ورزشی 11:05 - 24 خرداد 1400

درسی از فوتبال دانمارک/ وضعیت خوب «امیر غفور»

سیامک افروزی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت امیر غفور گفت: طبق مشورتی که با پروفسور ایتالیایی انجام دادیم، بر اساس پروتکل مشورتی او پیش می‌رویم. مشکل خاصی وجود ندارد فقط عضلات غفور باید به توازن برسد. الکنو نیز این اجازه را داد تا غفور فرصت بیشتری برای کارهای درمانی داشته باشد چرا که غفور بازیکن ارزشمند تیم ملی است و نمی‌خواهیم فشار زیادی روی او وارد شود تا در المپیک دچار مشکل شویم.

پزشک تیم ملی تاکید کرد: رسانه و مردم نگران حال بازیکنان هستند اما سوالات زیاد و پیگیر شدن بیش از حد درباره وضعیت سلامت بازیکنان باعث افزایش فشار روی آنها می‌شود.

افروزی با تاکید بر اتفاق رخ داده در بازی فوتبال دانمارک و فنلاند گفت: زمانی که اریکسن دچار مشکل شد تمام اعضای تیم دور او حلقه زدند تا مبادا دوربینی صحنه‌ای از او ثبت کند که بعدها منجر به ناراحتی شود این درس بزرگی برای همه ماست تا جلوی همه حواشی و استرس بازیکنان را بگیریم.

وی تاکید کرد: غفور بنا به صلاحدید کادر فنی و پزشک تیم فعلاً باید شرایط مداوای خود را طی کند، روند او خوب است مطمئناً ما نیز اگر بیشتر از مردم نگران وضعیت سلامت او نباشیم کمتر نیستیم. بهتر است از اتفاقی که در بازی فنلاند و دانمارک رخ داد درس بگیریم. ما نیز به دنبال کسب بهترین نتیجه برای تیم ملی هستیم و برای بهتر شدن شرایط تلاش می‌کنیم، نمی‌خواهیم از ۶۰- ۷۰ درصد توانایی غفور استفاده کنیم و سپس در آینده و در بازی‌های المپیک دچار مشکل شویم. از یک جایی به بعد پرسیدن سوالات بیش از حد حساسیت ایجاد می‌کند. بهتر است از اتفاق افتاده در بازی فوتبال درس بگیریم.


11104382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلان با شکست خانگی مقابل پارما فاصله اش با اینتر صدرنشین جدول سری آ ایتالیا به ۱۰ امتیاز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آرسنال در دربی شمال لندن موفق شد با نتیجه پرگل ۴ - ۱ از سد تاتنهام بگذرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار‌های هفته بیست و سوم لیگ آزادگان با برگزاری ۴ دیدار به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم های فوتبال ملوان و تراکتور در هفته بیست و دوم لیگ برتر با تساوی به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بارسلونا با پیروزی مقابل لوانته به صدر جدول لالیگا اسپانیا رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول با پیروزی در واپسین دقایق مقابل ناتینگهام فارست به رده ششم جدول لیگ برتر صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال در نیمه نخست با نتیجه یک بر صفر از سد مس رفسنجان گذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال با نتیجه یک بر صفر برابر مس رفسنجان پیروز شد و با ۳۸ امتیاز در صدر جدول قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» از سوی سرمربی تیم ملی جودو بانوان ایران اسامی ملی پوشان دعوت شده به اردوی این تیم اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی جوانان می گوید که واژه کناره گیری نسبت به استعفا منطقی تر است چون من قراردادی نداشتم تا استعفا بدهم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است