استانی 09:51 - 31 فروردین 1404
مدیرکل هواشناسی استان زنجان از احداث یک مزرعه خورشیدی در زنجان با تولید 500 مگاوات برق خبر داد و گفت: زنجان مستعد تولید انرژی های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی است.

احداث مزرعه خورشیدی در ‌زنجان برای تولید ۵۰۰ مگاوات برق

محمدرضا رحمن‌نیا، مدیرکل هواشناسی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به احداث کارخانه‌های تولید انرژی توسط انرژی پاک اظهار داشت: در این زمینه وزارت نیرو یک تحقیق بسیار خوبی را برای کل کشور از جمله زنجان انجام داده است؛ اداره‌کل هواشناسی زنجان هم سال 95 با نصب پنل‌های خورشیدی و آزمایش مستعد بودن زنجان به این نتیجه رسید که زنجان مستعد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی است.

وی گفت: انرژی‌های تجدیدپذیر اعم از انرژی خوردشیدی و همینطور انرژی بادی است که حتی در اطراف سد منجیل مجاورت طارم، به صورت گسترده‌ای توربین‌های بادی نصب شده‌اند.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان تصریح کرد: طبیعتاً زنجان هم مستعد تولید انرژی از طریق باد و خورشید است و ما می‌توانیم در این زمینه سرمایه‌گذاری کنیم.

وی ابراز کرد:  یک مزرعه خورشیدی در استان زنجان با توانایی تولید 500 مگاوات برق احداث خواهد شد که بهره‌‍برداری از این پروژه خیلی برای استان خوب است چرا که بدون مصرف انرژی گاز و یا برق، یک انرژی برق بسیار توسط انرژی خدادادی تولید می‌شود.

به گزارش تسنیم، طبق گفته استاندار زنجان تولید روزانه برق در استان زنجان توسط نیروگاه‌ها یک هزار و 200 مگاوات برق است که مصرف زنجانیها حدود 800 مگاوات در روز است و بنابراین بقیه تولید برق به داخل شبکه منتقل می‌شود.

.

انتهای پیام/

12180699
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» زمین لرزه‌ای با شدت پنج ریشتر در ساعت ۵ و ۱۰ دقیقه و ۳۲ ثانیه روز پنجشنبه «رشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از یادگاران دوران دفاع مقدس استان‌های تهران و البرز به همراه خانواده‌هایشان راهی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است