فرهنگی‌هنری 08:24 - 24 مرداد 1401

«تمساح» وارد تماشاخانه ایرانشهر می‌شود/ نگارش فیلمنامه‌ای فوتبالی

سیروس همتی نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر درباره سرانجام اجرای نمایش «تمساح» که حدود ۴ سال است وضعیت و نوبت اجرایی آن مشخص نشد، به خبرنگار مهر گفت: ۴ سال است به دنبال اجرای نمایش «تمساح» هستم ولی به دلیل تغییر مدیران و همچنین قول‌هایی که از سوی مدیران عملی نشد، نتوانستم این اثر نمایشی را که در راستای نمایش‌های «مُزا مُزا» و «خیش آباد» است، روی صحنه ببرم.

وی ادامه داد: خوشبختانه طی گفتگویی که با مدیریت جدید تماشاخانه ایرانشهر داشتم، با اجرای نمایش «تمساح» در این مجموعه تئاتری در سال ۱۴۰۲ موافقت شد و این وعده از سوی مدیریت جدید مجموعه داده شد که «تمساح» در اولین نوبت‌های اجرایی سال آینده قرار بگیرد. رفتار مدیریت جدید تماشاخانه ایرانشهر و حرمتی که برای گروه تئاتر «مانی» قائل شد، حس خوبی به من داد.

همتی درباره موضوع «تمساح» توضیح داد: «تمساح» اثری طنز با موضوع اجتماعی سیاسی است. فضای نمایش لازمان و لامکان است و جغرافیای آن ایران نیست ولی می‌تواند مابه‌ازاهایی با شرایط حال حاضر ایران داشته باشد.

سرپرست گروه تئاتر «مانی» با اشاره به اینکه «تمساح» دارای ۸ نقش اصلی و ۴ نقش فرعی است، درباره احتمال حضور خود به عنوان بازیگر در نمایش تأکید کرد: قطعاً جزو بازیگران گروه خواهم بود چون نقشی در نمایش وجود دارد که حتماً باید سیروس همتی آن را بازی کند.

وی در پایان درباره دیگر فعالیت‌های خود گفت: در حال نگارش فیلمنامه «ای جنت» برای اشکان درویشی هستم که موضوعی فوتبالی دارد. این دومین همکاری من با درویشی بعد از فیلم «کن-پامنار» است.


11654666
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو بخش رقابتی مسابقه سینمای بین‌الملل و جلوه‌گاه شرق در جشنواره جهانی فیلم فجر میزبان طیف متنوعی از فیلم‌ها است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهدای ایران اسلامی یکی پس از دیگری باعث افتخار این آب و خاک هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب به بسیجی‌ها توصیه‌های مهمی کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «پزشک دربار» از پنجشنبه ۶ آذرماه، هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه سلامت پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک بانوی بسیجی از تاثیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مسیر زندگی‌ و موفقیتش سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال اکشن «سرگردان» با موضوع فساد سازمان‌یافته در ساختار سیاسی کره جنوبی از پنجشنبه ۶ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۳ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرهنگسرای امید از برگزاری رویداد «نوجوان بدون مرز» با هدف فراهم کردن بستری برای نقش‌آفرینی بین‌المللی نوجوانان ایرانی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دشتستان» سریالی است که این شب‌ها از آنتن شبکه یک در حال پخش است. این سریال زندگی شش جوان دانشجو را که هر کدام از شهری برای تحصیل به تهران آمده‌اند به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است