ورزشی 19:57 - 24 دی 1400
جنجال و درگیری در انتخابی کشتی آزاد
علی هاشمی پس از شکست در فینال قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی، هنگام خروج از سالن با لگد به یکی از نیروهای کادری نیروی انتظامی ضربه زد و عامل درگیری های شدید در سالن شد.

حمله کشتی گیر پرحاشیه به مامور نیروی انتظامی!/ کار به اسپری فلفل کشیده شد

به گزارش ایسنا، پس از برگزاری دیدارهای فینال اوزان ۹۲ و ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی کشور به عنوان مرحله نخست انتخابی تیم ملی در گرگان، طرفداران کشتی گیران بازنده با ورود به محوطه تشک کشتی، نظم سالن را به هم ریختند.

در مبارزه فینال وزن ۱۲۵ کیلوگرم این رقابتها، یدالله محبی در حالیکه ۷ بر یک از علی هاشمی پیش بود، موفق شد حریف خود را ضربه فنی کند و به عنوان قهرمانی برسد.

پس از این مبارزه در حالیکه علی هاشمی کشتی گیری که در سال های اخیر حواشی مختلفی داشته است، در مسیر ورود به سالن گرم به دلایل نامشخص با لگد به یکی از  ماموران کادری نیروی انتظامی ضربه زد، پس از این اقدام تعدادی از ماموران نیروی انتظامی به این حرکت کشتی گیر واکنش نشان می دهند و چند تن از طرفداران هاشمی نیز وارد محل مسابقه می شوند که این درگیری ها منجر به شکسته شدن انگشت و بینی این کشتی گیر، پارگی دست و آسیب و جراحت صورت وی شد و ماموران نیروی انتظامی برای متوقف کردن درگیری مجبور به استفاده از اسپری فلفل می شوند که افراد حاضر در سالن رقابت ها و مخصوصا افراد نزدیک به محل درگیری، شدیدا از ناحیه چشم و گلو احساس ناراحتی کردند.

در این میان تعدادی از نفرات حاضر در سالن نیز درگیری هایی را با برادران محبی بوجود می آورند که با دخالت نیروی انتظامی، جدا می شوند.

در نهایت ماموران، عاملان درگیری را بازداشت و به بیرون سالن رقابت ها انتقال دادند.

همچنین در فینال وزن ۹۲ کیلوگرم، احمد بذری در یک مبارزه حساس و نزدیک با نتیجه ۹ بر ۷ مغلوب امیرحسین فیروزپور شد. در شرایطی که بذری با اجرای فن در ثانیه های پایانی جلو افتاد، مربیان فیروزپور چلنج کردند و داوران پس از بازبینی فیلم به فیروزپور نیز امتیاز دادند تا وی پیروز این مبارزه حساس شود.

پس از شکست بذری، اصغر بذری برادر و مربی این کشتی گیر با عصبانیت فریاد خطاب به کمیته فنی گفت: از ابتدا هدفتان این بود که فیروزپور پیروز شود.

پس از این اتفاق تعدادی از اقوام و طرفداران بذری با پرش از روی سکو به محوطه تشک آمدند و قصد هجوم به سمت داوران را داشتند که ماموران نیروی انتظامی مانع آن ها شدند و معترضان را به بیرون سالن بردند.



با تصمیم کادر فنی تیم ملی از مدت ها پیش اعلام شده بود، نفرات نخست این رقابت ها به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می شوند.

اتفاقات تلخ لحظات پایانی این رقابت ها باعث شد خستگی مسئولان برگزاری مسابقات و میزبان بر تن آنها بماند و همه از این اتفاقات تلخ ابراز تاسف کنند.

انتهای پیام


11409482
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که شانس گلزنی به استقلال خوزستان ندادیم و با نتیجه خیلی خوبی از زمین خارج شدیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال خوزستان به مسئولان این استان هشدار داد اگر از تیم او حمایت نشود، مسیر استقلال اهواز را خواهد رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فجر سپاسی در واپسین دقایق بازی مقابل مس رفسنجان از یک شکست خانگی گریخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چادرملو با برتری مقابل آلومینیوم اراک با امتیاز در صدر جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان ابراز امیدواری کرد نتایجی که ملی پوشان کشورمان در ریاض می‌گیرند، پیش درآمدی برای حضور موفقیت آمیز آنها در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس که در روز‌های گذشته از ورزشگاه‌های پارس شیراز و امام رضا (ع) مشهد بازدید داشت، گزارش خود را جهت اخذ تصمیم به هیات مدیره ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد که با نتیجه ۳ بر صفر به نفع پرسپولیس به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز برگزار شد که با نتیجه ۳ بر صفر به نفع پرسپولیس به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است