فرهنگی‌هنری 08:24 - 24 مرداد 1401

«تمساح» وارد تماشاخانه ایرانشهر می‌شود/ نگارش فیلمنامه‌ای فوتبالی

سیروس همتی نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر درباره سرانجام اجرای نمایش «تمساح» که حدود ۴ سال است وضعیت و نوبت اجرایی آن مشخص نشد، به خبرنگار مهر گفت: ۴ سال است به دنبال اجرای نمایش «تمساح» هستم ولی به دلیل تغییر مدیران و همچنین قول‌هایی که از سوی مدیران عملی نشد، نتوانستم این اثر نمایشی را که در راستای نمایش‌های «مُزا مُزا» و «خیش آباد» است، روی صحنه ببرم.

وی ادامه داد: خوشبختانه طی گفتگویی که با مدیریت جدید تماشاخانه ایرانشهر داشتم، با اجرای نمایش «تمساح» در این مجموعه تئاتری در سال ۱۴۰۲ موافقت شد و این وعده از سوی مدیریت جدید مجموعه داده شد که «تمساح» در اولین نوبت‌های اجرایی سال آینده قرار بگیرد. رفتار مدیریت جدید تماشاخانه ایرانشهر و حرمتی که برای گروه تئاتر «مانی» قائل شد، حس خوبی به من داد.

همتی درباره موضوع «تمساح» توضیح داد: «تمساح» اثری طنز با موضوع اجتماعی سیاسی است. فضای نمایش لازمان و لامکان است و جغرافیای آن ایران نیست ولی می‌تواند مابه‌ازاهایی با شرایط حال حاضر ایران داشته باشد.

سرپرست گروه تئاتر «مانی» با اشاره به اینکه «تمساح» دارای ۸ نقش اصلی و ۴ نقش فرعی است، درباره احتمال حضور خود به عنوان بازیگر در نمایش تأکید کرد: قطعاً جزو بازیگران گروه خواهم بود چون نقشی در نمایش وجود دارد که حتماً باید سیروس همتی آن را بازی کند.

وی در پایان درباره دیگر فعالیت‌های خود گفت: در حال نگارش فیلمنامه «ای جنت» برای اشکان درویشی هستم که موضوعی فوتبالی دارد. این دومین همکاری من با درویشی بعد از فیلم «کن-پامنار» است.


11654666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «سرباز ۶۳ ساله» نگاهی جامع به زندگی، خدمات، رشادت‌ها و آثار ماندگار شهید حاج قاسم سلیمانی دارد و تلاش می‌کند ابعاد مختلف شخصیت و مجاهدت‌های این سردار را به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید اجرا‌های نمایشی مجموعه تئاتر شهر با به صحنه رفتن هفت اثر متنوع آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود کاویانی، دبیر شورای تخصصی معارف از تدارک گسترده رادیو برای پوشش آیین معنوی اعتکاف با تمرکز ویژه بر اعتکاف دانشجویی و دانش‌آموزی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه آمار ورود گردشگران در شش‌ماهه دوم سال به شرایط عادی بازگشته است، اظهار کرد: آمار حضور گردشگران از منفی ۵۲ به مثبت ۱۰ رسیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال انیمیشن «نیلو و تی‌تی» محصول مرکز انیمیشن سوره، راهی آنتن شبکه پویا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل پنجم سریال تلویزیونی «نون خ» با کیفیت ۴K-HDR، پس از پایان مراحل آماده‌سازی، از شبکه پیشران فراتر روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگومحور «کوه‌پایه»، محصول مشترک مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی و شبکه دو سیما، با تمرکز بر بازخوانی مکتب مقاومت روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مرکز سریال سوره اعلام کرد که تمرکز ما برای پخش نسخه سینمایی «خانم یامامورا» برای جشنواره‌های خارجی و شرق آسیا خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ایران در سریال روشنایی شب نقش راموس را ایفا می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «سه به بعد» گفت: برایم مهم است تا ببینم حال مردم با دیدن برنامه‌ها خوب می‌شود یا نه.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است