فرهنگی‌هنری 08:24 - 24 مرداد 1401

«تمساح» وارد تماشاخانه ایرانشهر می‌شود/ نگارش فیلمنامه‌ای فوتبالی

سیروس همتی نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر درباره سرانجام اجرای نمایش «تمساح» که حدود ۴ سال است وضعیت و نوبت اجرایی آن مشخص نشد، به خبرنگار مهر گفت: ۴ سال است به دنبال اجرای نمایش «تمساح» هستم ولی به دلیل تغییر مدیران و همچنین قول‌هایی که از سوی مدیران عملی نشد، نتوانستم این اثر نمایشی را که در راستای نمایش‌های «مُزا مُزا» و «خیش آباد» است، روی صحنه ببرم.

وی ادامه داد: خوشبختانه طی گفتگویی که با مدیریت جدید تماشاخانه ایرانشهر داشتم، با اجرای نمایش «تمساح» در این مجموعه تئاتری در سال ۱۴۰۲ موافقت شد و این وعده از سوی مدیریت جدید مجموعه داده شد که «تمساح» در اولین نوبت‌های اجرایی سال آینده قرار بگیرد. رفتار مدیریت جدید تماشاخانه ایرانشهر و حرمتی که برای گروه تئاتر «مانی» قائل شد، حس خوبی به من داد.

همتی درباره موضوع «تمساح» توضیح داد: «تمساح» اثری طنز با موضوع اجتماعی سیاسی است. فضای نمایش لازمان و لامکان است و جغرافیای آن ایران نیست ولی می‌تواند مابه‌ازاهایی با شرایط حال حاضر ایران داشته باشد.

سرپرست گروه تئاتر «مانی» با اشاره به اینکه «تمساح» دارای ۸ نقش اصلی و ۴ نقش فرعی است، درباره احتمال حضور خود به عنوان بازیگر در نمایش تأکید کرد: قطعاً جزو بازیگران گروه خواهم بود چون نقشی در نمایش وجود دارد که حتماً باید سیروس همتی آن را بازی کند.

وی در پایان درباره دیگر فعالیت‌های خود گفت: در حال نگارش فیلمنامه «ای جنت» برای اشکان درویشی هستم که موضوعی فوتبالی دارد. این دومین همکاری من با درویشی بعد از فیلم «کن-پامنار» است.


11654666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی چهارشنبه، ۱۲ آذر میزبان آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در سازمان صداوسیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ فیفا، روز جمعه ۱۴ آذر در شهر واشنگتن آمریکا برگزار می‌شود که این رویداد مهم از شبکه سه سیما به صورت زنده پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به روند احیای حریم مجموعه تئاتر شهر گفت: این روند سرعت خوبی دارد و تا زمان آغاز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر متحول خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به پخش مسابقات قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا از رسانه ملی گفت: این مسابقات به صورت زنده پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی معاونت سیما فیلم های جدید‌ را با عنوان های «نسخه سرد»، «لحظه‌های بدون احساس»، «آلفا»، «تا خورشید می‌تپد» و «فرمانده سالواتوره» برای آخر هفته معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه جنجالی «جعبه‌سیاه» امیر عضد جایگزین محسن افشانی شد
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دشت هجران» به کارگردانی مهدی نعمتی روایتی از شهید خان میرزا استواری است که از منزلگاه‌های زمان گذشته، حال و آینده میگذرد تا کلید رهایی خود را پیدا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: در حال حاضر، یک سریال به کارگردانی سیروس مقدم برای استان گلستان در مرحله پیش تولید است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر پنجمین جشنواره برنامه‌های رادیویی پژواک از راه‌اندازی باشگاه برندگان پژواک خبر داد که این باشگاه فرصتی را ایجاد خواهد کرد تا تجربه‌های ارزشمند برگزیدگان چند دوره، چراغ راه نسل تازه برنامه‌سازان رادیو باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در نشست «همایش بین‌المللی حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» یکی از اعضای فقهای شورای نگهبان گفت: اگر اسلام محدودیت‌هایی قائل شده، به‌خاطر حفظ آزادی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است