اجتماعی 12:04 - 11 مهر 1404
دادستان عمومی و انقلاب تهران از اعطای مرخصی منجر به آزادی به ۲۳۷ زندانی در زندان قزلحصار با اعمال عفو و مساعدت خیرین خبر داد.

اعطای مرخصی منجر به آزادی به ۲۳۷ زندانی زندان قزلحصار 

باشگاه خبرنگاران  جوان - علی صالحی اظهار کرد: در جلسه فوق‌العاده شورای طبقه‌بندی با حضور معاونین دادستانی و قضات ناظر بر اجرای احکام زندان، در زندان قزلحصار تهران تشکیل و وضعیت ۲۳۷ نفر از زندانیان مورد بررسی قرار گرفت و منتهی به آزادی این افراد شد.

وی افزود: با مساعدت خیرین و تأمین مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان، مقدمات آزادی هفت نفر از محکومان مالی که به دلیل عدم توانایی در رد مال ناشی از جرم در زندان بودند، با پرداخت رد مال ناشی از جرم، فراهم شد و این افراد به آغوش گرم خانواده‌های خود بازگشتند.

صالحی اضافه کرد: در این جلسه درخواست تعدادی از محکومان برای بهره‌مندی از نهاد‌های ارفاقی (اشتغال در خارج از زندان، آزادی مشروط، استفاده از پابند الکترونیکی و...) نیز مطرح شد که در حال بررسی توسط شورای طبقه‌بندی و اقدامات قانونی است.

منبع: قوه قضاییه


12231285
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است