار خودتان در وهله اول دست خودتان است، خاطر نشان کرد: نباید اقتدار خودتان را مورد خدشه قرار دهید، پلیسی که شان خود را بشکند، در نزد مردم پلیس نیست؛ مردم پلیس مقتدر اما مهربان را دوست دارند.

وی تاکید کرد: مردم پلیس مقتدر، هوشمند و در صحنه را دوست دارند  که در صحنه عالمانه و حکیمانه رفتار کند،پلیسی که جایی که نیاز به اقناع و مجاب  کردن  باشد، توان اقناع داشته باشد و جایی که نیاز  به اقدام است، مقتدرانه عمل نماید.

 فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد:  مردم؛ پلیس مقتدر، شان آفرین، مهربان و هوشمند را دوست دارند، مردم پلیس در صحنه را می‌خواهند.

 مسیر خدمت ؛ مسیر آزمایش

سردار رادان ادامه داد: مسیر سخت و پر پیچ و خم خدمت، مسیر آزمایش است، در آزمایش‌های مختلف این هوشمندی است که می‌تواند شما را به سرمنزل و مقصدهایتان برساند‌، مردم پلیسی که در آزمایش‌ها به زمین بخورد را دوست ندارد.

وی افزود:لحظه ها را دریابید و قدر بدانید چرا که این روزها هم برای شما روزی به پایان میرسد و به لحظه‌های آخر خدمت می رسید.

 ویژگی های پلیس در تراز انقلاب اسلامی

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اهمیت تحقق پلیس در تراز انقلاب اسلامی بیان کرد: پلیس در تراز انقلاب اسلامی؛ یعنی پلیسی که  قانع  است و نفس خود را تربیت کرده است، پلیسی می تواند نفس های شیطانی را زیر  پا بگذارد، که بر بدی‌ها و پلیدی‌ها غلبه کند.

وی افزود: شما جنود الله هستید و سرباز خدایید، جنود الله  در هیچ‌حادثه‌ای به خود تردید راه نمی‌دهد، قناعت سرلوحه خدمت برای رضایت خدا است، هوس‌ها و تردید‌ها اگر در دل آمد به راحتی به بیرون نخواهد رفت.

سردار رادان گفت: زمانی که زبان به ذکر باز شود خدمت توام با عبادت می‌شود که البته خدمت عبادت است و آن زمان، زبان دعای ما گیرا خواهد شد، برای عاقبت بخیری و ختم به خیر شدن اموراتتان، از خداوند  مدد بخواهید.

 آرزوی شهادت

وی با اشاره به تقدیم شهدای انتظامی در راه  نظام و کشور  افزود: در باغ شهادت در انتظامی باز است  و ما هم مشتاق ... شهدای بسیاری تقدیم شد تا امنیت و آسایش به خدشه نیفتد و ان شاء الله همه ما افتخار زیارت آقا امام زمان(عج) و شهادت در رکاب ایشان را داشته باشیم.

گفتنی است در ابتدای این مراسم، پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای والامقام  از برخی خانواده‌های شهدا و جانبازان انتظامی، مدیران برتر، دانش آموختگان نمونه، توسط فرمانده کل انتظامی کشور با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.

پایان پیام/

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«خبرگزاری فارس» استعفای محسن پاک‌نژاد از سمت وزارت نفت که در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۵ رسماً اعلام گردید، نمونه‌ای بارز از بهره‌برداری هدفمند در چارچوب عملیات اطلاعاتی روانی و جنگ هیبریدی محسوب می‌شود. بر اساس بیانیه‌های رسمی نهادهای عالی اجرایی کشور، این درخواست ...
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» امام‌جمعه فاروج گفت: بخش قابل‌توجهی از مشکلات و مطالبات مردم در حوزه‌های مختلف، ناشی از کمبود اعتبارات است و انتظار می‌رود با نگاه ویژه مسئولان استانی و ملی، منابع بیشتری برای رفع مشکلات شهرستان اختصاص پیدا کند.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» نشست نهج‌البلاغه‌خوانی در مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت به شرح حکمت ۱۶ اختصاص یافت. در این جلسه ضمن تبیین جایگاه جبر و اختیار و محدودیت عقل بشری، بر ضرورت تلاشِ آگاهانه همراه با توکل تأکید شد و شواهد تاریخیِ شکستِ تدابیرِ مادی در برابر سنت‌های ...
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با تأکید بر اینکه حوزه‌های علمیه رسالت مهم تربیت دینی و تعالی روح انسان را بر عهده دارند، گفت: طلاب باید با تقویت فضایل اخلاقی همچون صبر و شجاعت، خود را برای ایفای نقش مؤثر در مسیر خدمت به دین و جامعه آم...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۹ از جمع‌آوری ۲۰ مرکز غیرمجاز پسماند و ۲۳۴ وسیله مورد استفاده در جمع‌آوری و حمل غیرمجاز پسماند شامل ۲۱۷ چرخ‌دستی و ۱۷ خودرو طی نیمه نخست سال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس اداره نظارت بر اماکن پلیس تهران گفت: وقتی واحد صنفی برای دریافت مجوز فعالیت مراجعه می‌کند ما موارد بسیاری را بررسی و مجوز صادر می‌کنیم، اما در برخی موارد شاهد هستیم افراد پس از اخذ مجوز، تخلف انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران در رابطه با جزئیات اجرای طرح تورم صفر، یادآور شد: این طرح به شهروندان تهرانی اختصاص دارد. البته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران با رد ادعای افزایش ۲۰ هزار نفری کارکنان شهرداری از کاهش ۷۵۰۰ نفری کارکنان شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان استان‌های پیشتاز در حوزه ساماندهی امور جوانان را معرفی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا سپاهی و علیرضا رئیسی دو تن از عناصر جنایت اصفهان که اقدامات فجیع و وحشیانه آنها منجر به شهادت مظلومانه ۴ نیروی فراجا شد، پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است